Meer resultaten voor zonwerend glas

zonwerend glas
Kosten zonwerend glas 2017 overzicht Dubbelglasprijzen.net.
Omwille van deze reden wordt er tegenwoordig bijzonder vaak gekeken in de richting van zogenaamd zonwerend glas. Dit type glas zorgt er namelijk voor dat de invloed het zonlicht wordt beperkt waardoor het niet meer zo snel zo warm wordt in je huis. Ben je ook van plan om te investeren in zonwerend glas maar wil je uiteraard eerst een duidelijk beeld hebben van de gemiddelde kostprijs die er aan verbonden is? Aarzel dan niet langer en ontdek op deze pagina met welke kosten je precies voor zonwerend glas rekening dient te houden! Direct weten wat de kosten van dubbel glas voor u zullen zijn?
Zonwerend glas IJsseldelta Glasservice 038-3857876.
Zonwerend glas is isolatieglas voorzien van een zonwerende coating. Het zorgt voor een ideale klimaatbeheersing zowel in de zomer als in de winter. Een zonwerende coating heeft meestal twee functies namelijk een zonwerende eigenschap en een warmte-isolerende eigenschap. In de zomer zorgt het voor een minimum doorlating aan warmte en voorkomt het dat felle zonnestralen het comfort verstoren en in de winter laat het glas de straling van de zon door en houdt de warmte vast. Zo bespaart u op de kosten voor verkoeling in de zomer en op verwarming in de winter.
archief warmtewerend glas Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Ook een puntje is dat zonwerend glas ook de lichttoetredeing verlaagd en dat het wel wat donkerder in huis kan worden. De meerprijs van zonwerend glas valt tov. normaal hr glas nog wel mee. Berichten 244 Geregistreerd 16 maart 2006 1547. Vind deze reactie leuk. Geef de vorige berichten weer. 3 berichten Pagina 1 van 1. Keer terug naar Aannemers Installateurs en Glazenwassers. Powered by phpBB Forum Software phpBB Group. Op de hoogte blijven van consumentenzaken? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
ZHR Zonwerend Dubbel Isolatieglas Buitenzijde Gelaagd Glasherstel Nederland.
U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Glashandel Nederland Glas bestellen. Dubbel en Enkel Glas. Bel nu 0252 6222 54. HR / HR Isolatieglas. Blank en Gekleurd Glas. ZHR Zonwerend Isolatieglas Buitenzijde Gelaagd.
Zonwerend glas Wimmerglas.
Dit glas houdt het grootste gedeelte van de zonnewarmte tegen maar laat u toch naar buiten kijken. Ruime keuze in zonwerend glas. Wimmer Glas biedt u een ruime keuze aan zonwerend glas. Bij de vraag welk zonwerend glas voor u het meest geschikt is zijn er twee aspecten die uw keuze kunnen beïnvloeden. Een belangrijk aspect is de mate van zonwering. Glas kan namelijk veel of weinig licht weren. Afhankelijk van uw situatie kunt u kiezen voor glas dat weinig of juist iets meer licht doorlaat. Het tweede aspect is de hoeveelheid warmte die het glas doorlaat. Ook deze keuze zal afhankelijk zijn van uw situatie. Natuurlijk bieden wij u hierbij een deskundig advies.
Zonwerend glas van Dijk Multiglas.
Wilt u glas dat in de zomer een minimum aan warmte doorlaat en in de winter juist de warmte vast houdt? Dan is zonwerend glas wat u zoekt. Zonwerend glas is isolatieglas voorzien van een zonwerende coating. Wanneer u kiest voor zonwerend glas bent u verzekerd van een ideale klimaatbeheersing in zowel de zomer als winter. Zonwerend glas heeft namelijk twee functies. Voordelen van zonwerend glas. Waarom zou u kiezen voor zonwerend glas?
Home.
Vermindert zonnewarmte en biedt een hoge mate van lichtdoorlatendheid en biedt zo een comfortabele en prettige omgeving om in te wonen en te werken. Zonwerende beglazing kan bijdragen aan energiebesparing. In een warm klimaat of bij gebouwen met een hoge interne belasting wordt zonwerende beglazing gebruikt om de toetreding van warmte te minimaliseren door zonne-energie te reflecteren en door hinderlijk licht buiten te houden. In een meer gematigd klimaat kan het glas toegepast worden door de juiste zonwerende eigenschappen en hoge lichtdoorlatendheid van daglicht te combineren.
De voordelen van zonwerend glas Belisol.
Belisol lost dat probleem graag voor u op. Door een luifel screens of zonwerend glas te installeren. Voordelen van zonwerend glas. Wat is zonwerend glas precies? Het gaat eigenlijk om een laagje metaaloxide op uw glasraam. Op het glas worden fijne ijzerdeeltjes FE2O3 aangebracht waardoor het glas minder doorzichtig wordt en het de zonnestralen gedeeltelijk reflecteert. Het type metaal en de dikte van de aangebrachte laagjes bepalen de mate van transparantie. Zonwerend glas is dus een soort verbeterd hoogrendementsglas. In de zomer houdt het de warmte buiten en in de winter beperkt het uw warmteverlies. Goed om het energielabel te halen!
Zonwerend glas ook verkrijgbaar bij Van Reenen Glas.
De langgolvige warmtestraling die wordt afgegeven door warme voorwerpen in een woning of kantoor verlaat het glas moeilijker naar buiten. Hierdoor ontstaat een enorme opwarming waardoor de instellingen van verwarmings en klimaatinstallaties gaan schommelen. Door middel van een zonwerende coating kan een groot deel van het infrarode zonlicht gereflecteerd worden. De zonnewarmte die toch nog binnenkomt ZTA-waarde is dan minimaal. Het overgrote deel van het daglicht komt nog steeds wel naar binnen LTA-waarde.

Contacteer ons