Op zoek naar zonwerend glas?

zonwerend glas
Zonwerend glas voor woonhuis en bedrijfspand.
Glas en ventilatie. In gebouwen en woningen met veel glas kan door gebruik van zonwerend isolatieglas een comfortabel binnenklimaat gecreëerd worden. Aan de binnenkant van het zonwerende isolatieglas wordt een flinterdunne metaallaag aangebracht. Deze zorgt ervoor dat de zontoetredingsfactor ZTA laag wordt.
Hoe werkt zonwerend glas? Glaszetter Tilburg.
Ook in een serre kan zonwerend glas helpen om de temperatuur in de ruimte op peil te houden tijdens een warme zomerdag. Onze glaszetters vertellen u graag meer over de toepassing van zonwerend glas in uw woning. februari 1, 2019 / door admin Tags: zonwerend glas.
Zonwerend glas NBD-Online.
Dit type glas is niet doorzichtig en kan dus slechts worden toegepast op plaatsen waar deze eigenschap of niet belangrijk is, of juist gewenst. Toepassingen van zonwerend glas. Reflecterend glas is vooral aantrekkelijk op plaatsen waar een onderhoudsvrije zonwering verlangd wordt.
Zonwerend glas Zuid-Holland 010 422 25 00.
In de winter is zonwerend glas isolerend, en zal het de warmte binnen houden. Voordelen zonwerend glas. Als u zonwerende ramen in uw huis heeft, hoeft u niet meer op warme zomerdagen de gordijnen dicht te doen om het koel te houden.
Artikel.
Vertaal via Google. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.
Zonwerend glas, zonwerende beglazing, HR Zonwerend isolatieglas glasspecialisten.nl.
Zonwerend glas is een uitstekende oplossing voor kantoorgebouwen of in een woning als sprake is van hinderlijk zonlicht. Hoe werkt zonwerend glas? Glas kan zonwerend worden gemaakt door metaaloxiden toe te voegen in de oven tijdens de productie van het basisglas.
Serredak met zonwerend glas Motshagen.
Serredak met zonwerend glas. U bevindt zich hier: Home Portfolio Items Serredak met zonwerend glas. Serredak met zonwerend glas Serredak met zonwerend glas. Hieronder vindt u alle gerelateerde projecten waar Motshagen een bijdrage aan heeft geleverd. Een glazen dakopbouw geeft licht en ruimte.
Isolatieglas met één zijde zonwerend Stopsol glas bestellen en kopen bij GlasStore.nl.
Zonwerend glas helpt energieprestaties te verbeteren gedurende het hele jaar. In de zomer kunt u besparen op uw air-conditioning vanwege de preventie van warmtegeleiding van buiten naar binnen. In de winter beperkt het isolerende zonwerend glas het warmteverlies van binnen naar buiten.
Zonwerend.
Zonwerend glas kan worden gespecificeerd voor elke situatie waarbij overmatige zonnewarmte waarschijnlijk een probleem is, bijvoorbeeld bij grote gevels, glazen loopbruggen, atria en serres. Alle producten zijn verkrijgbaar in gehard of gelamineerd om daarmee te voldoen aan de veiligheidseisen, en kunnen ook gecombineerd worden met andere voordelen zoals geluidwering.

Contacteer ons