Meer resultaten voor zonwerend glas

zonwerend glas
Zonwerend glas, zonwerende beglazing, HR Zonwerend isolatieglas glasspecialisten.nl.
In een grote machine, een glascoater, wordt het glas voorzien van een metalen coating laagje die er voor zorgt het zonlicht wordt tegengehouden. Zonwerend glas kent zeer veel toepassingsmogelijkheden. Zonwerend glas kan onder andere worden toegepast in isolatieglas, veiligheidsglas, als enkel glas en geluidswerend glas.
Zonwerend glas kopen? Ga naar Glaswebwinkel.nl uit Apeldoorn!
Zonwerend glas kan overigens tot wel 60% de warmte van de zon eruit halen. Naast de warmte werende eigenschappen van dit glas haalt zonwerend glas ook de felheid uit het zonlicht, waardoor u minder last hebt van de vaak hinderlijke schittering van zonlicht.
Zonwerend glas Van Noordenne Groep.
Algemeen kan gesteld worden dat glas zonwerend kan worden gemaakt door één van de glasvlakken aan de spouwzijde te voorzien van een coating van edelmetaal. Deze coating zorgt voor een blokkade van warme infrarood stralen zonder direct de lichttransmissie te verminderen.
warmtewerend glas Radar.
Je hebt naast HR glas ook zonwerende coatings, die zijn wel duurder maar losse zonneschermen beperken uitzicht, en worden als sauna, en dus niet 100% zonwerend, maar als zonnebril, je voelt iets minder, maar een echte zonnescherm houd meer tegen als het buiten hangt, luxaflex is binnen, dus wel de zon, maar de warmte is dan al binnen.
Zonwerend glas Glas Feitjes NL.
Ook in ruimtes in huis met veel glas, kan het soms te warm worden door middel van de zon die op de ruiten schijnt. In plaats van het aanschaffen van zonwering, is het laten plaatsen van zonwerend glas erg handig. Wat kost zonwerend glas?
HR zonwerend glas: glasblad aan de binnenkant wordt warm Ecologieforum.
Rc waarde 4. Op de zon-zijden is het HR glas ook zonwerend dus geen folie, maar af-fabriek al zonwerend. Het valt mij op dat de ruimtes toch behoorlijk opwarmen, zeker meer dan ik had verwacht. Het glas aan de buitenkant is koel en het glas aan de binnenkant is warm.
Zonwerend.
Zonwerend glas kan worden gespecificeerd voor elke situatie waarbij overmatige zonnewarmte waarschijnlijk een probleem is, bijvoorbeeld bij grote gevels, glazen loopbruggen, atria en serres. Alle producten zijn verkrijgbaar in gehard of gelamineerd om daarmee te voldoen aan de veiligheidseisen, en kunnen ook gecombineerd worden met andere voordelen zoals geluidwering.
Zonwerend glas Optimaal binnencomfort AGC Nederland.
Om oververhitting en hinder van de zon tegen te gaan, kan het glas worden voorzien van zonwerende raamdecoratie, zoals: screens, rolgordijnen, jaloezieën, lamellen, rolluiken en luifels. AGC heeft nog een beter, duurzamer alternatief: zonwerend glas. AGCs zonwerend glas: zonwerend én isolerend.
IsolatieglasWijzer.nl Zonwerend glas.
Wat is het voordeel van zonwerend glas? Zonwerend glas kan de ruimte koeler houden waardoor er in de zomer minder gekoeld hoeft te worden. Voor mensen met een airco biedt dat grote voordelen omdat de airco minder lang aan hoeft te staan waardoor energie bespaard kan worden.

Contacteer ons