Resultaten voor zonwerend glas

zonwerend glas
Zonwerend glas IJsseldelta Glasservice 038-3857876.
Zonwerend glas is isolatieglas voorzien van een zonwerende coating. Het zorgt voor een ideale klimaatbeheersing zowel in de zomer als in de winter. Een zonwerende coating heeft meestal twee functies namelijk een zonwerende eigenschap en een warmte-isolerende eigenschap. In de zomer zorgt het voor een minimum doorlating aan warmte en voorkomt het dat felle zonnestralen het comfort verstoren en in de winter laat het glas de straling van de zon door en houdt de warmte vast. Zo bespaart u op de kosten voor verkoeling in de zomer en op verwarming in de winter.
Zonwerend glas bestellen Inkoopglas.
U bent hier Home / Speciaal glas / Zonwerend glas. Van de zon houdt bijna iedereen! Maar als de zon te lang op de ramen schijnt wordt het ons toch al gauw te warm. Zonwerend glas biedt dan een goede oplossing. Vooral in kamers met veel ramen of kamers waar veel zon binnenvalt loop de temperatuur vaak hoog op. Zonwerend glas is glas dat speciaal ontworpen is om wel het licht maar niet de warmte door te laten. Werking van zonwerend glas. Glas maakt men zonwerend door tijdens de productie metaaloxiden toe te voegen.
Zonwerend glas Zuid-Holland 010 422 25 00.
Zonwerend glas is een soort beglazing waar er een speciale zonwerende coating op het glas zit. Deze coating zorgt ervoor dat het zonlicht wel binnen komt maar de warmte wordt tegengehouden. De warmte wordt als het ware weerkaatst of geabsorbeerd. Dit is ideaal voor ruimtes met veel glas waar het in de zomer heel warm wordt. Houd het mooie effect van de open ruimte met veel glas zonder het te verpesten met buitenzonwering. In de winter is zonwerend glas isolerend en zal het de warmte binnen houden.
Kosten zonwerend glas 2017 overzicht Dubbelglasprijzen.net.
Omwille van deze reden wordt er tegenwoordig bijzonder vaak gekeken in de richting van zogenaamd zonwerend glas. Dit type glas zorgt er namelijk voor dat de invloed het zonlicht wordt beperkt waardoor het niet meer zo snel zo warm wordt in je huis. Ben je ook van plan om te investeren in zonwerend glas maar wil je uiteraard eerst een duidelijk beeld hebben van de gemiddelde kostprijs die er aan verbonden is? Aarzel dan niet langer en ontdek op deze pagina met welke kosten je precies voor zonwerend glas rekening dient te houden! Direct weten wat de kosten van dubbel glas voor u zullen zijn?
Home.
Vermindert zonnewarmte en biedt een hoge mate van lichtdoorlatendheid en biedt zo een comfortabele en prettige omgeving om in te wonen en te werken. Zonwerende beglazing kan bijdragen aan energiebesparing. In een warm klimaat of bij gebouwen met een hoge interne belasting wordt zonwerende beglazing gebruikt om de toetreding van warmte te minimaliseren door zonne-energie te reflecteren en door hinderlijk licht buiten te houden. In een meer gematigd klimaat kan het glas toegepast worden door de juiste zonwerende eigenschappen en hoge lichtdoorlatendheid van daglicht te combineren.
Zonwerend glas 70/40 verkrijgbaar bij PR Beglazingen.
Zonwerend glas is glas dat is voorzien van een zonwerende coating. Deze coating zorgt ervoor dat het zonlicht geabsorbeerd of weerkaatst wordt. Het is speciaal ontworpen om wel het licht maar niet de warmte van de zon toe te laten in uw huis. Zonwerend glas bestaat uit twee glasbladen gescheiden door een hol metalen kader. De heldere buitenruit is aan de binnenzijde bedekt met een uiterst dunne transparante coating van edel metaal. De spouw tussen de beide glasbladen is gevuld met isolerend glas.
Ecologieforum Bekijk onderwerp HR zonwerend glas glasblad aan de binnenkant wordt warm.
Waar gaat het over? Heb vorig jaar een huis laten bouwen. Volledig hout en fors geïsoleerd. Op de zon-zijden is het HR glas ook zonwerend dus geen folie maar af-fabriek al zonwerend. Het valt mij op dat de ruimtes toch behoorlijk opwarmen zeker meer dan ik had verwacht. Het glas aan de buitenkant is koel en het glas aan de binnenkant is warm. Dit had ik juist andersom verwacht. Maak ik een denkfout of is het glas verkeerd om gemonteerd? Deze site draait alleen op donaties. Voorkom reclame en ga een bedrag Daarna bent u weer een jaar van deze vervelende reclame af! Klik hier voor meer informatie.
Zonwerend glas Van Noordenne Groep.
Regulatie van intredende zonnewarmte/-energie en het op die manier voorkomen van een overmatige opwarming van het interne mlieu is mogelijk door het toepassen van een zonwerende beglazing. Algemeen kan gesteld worden dat glas zonwerend kan worden gemaakt door één van de glasvlakken aan de spouwzijde te voorzien van een coating van edelmetaal. Deze coating zorgt voor een blokkade van warme infrarood stralen zonder direct de lichttransmissie te verminderen.
Mijnhuisinstallatie Zonwerend glas.
Om de zontoetreding te beperken worden voornamelijk twee alternatieven overwogen. blank glas met buitenzonwering bijvoorbeeld een screen. glas dat slechts een beperkt deel van de zonnewarmte toelaat zonwerend glas. Zonwerend glas is over het algemeen goedkoper dan blank glas met buitenzonwering maar heeft als nadeel dat het in de winter gewenste zontoetreding tegenhoudt. Zonwerend glas wordt ook wel verkozen boven buitenzonwering op basis van esthetische motieven. Zonwerend glas reduceert de zontoetreding ten opzichte van blank dubbelglas HR met ongeveer 60%. Verdere reductie is mogelijk maar gaat ten koste van de toetreding van zichtbaar licht door de ramen. Deze maatregel is toepasbaar in de utiliteitsbouw kantoren en ziekenhuizen. In woningbouw waar zontoetreding in de winter belangrijk is is deze maatregel minder voor de hand liggend.

Contacteer ons