Op zoek naar zonwerend glas?

zonwerend glas
Ecologieforum Bekijk onderwerp HR zonwerend glas: glasblad aan de binnenkant wordt warm.
Op de zon-zijden is het HR glas ook zonwerend dus geen folie, maar af-fabriek al zonwerend. Het valt mij op dat de ruimtes toch behoorlijk opwarmen, zeker meer dan ik had verwacht. Het glas aan de buitenkant is koel en het glas aan de binnenkant is warm.
Zonwerend glas Wimmerglas.
Ruime keuze in zonwerend glas. Wimmer Glas biedt u een ruime keuze aan zonwerend glas. Bij de vraag welk zonwerend glas voor u het meest geschikt is, zijn er twee aspecten die uw keuze kunnen beïnvloeden. Een belangrijk aspect is de mate van zonwering.
Zonwerend Glas DQ Glasservice.
31 20 665 0205. Zonwerend glas ZHR bestaat uit twee glasbladen, gescheiden door een hol metalen kader. Een dubbele elastische afsluiting sluit de constructie. De heldere buitenruit is aan de binnenzijde bedekt met een uiterst uiterst dunne, transparante coating van edelmetaal.
Zonwerend glas bestellen Inkoopglas.
Hiermee filtert zonwerend glas tot 60 procent van de warmte in vergelijking tot standaard dubbel glas. De isolerende werking van zonwerend glas zorgt ervoor dat u minder hoeft te koelen op warme zomerdagen. In de winter houdt zonwerend glas de warmte juist binnen, door de isolerende werking.
Home.
In een warm klimaat of bij gebouwen met een hoge interne belasting, wordt zonwerende beglazing gebruikt om de toetreding van warmte te minimaliseren door zonne-energie te reflecteren en door hinderlijk licht buiten te houden. In een meer gematigd klimaat kan het glas toegepast worden door de juiste zonwerende eigenschappen en hoge lichtdoorlatendheid, van daglicht, te combineren.
Zonwerend en warmtewerend glas.
Met Scheuten zonwerend en warmtewerend glas krijgt u echter veel minder warmte en toch veel licht! Omdat het zonwerend en warmtewerend glas veelal als isolatieglas is verwerkt, heeft het in de zonnige, hete zomer een warmtewerende functie, en thermische isolatie in de koude winter!
Zonwerend HR/ dubbelglas Insulight Sun 70/40 met argon gasvulling /optie activ ZONWEREND.
OVERZICHT WEBWINKEL ISOLATIE GLAS soorten ZONWEREND Zonwerend HR/ dubbelglas Insulight Sun 70/40 met argon gasvulling /optie activ. Upload Annuleer Verwijder. Preview File Name Size Action. Muisover voor Zoom, Klik voor vergroting. Zonwerend HR/ dubbelglas Insulight Sun 70/40 met argon gasvulling /optie activ.
Mijnhuisinstallatie Zonwerend glas.
glas dat slechts een beperkt deel van de zonnewarmte toelaat zonwerend glas. Zonwerend glas is over het algemeen goedkoper dan blank glas met buitenzonwering, maar heeft als nadeel dat het in de winter gewenste zontoetreding tegenhoudt. Zonwerend glas wordt ook wel verkozen boven buitenzonwering op basis van esthetische motieven.
Zonwerende beglazing ProGlass.
in de winter laat het glas de straling van de zon door en houdt het de warmte in de woning vast.; in de zomer is het glas zonwerend: het laat licht vrij binnenstromen, maar voorkomt al te sterke opwarming door de zon.

Contacteer ons