Resultaten voor glas

glas
Hoe is het glas in je huis verzekerd? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Kies in elk geval voor een verzekering die het soort ramen of glas dekt die jij in huis hebt. De opstalverzekeringen van Aon Direct, Univé, Woongarant en ZLM dekken bijvoorbeeld uitsluitend normaal glas. Allianz, AllSecur, ASR, EAG Assuradeuren, de Goudse, Interpolis en Klaverblad dekken daarnaast ook bijzonder glas, glas in balkons en terreinafscheidingen én versierd/beschilderd glas.
Scheuten Glas: See it. feel it.
De redactie van Scheuten News Center gaat er even tussenuit en is begin januari weer aanwezig voor meer nieuws over t.co/Xa5oM2TXap. Links is oud dubbel glas zonder low-e coating en met een lucht gevulde spouw. Die isoleert 3x slechter 3x meer ene t.co/00uhW6Kdkq.
glas. glas.
Met dank aan Steinfort glas en Glaspunt. Zie vooral ook de Samenwerkende Glasbedrijven veel info, Kenniscentrum Glas, Antiek encyclopedie Glas, Scheuten, Printen van glas Balink Glas Aluminium, Van Dijken Glas back-painting van glas, Nissink Business Glass veel verschillende soorten glas.
Glazen sparen wijnglazen, waterglazen en nieuwe glazen.
Glas is eindeloos Stichting Duurzaam Verpakkingsglas.
In gemeenten waar je glas op kleur kunt scheiden, hebben de glasbakken twee of drie compartimenten met elk een eigen vulopening: één voor wit glas en één voor groen en/of bruin glas. De glasinzamelauto heeft voor deze kleuren gescheiden compartimenten.
Glas Bekijk prijzenoverzicht Mogelijkheden tips Homedeal.
De 5 millimeter staat voor de dikte van het buitenste glas. De 15 millimeter staat voor de dikte van de spouw en de 4 millimeter staat voor de dikte van het binnenste glas. HR glas heeft een totale dikte van minimaal 40 tot maximaal 50 millimeter.
AGC Nederland.
Met 21 vestigingen zijn wij altijd bij u in de buurt. Planibel floatglas, het basisproduct, kan op allerlei manieren worden verwerkt tot verschillende typen glas: gecoat, gebogen, gelaagd en meer. HR dubbel glas. Structurele beglazing / VEC. Bekijk alle projecten.
Van der Glas: blaasinstrument en slagwerk vanderglas.nl.
Van der Glas: de grootste speciaalzaak voor Blaas en Slaginstrumenten van Noord Nederland! Op werkdagen zijn we bereikbaar tot 1800: uur. Stuur een bericht. Van der Glas BV Pastorielaan 4a 8441 AA Heerenveen. Onze winkel in Heerenveen is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 900: tot 1800: uur.
Glas scheiden Irado.
Glas kan heel vaak worden hergebruikt. Gooi uw oude glas dus niet bij het restafval maar lever het gescheiden in bij een Afval Apart Punt of milieupark of de milieustraat van Irado. Verpakkingen van glas, zoals lege flessen en potjes, kunnen eindeloos worden hergebruikt.

Contacteer ons