Zoeken naar dubbele beglazing

dubbele beglazing
Isolatieglas monumentaal ProGlass.
Indien de aluminium afstandhouders tussen het glas door ons in de kleur zwart gecoat worden zal het dubbele glas nauwelijks meer te onderscheiden zijn van enkelglas. Als deze dubbele beglazing niet kan worden toegepast door een te geringe sponningdiepte kunnen wij de glasisolatie uitvoeren met enkel isolerende beglazing.
Dubbele beglazing Kozijn Noord.
Naast HR isolerende beglazing bieden wij ook diverse soorten figuurglas, zonwerend glas, gematteerd glas, glas met roedeverdeling, glas in lood, glas met ingebouwde jaloezieen en HR gelaagde beglazing in veel situaties verplicht. In onze showroom ziet u een glasheldere opstelling van de diverse soorten isolerende beglazing. Hoe bepaalt u de kosten van dubbele beglazing?
SANCO Plus is thermisch isolerende beglazing dat zowel het milieuaspect als de financiële situatie dient.
SANCO Triple Plus. De SANCO Triple Plus is een isolerende 3-dubbele beglazing die een licht en zontoetreding heeft welke overeenkomt met een gewone dubbele HR isolatieruit, maar dan met een extreem lage Ug-waarde. Dit is dé beglazing voor laag of nul-energiewoningen.
beglazing Engelse vertaling Linguee woordenboek.
temperature at which water vapour becomes liquid of the external air is higher than the temperature of the glass. Ze beogen vooral de vervanging van oude verwarmingsketels, de plaatsing van dubbele en driedub be l e beglazing, d e verbetering van warmte-isolatie, een energieaudit, enz.
Dubbel glas Wikipedia.
Tegenwoordig wordt dubbelglas gemaakt door tussen de glasbladen een holle metalen aluminium buis aan te brengen met een dubbele kitafdichting als verbinding tussen de glasplaten. De binnenste kitlaag is butyl. Dit is een sterk hechtende plastische kit die de ruiten en de afstandhouder bij elkaar houdt. Deze kit is UV bestendig. De afdichtingskit bestaat uit polysulfide of polyurethaan en heeft als doel de ruit waterdampdicht te maken, maar is niet UV-bestendig en moet dus altijd goed beschermd worden tegen zoninstraling. De afstandhouder is gevuld met een droogmiddel moleculairzeef of silicagel die de waterdamp uit de spouw moet absorberen. Is dit droogmiddel verzadigd met vocht, dan is de ruit lek en gaat hij aan de spouwzijde beslaan. De ruit kan nu niet meer gerepareerd worden en moet vervangen worden. Om stralingswarmte tegen te houden, wordt het glas steeds vaker van een dun metaallaagje voorzien. Dit type beglazing heet HR glas.
Isolatieglas normaal of hoogrendement HR DO.
Het laagje metaal is zo dun, dat het nauwelijks waar te nemen is, het laat het zichtbare licht voor het grootste deel door lichttransmissie LTA circa 79%. Hoe effectiever dit metaallaagje werkt, hoe beter de isolatiewaarde van het HR glas. Bij gewone dubbele beglazing wordt de spouw gevuld met droge lucht.
Waarom je het beste kiest voor ramen met dubbel glas.
Dit artikel werd gepubliceerd in Kunststof ramen met de volgende tags: 3 dubbel glas, drievoudig glas, drievoudig hoogrendementsglas, dubbel glas, dubbele beglazing, dubbele ramen, enkel glas dubbel glas, hoogrendementsglas. Gratis prijsofferte Vind een dealer Vraag gratis brochures Energiecalculator. Bereken hoeveel u.
Isolerende beglazing Samen Energie Besparen Naar een duurzaam rendement.
Isoleren van de woning. Home Maatregelen Energiebesparing Bouwkundige maatregelen Isolerende beglazing Isolerende beglazing. Het vervangen van uw ramen door isolerende beglazing, vaak in combinatie met nieuwe kozijnen heeft als resultaat warmtebehoud en daardoor zal gebruiker minder stoken. Er zijn verschillende soorten dubbel glas, met verschillende isolatiewaarden.:
Glaszetten dubbel glas.
Plaatsen dubbele beglazing. Het plaatsen van dubbele beglazing moet voldoen aan bepaalde normeringen, zoals de nen3576 en de NPR3577. Dit zijn normen eisen waarin precies omschreven staat hoe dubbele beglazing geplaatst moet worden. Belangrijkste is dat de isolerende beglazing NERGENS in contact mag staan met het hout van het kozijn en sponning.

Contacteer ons