Op zoek naar zonwerend glas?

zonwerend glas
Serredak met zonwerend glas Motshagen.
Serredak met zonwerend glas. U bevindt zich hier: Home Portfolio Items Serredak met zonwerend glas. Serredak met zonwerend glas Serredak met zonwerend glas. Hieronder vindt u alle gerelateerde projecten waar Motshagen een bijdrage aan heeft geleverd. Een glazen dakopbouw geeft licht en ruimte.
Techniek.
Zonwerend glas is speciaal ontwikkeld om de zonnestralingswarmte buiten te houden. In de serrebouw willen we doorgaans weinig zonne-warmte maar wel voldoende licht en geen verkleuring. Zonwerend glas kunnen we verdelen in twee groepen; getint zonwerend glas en neutraal zonwerend glas.
Zonwerend glas: een alternatief voor zonwering?
Naast dat zonwerend glas de warmte minder goed tegenhoudt dan buitenzonwering, kan zonwerend glas in de winter ook een nadeel met zich meebrengen. Waar buitenzonwering in de winter niet uitgerold hoeft te worden, is zonwerend glas altijd aanwezig. In de winter wordt de warmte van de zon dus ook tegengehouden met zonwerend glas.
Zonwerend glasOverveld Glas Breda.
Zonwerend glas op maat bestellen of laten plaatsen? Particulieren en bedrijven kunnen bij Overveld Glas snel en gemakkelijk zonwerend glas op maat bestellen. Ook kunt u zonwerend glas door Overveld Glas laten inmeten plaatsen. Een keuze maken aan de hand van glasmonsters?
Zonwerend glas OfferteAdviseur.nl.
Zonwerend glas filtert de warmte tot 60 procent beter in vergelijking met een standaard dubbel glas. Dit betekent dat de warmte 60 procent beter buiten het huis wordt gehouden. Doordat een zonwerend glas zeer goed isoleert, wordt uw energierekening lager.
Zonwerend glas Gorinchemse Glashandel.
Vaak wordt zonwerend glas toegepast bij grote oppervlakken glas. Denk bijvoorbeeld aan puien, serres of dakbeglazing. Zonwerend glas kan aangepast worden aan de uitstraling van uw woning, het is namelijk leverbaar in een groot scala aan kleuren. Waarom kiest u voor zonwerend glas?
Met zonwerend glas Prins Glas B.V. Exclusiviteit en vakmanschap in glas.
Met zonwerend glas. Zonwering door middel van dubbel glas kent een groeiend succes en wordt om uiteenlopende redenen in gevels gebruikt. Hier worden vooral die glastypes gekozen die in de zomer door hun zonwering de warmte buiten houden en in de winter dank zij een uitstekende isolatie de kamerwarmte binnen houden.
Zonwerend glas De Wolk Glas Bolsward.
Zonwerend glas is isolatieglas voorzien van een zonwerende coating. Zonwerend glas zorgt voor een ideale klimaatbeheersing. Dit geldt zowel in de zomer en in de winter. In de zomer zorgt het glas ervoor dat er maar een minimum aan felle zonnestraling door het glas dringt.
Zonwerend glas Glasservice HeerhugowaardGlasservice Heerhugowaard.
3 dubbel glas. Gelaagd / Inbraakwerend. Zonwerende ZHR beglazing bestaat uit twee glasbladen, gescheiden door een hol metalen kader. Een dubbele elastische afsluiting sluit de constructie. De heldere buitenruit is aan de binnenzijde bedekt met een uiterst uiterst dunne, transparante coating van edelmetaal. De spouw tussen de beide glasbladen is gevuld met een isolerend gas argon. Zonwerend HR wordt vooral toegepast om de hoge mate van zonwering en de versterkte prestaties op het gebied van de warmte-isolatie.

Contacteer ons