Zoeken naar zonwerend glas

zonwerend glas
Zonwerend glas, zonwerende beglazing, HR Zonwerend isolatieglas glasspecialisten.nl.
In een grote machine, een glascoater, wordt het glas voorzien van een metalen coating laagje die er voor zorgt het zonlicht wordt tegengehouden. Zonwerend glas kent zeer veel toepassingsmogelijkheden. Zonwerend glas kan onder andere worden toegepast in isolatieglas, veiligheidsglas, als enkel glas en geluidswerend glas.
Zonwerend.
Zonwerend glas kan worden gespecificeerd voor elke situatie waarbij overmatige zonnewarmte waarschijnlijk een probleem is, bijvoorbeeld bij grote gevels, glazen loopbruggen, atria en serres. Alle producten zijn verkrijgbaar in gehard of gelamineerd om daarmee te voldoen aan de veiligheidseisen, en kunnen ook gecombineerd worden met andere voordelen zoals geluidwering.
Zonwerend glas: een alternatief voor zonwering?
Zonwerend glas houdt zeker een groot deel van de warmte buiten, maar op de echt hete dagen zult u toch meer profijt hebben van buitenzonwering. Naast dat zonwerend glas de warmte minder goed tegenhoudt dan buitenzonwering, kan zonwerend glas in de winter ook een nadeel met zich meebrengen.
Zonwerend HR isolatieglas Glasdiscount.
Verschil zonwerend glas met andere glassoorten. Maximale isolatie waarde U-waarde. Voordelen van zonwerend glas. Zonwerend glas is lekker warm in de winter en aangenaam koel in de zomer. Op die manier biedt deze zonwerende beglazing u comfort in alle seizoenen.
Kosten zonwerend glas 2018 overzicht Dubbelglasprijzen.net.
De categorie waarin we het zonwerend glas onderbrengen is afhankelijk van de energie die door het glas in kwestie wordt geabsorbeerd. Afhankelijk van het zonwerend glas van je keuze zal je dan ook rekening moeten houden met een hoger of juist lager prijskaartje.
Zonwerend en warmtewerend glas.
Met Scheuten zonwerend en warmtewerend glas krijgt u echter veel minder warmte en toch veel licht! Omdat het zonwerend en warmtewerend glas veelal als isolatieglas is verwerkt, heeft het in de zonnige, hete zomer een warmtewerende functie, en thermische isolatie in de koude winter!
Ook zonwerend glas in uw huis? Dubbelglas-Weetjes.nl.
Alternatieven voor zonwerend glas. Mocht u wel op zoek zijn naar glas dat de warmte van de zon enigszins buiten houdt maar niet specifiek naar zonwerend glas, dan kunt u ook kiezen voor HR glas dat wordt behandeld met een zonwerende coating.
De voordelen van zonwerend glas Belisol.
Goed om het energielabel te halen! Soorten zonwerend glas. Klein nadeel van sterk zonwerend glas is dat u s winters niet optimaal van de warmte van de zon kunt genieten. Een compromis is dan 4-seizoensglas. Dat is licht zonwerend G50.

Contacteer ons