Op zoek naar glas?

glas
Glas is eindeloos Stichting Duurzaam Verpakkingsglas.
In gemeenten waar je glas op kleur kunt scheiden, hebben de glasbakken twee of drie compartimenten met elk een eigen vulopening: één voor wit glas en één voor groen en/of bruin glas. De glasinzamelauto heeft voor deze kleuren gescheiden compartimenten.
Glaswebwinkel.nl Voordelig, eenvoudig en snel uw glas bestellen!
Van spiegels in de badkamer tot gehard glas in de douche, voor HR glas om uw woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kunt u het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen.
AGC Nederland.
Met 21 vestigingen zijn wij altijd bij u in de buurt. Planibel floatglas, het basisproduct, kan op allerlei manieren worden verwerkt tot verschillende typen glas: gecoat, gebogen, gelaagd en meer. HR dubbel glas. Structurele beglazing / VEC. Bekijk alle projecten.
Van der Glas: blaasinstrument en slagwerk vanderglas.nl.
Van der Glas: de grootste speciaalzaak voor Blaas en Slaginstrumenten van Noord Nederland! Op werkdagen zijn we bereikbaar tot 1800: uur. Stuur een bericht. Van der Glas BV Pastorielaan 4a 8441 AA Heerenveen. Onze winkel in Heerenveen is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 900: tot 1800: uur.
Gemeente Baarle-Nassau: Glas.
Ga naar de inhoud. Ga naar het zoeken. Glas kunt u gescheiden in de boven en ondergrondse glascontainers gooien. In de containers kunt u gekleurd bont en wit glas scheiden. Locaties ondergrondse glascontainers. Cor van der Bokstraat. Smederijstraat op de Milieustraat.
Onder Glas Het maandelijkse vakblad voor de glastuinbouw.
Onder Glas, het gratis vakblad voor alle glastuinders van groenten, bloemen en potplanten wordt sinds maart 2004 maandelijks gratis naar alle 4.500 glastuinders in Nederland en België verstuurd. Daarmee heeft het maandblad Onder Glas een bereik van 98% in de specifieke doelgroep glastuinbouw.
Steinfort Glas Producent van inspirerend glas.
Deuren en wanden. Glas met beslag. Glas voor exterieur. Glas in het interieur. Glas voor meubelen. Glas boren en frezen. Glas slijpen en polijsten. Glas snijden en breken. Glas zandstralen en coaten. Zie Steinfort Glas op Facebook voor de laatste updates!
Glas Bekijk prijzenoverzicht Mogelijkheden tips Homedeal.
Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes. Glaszetter prijzen Enkel glas prijzen Dubbel glas prijzen Driedubbel glas prijs Glasschade prijzen Thermopane glas prijzen Gelaagd glas prijs Glas op maat prijzen Voorzetramen prijzen HR glas prijzen Glas prijzen.
Glas afval Dar.
Werken bij Dar. Wat doet Dar? De meeste van uw lege flessen zijn al een aantal keer in de glasbak geweest. Glas wordt namelijk voor een groot deel gemaakt uit gebruikt glas, dat via de glascontainer wordt ingezameld voor hergebruik.

Contacteer ons