Op zoek naar zonwerend glas?

zonwerend glas
Webshop JLM Glas de online specialist voor HR dubbel glas en meer.
JLMGlas levert isolatie HR HR en gelaagd glas tegen de laagste prijzen.
Heeft u zonwerend glas met bescherming tegen de zon? Glaspunt wel!
Vul dan hieronder uw telefoonnummer in en we bellen u zo snel mogelijk terug. FAQ Heeft u zonwerend glas glas met bescherming tegen de zon? Heeft u zonwerend glas glas met bescherming tegen de zon? Het gamma zonwerende beglazingen van Glaverbel bestaat grotendeels uit Stopsol Sunergy Solarbel en Stopray. Oplossingen in gekleurde Planibel zijn eveneens verkrijgbaar. De zon produceert een energie die in twee polen kan worden opgesplitst. warmte directe energie korte golven indirecte energie lange golven. Zonwerende beglazingen hebben ten doel de gratis instroom van zonnewarmte in het gebouw te remmen.
ZHR Zonwerend Dubbel Isolatieglas Buitenzijde Gelaagd Glasherstel Nederland.
U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Glashandel Nederland Glas bestellen. Dubbel en Enkel Glas. Bel nu 0252 6222 54. HR / HR Isolatieglas. Blank en Gekleurd Glas. ZHR Zonwerend Isolatieglas Buitenzijde Gelaagd.
Zonwerend glas Den Hartog Glas.
Jan van der Heijdenstraat 14. Copyright 2016 Den Hartog Glas.
Home.
Vermindert zonnewarmte en biedt een hoge mate van lichtdoorlatendheid en biedt zo een comfortabele en prettige omgeving om in te wonen en te werken. Zonwerende beglazing kan bijdragen aan energiebesparing. In een warm klimaat of bij gebouwen met een hoge interne belasting wordt zonwerende beglazing gebruikt om de toetreding van warmte te minimaliseren door zonne-energie te reflecteren en door hinderlijk licht buiten te houden. In een meer gematigd klimaat kan het glas toegepast worden door de juiste zonwerende eigenschappen en hoge lichtdoorlatendheid van daglicht te combineren.
Zonwerend glas Van Noordenne Groep.
Regulatie van intredende zonnewarmte/-energie en het op die manier voorkomen van een overmatige opwarming van het interne mlieu is mogelijk door het toepassen van een zonwerende beglazing. Algemeen kan gesteld worden dat glas zonwerend kan worden gemaakt door één van de glasvlakken aan de spouwzijde te voorzien van een coating van edelmetaal. Deze coating zorgt voor een blokkade van warme infrarood stralen zonder direct de lichttransmissie te verminderen.
Zonwerend glas Pro Glas Weert Limburg.
Door het gebruik van neutrale coatings zijn zonwerende beglazingen uitstekend toepasbaar voor serres dakbeglazingen en grote glaspartijen. De nieuwste generatie zonwerende beglazingen kenmerken zich door een uitstekende L.T.A.-waarde lichtdoorlaat en Z.T.A.-waarde zonne-energie. Uiteraard kunnen naast neutrale zonwerende beglazingen ook estetisch kleurrijke beglazingen gekozen worden. de kleuren brons zilver blauw groen violet etc. Onze neutrale zonwerende beglazing heeft een L.T.A.-waarde van 70%. dat 70% zichtbaar licht wordt doorgelaten en is dus bijna gelijk aan HR met 76%. De Z.T.A.-waarde is 40%.
Zonwerend glas aanschaffen Hoe dat zo?
Home Glassoorten Zonwerend glas. Een ideale oplossing is zonwerend glas als vervanger van de buitenzonwering. Beide hebben hetzelfde doel en dat is warmte van de zon buiten houden. Vooral op plekken met veel raam oppervlakte is het vervelend dat de zon het gebouw onnodig opwarmt. De onnodige opwarming zal namelijk weer afgekoeld moeten worden. Met behulp van een zonwerende ruit zal er minder warmte binnen komen. Dit maakt zonwerend glas populair voor bijvoorbeeld op een kantoor waar naast de zon ook de apparatuur voor onnodige warmte zorgt. Werking van zonwerend glas. Zonwerend glas werkt op verschillende niveaus.
Kosten zonwerend glas 2017 overzicht Dubbelglasprijzen.net.
Omwille van deze reden wordt er tegenwoordig bijzonder vaak gekeken in de richting van zogenaamd zonwerend glas. Dit type glas zorgt er namelijk voor dat de invloed het zonlicht wordt beperkt waardoor het niet meer zo snel zo warm wordt in je huis. Ben je ook van plan om te investeren in zonwerend glas maar wil je uiteraard eerst een duidelijk beeld hebben van de gemiddelde kostprijs die er aan verbonden is? Aarzel dan niet langer en ontdek op deze pagina met welke kosten je precies voor zonwerend glas rekening dient te houden! Direct weten wat de kosten van dubbel glas voor u zullen zijn?

Contacteer ons