Op zoek naar zonwerend glas?

zonwerend glas
zonwerend glas of screens.
Zonwerend glas helpt dan ook niet zozeer tegen verblinding maar is louter bedoeld om de warmte buiten te houden. Op die manier is zonwerend glas ook altijd een soort van hoogrendementsglas: in de zomer wordt warmte buitengehouden, terwijl in de winter warmteverliezen net beperkt worden.
Zonwerend en warmtewerend glas.
Met Scheuten zonwerend en warmtewerend glas krijgt u echter veel minder warmte en toch veel licht! Omdat het zonwerend en warmtewerend glas veelal als isolatieglas is verwerkt, heeft het in de zonnige, hete zomer een warmtewerende functie, en thermische isolatie in de koude winter!
Zonwerend glas Houd de warmte buiten! VAG Glas.
Zij staan voor u klaar met handige informatie. Zonwerend glas mogelijkheden. Als u kiest voor zonwerend glas in een kantoorgebouw kunt u mogelijk besparen op het stroomverbruik van de klimaatregeling en op zonwerende toepassingen als luxaflex. Ook zonwerend glas is verkrijgbaar als isolaitie glas en als veiligheidsglas.
HGB: Zonwerend glas.
Met het aanbrengen van zonwerend glas kan de hoeveelheid lichtinval en energie positief worden beïnvloed, terwijl de hinderlijke nadelen worden beperkt. Belangrijke waarden welke hierbij in het oog moeten worden gehouden zijn de LTA hoeveel licht komt er nog door het glas, de ZTA hoeveel energie komt er nog door het glas alsmede de RF waarde.
Zonwerend glas 70/40 verkrijgbaar bij PR Beglazingen.
Besparen op energiekosten. Afhankelijk van het type zonwerend glas dat u kiest, filtert het glas tot 60% van de warmte in vergelijking met standaard dubbel glas. Dankzij de isolerende werking van zonwerend glas hoeft u op een warme zomerdag minder te koelen.
Zonwerend glas Wimmerglas.
Ruime keuze in zonwerend glas. Wimmer Glas biedt u een ruime keuze aan zonwerend glas. Bij de vraag welk zonwerend glas voor u het meest geschikt is, zijn er twee aspecten die uw keuze kunnen beïnvloeden. Een belangrijk aspect is de mate van zonwering.
Zonwerend glas Solid-Glass.
Zonwerend glas heeft als eigenschap de warmte tegen te houden maar wel nog het daglicht door te laten. Zonwerend glas is voorzien van een coating die ervoor zorgt dat het zonlicht weerkaatst of geabsorbeerd wordt. Zonwerend glas kan in dit geval tot wel 60 procent meer warmte tegenhouden dan standaard isolatieglas.
Isolatieglas met één zijde zonwerend getint glas bestellen en kopen bij GlasStore.nl.
Isolatieglas met één zijde zonwerend getint glas helpt energieprestaties te verbeteren gedurende het hele jaar. In de zomer kunt u besparen op uw air-conditioning vanwege de preventie van warmtegeleiding van buiten naar binnen en in de winter beperkt het isolerende zonwerend glas het warmteverlies van binnen naar buiten.
Zonwerend glas: voordelen en nadelen Dubbelglaskennis.nl.
Zonwerende beglazing kan worden gecombineerd met dubbele beglazing en kunnen er extra functies worden toegevoegd aan zonwerend isolatiglas, zoals veiligheidsglas, geluidsisolatie, zelf-reiniging en decoratie. Zonwerend glas voordelen. Er is veel mogelijk met zonwerend glas. Zonwerend glas kan aangeboden of speciaal gemaakt worden om aan uw situatie en wensen te voldoen.

Contacteer ons