Resultaten voor glas

glas
Hoe is het glas in je huis verzekerd? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Kies in elk geval voor een verzekering die het soort ramen of glas dekt die jij in huis hebt. De opstalverzekeringen van Aon Direct, Univé, Woongarant en ZLM dekken bijvoorbeeld uitsluitend normaal glas. Allianz, AllSecur, ASR, EAG Assuradeuren, de Goudse, Interpolis en Klaverblad dekken daarnaast ook bijzonder glas, glas in balkons en terreinafscheidingen én versierd/beschilderd glas.
glas Nederlands woordenboek Woorden.org.
Hoe kun je met glas een ander begrip versterken? broos als glas; glashard; glashelder; glasscherp; helder als glas; klaar als glas; zuiver als glas.; 11 definities op Encyclo. harde, breekbare, doorzichtige stof vb: de meeste ramen zijn van glas voorwerp van harde, breekbare, doorzichtige stof vb: wil je een glas wijn?
glas. glas.
Met dank aan Steinfort glas en Glaspunt. Zie vooral ook de Samenwerkende Glasbedrijven veel info, Kenniscentrum Glas, Antiek encyclopedie Glas, Scheuten, Printen van glas Balink Glas Aluminium, Van Dijken Glas back-painting van glas, Nissink Business Glass veel verschillende soorten glas.
HR-glas voor bestaande bedrijfsgebouwen W RVO.nl.
en bestaande uit.: meervoudig glas met een warmtewerende coating en/of gasgevulde spouw met een warmtedoorlatingscoëfficiënt van maximaal 11, W/m 2 K gemeten conform NEN-EN 6732011, eventueel kozijn. Het maximumbedrag dat voor Energie-investeringsaftrek in aanmerking komt, bedraagt 150/m 2 glas. Deel deze pagina.
Glas is eindeloos Stichting Duurzaam Verpakkingsglas.
In gemeenten waar je glas op kleur kunt scheiden, hebben de glasbakken twee of drie compartimenten met elk een eigen vulopening: één voor wit glas en één voor groen en/of bruin glas. De glasinzamelauto heeft voor deze kleuren gescheiden compartimenten.
Glas Bekijk prijzenoverzicht Mogelijkheden tips Homedeal.
De 5 millimeter staat voor de dikte van het buitenste glas. De 15 millimeter staat voor de dikte van de spouw en de 4 millimeter staat voor de dikte van het binnenste glas. HR glas heeft een totale dikte van minimaal 40 tot maximaal 50 millimeter.
AGC Nederland.
Met 21 vestigingen zijn wij altijd bij u in de buurt. Planibel floatglas, het basisproduct, kan op allerlei manieren worden verwerkt tot verschillende typen glas: gecoat, gebogen, gelaagd en meer. HR dubbel glas. Structurele beglazing / VEC. Bekijk alle projecten.
Van der Glas: blaasinstrument en slagwerk vanderglas.nl.
Van der Glas: de grootste speciaalzaak voor Blaas en Slaginstrumenten van Noord Nederland! Op werkdagen zijn we bereikbaar tot 1800: uur. Stuur een bericht. Van der Glas BV Pastorielaan 4a 8441 AA Heerenveen. Onze winkel in Heerenveen is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 900: tot 1800: uur.
IKEA 365 Glas, helder glas. Bestel hier IKEA.
Gehard glas, waardoor het glas extra bestand is tegen stoten en daardoor slijtvast is. Gehard glas moet voorzichtig worden gehanteerd! Een beschadigde rand of gekrast oppervlak kan ervoor zorgen dat het glas opeens kapotgaat, maar het versplintert alleen in kleine stukjes, zelden in scherpe stukken.

Contacteer ons