Resultaten voor zonwerend glas

zonwerend glas
Zonwerend glas aanschaffen Hoe dat zo?
Home Glassoorten Zonwerend glas. Een ideale oplossing is zonwerend glas als vervanger van de buitenzonwering. Beide hebben hetzelfde doel en dat is warmte van de zon buiten houden. Vooral op plekken met veel raam oppervlakte is het vervelend dat de zon het gebouw onnodig opwarmt. De onnodige opwarming zal namelijk weer afgekoeld moeten worden. Met behulp van een zonwerende ruit zal er minder warmte binnen komen. Dit maakt zonwerend glas populair voor bijvoorbeeld op een kantoor waar naast de zon ook de apparatuur voor onnodige warmte zorgt. Werking van zonwerend glas. Zonwerend glas werkt op verschillende niveaus.
IsolatieglasWijzer.nl Zonwerend glas.
Het verschilt heel erg hoeveel energie het glas kan absorberen zodat er eigenlijk voor elk wat wils is. De kosten hiervoor bedragen ongeveer 80 euro per m2. Wat is het voordeel van zonwerend glas? Zonwerend glas kan de ruimte koeler houden waardoor er in de zomer minder gekoeld hoeft te worden. Voor mensen met een airco biedt dat grote voordelen omdat de airco minder lang aan hoeft te staan waardoor energie bespaard kan worden. Voor alle overige mensen brengt zonwerend glas veel minder warmte met zich mee waardoor het prettiger wordt in huis. Ook is er geen aanvullende zonwering meer nodig bij de aanwezigheid van zonwerend glas. Wat kost dubbelglas voor jouw huis winkel of kantoorpand? Vraag gratis offertes op bij lokale glaszetters en vergelijk het aanbod.
Zonwerend glas 70/40 verkrijgbaar bij PR Beglazingen.
Zonwerend glas is glas dat is voorzien van een zonwerende coating. Deze coating zorgt ervoor dat het zonlicht geabsorbeerd of weerkaatst wordt. Het is speciaal ontworpen om wel het licht maar niet de warmte van de zon toe te laten in uw huis. Zonwerend glas bestaat uit twee glasbladen gescheiden door een hol metalen kader. De heldere buitenruit is aan de binnenzijde bedekt met een uiterst dunne transparante coating van edel metaal. De spouw tussen de beide glasbladen is gevuld met isolerend glas.
Zonwerend glas bestellen Inkoopglas.
U bent hier Home / Speciaal glas / Zonwerend glas. Van de zon houdt bijna iedereen! Maar als de zon te lang op de ramen schijnt wordt het ons toch al gauw te warm. Zonwerend glas biedt dan een goede oplossing. Vooral in kamers met veel ramen of kamers waar veel zon binnenvalt loop de temperatuur vaak hoog op. Zonwerend glas is glas dat speciaal ontworpen is om wel het licht maar niet de warmte door te laten. Werking van zonwerend glas. Glas maakt men zonwerend door tijdens de productie metaaloxiden toe te voegen.
Heeft u zonwerend glas met bescherming tegen de zon? Glaspunt wel!
Vul dan hieronder uw telefoonnummer in en we bellen u zo snel mogelijk terug. FAQ Heeft u zonwerend glas glas met bescherming tegen de zon? Heeft u zonwerend glas glas met bescherming tegen de zon? Het gamma zonwerende beglazingen van Glaverbel bestaat grotendeels uit Stopsol Sunergy Solarbel en Stopray. Oplossingen in gekleurde Planibel zijn eveneens verkrijgbaar. De zon produceert een energie die in twee polen kan worden opgesplitst. warmte directe energie korte golven indirecte energie lange golven. Zonwerende beglazingen hebben ten doel de gratis instroom van zonnewarmte in het gebouw te remmen.
Home.
Vermindert zonnewarmte en biedt een hoge mate van lichtdoorlatendheid en biedt zo een comfortabele en prettige omgeving om in te wonen en te werken. Zonwerende beglazing kan bijdragen aan energiebesparing. In een warm klimaat of bij gebouwen met een hoge interne belasting wordt zonwerende beglazing gebruikt om de toetreding van warmte te minimaliseren door zonne-energie te reflecteren en door hinderlijk licht buiten te houden. In een meer gematigd klimaat kan het glas toegepast worden door de juiste zonwerende eigenschappen en hoge lichtdoorlatendheid van daglicht te combineren.
Zonwerend glas.
Pilkington Optifloat Tint Technisch Datablad. Pilkington Eclipse Advantage technische informatie. Pilkington Activ Suncool technische informatie. Pilkington Suncool technische informatie. Pilkington Benelux BV De Hoeveler 25 Enschede.
Hr Zonwerend glas.
Home Dubbelglas Hr Zonwerend glas. Hr isolatieglas 1 zijde gelaagd. Zonwerend glas is hr isolatieglas waarbij 1 glasplaat is voorzien van een zonwerende coating.
Zonwerend glas Wimmerglas.
Dit glas houdt het grootste gedeelte van de zonnewarmte tegen maar laat u toch naar buiten kijken. Ruime keuze in zonwerend glas. Wimmer Glas biedt u een ruime keuze aan zonwerend glas. Bij de vraag welk zonwerend glas voor u het meest geschikt is zijn er twee aspecten die uw keuze kunnen beïnvloeden. Een belangrijk aspect is de mate van zonwering. Glas kan namelijk veel of weinig licht weren. Afhankelijk van uw situatie kunt u kiezen voor glas dat weinig of juist iets meer licht doorlaat. Het tweede aspect is de hoeveelheid warmte die het glas doorlaat. Ook deze keuze zal afhankelijk zijn van uw situatie. Natuurlijk bieden wij u hierbij een deskundig advies.

Contacteer ons