Op zoek naar zonwerend glas?

zonwerend glas
Zonwerend glas: maximale transparantie, minimale opwarming Glas in Beeld.
Aan hedendaags zonwerend glas is deze comfortverhogende functie nauwelijks meer te zien: het glas is neutraal zonwerend. De techniek van het coaten van het glas is zover dat de metalen die op het glas worden aangebracht minimaal reflecteren en dus zo goed als neutraal van kleur zijn.
Zonwerend en warmtewerend glas.
Met Scheuten zonwerend en warmtewerend glas krijgt u echter veel minder warmte en toch veel licht! Omdat het zonwerend en warmtewerend glas veelal als isolatieglas is verwerkt, heeft het in de zonnige, hete zomer een warmtewerende functie, en thermische isolatie in de koude winter!
Zonwerende beglazing ProGlass.
in de winter laat het glas de straling van de zon door en houdt het de warmte in de woning vast.; in de zomer is het glas zonwerend: het laat licht vrij binnenstromen, maar voorkomt al te sterke opwarming door de zon.
Zonwerend HR/ dubbelglas Insulight Sun 70/40 met argon gasvulling /optie activ ZONWEREND.
OVERZICHT WEBWINKEL ISOLATIE GLAS soorten ZONWEREND Zonwerend HR/ dubbelglas Insulight Sun 70/40 met argon gasvulling /optie activ. Upload Annuleer Verwijder. Preview File Name Size Action. Muisover voor Zoom, Klik voor vergroting. Zonwerend HR/ dubbelglas Insulight Sun 70/40 met argon gasvulling /optie activ.
Zonwerend Glas DQ Glasservice.
31 20 665 0205. Zonwerend glas ZHR bestaat uit twee glasbladen, gescheiden door een hol metalen kader. Een dubbele elastische afsluiting sluit de constructie. De heldere buitenruit is aan de binnenzijde bedekt met een uiterst uiterst dunne, transparante coating van edelmetaal.
De voordelen van zonwerend glas Belisol.
Goed om het energielabel te halen! Soorten zonwerend glas. Klein nadeel van sterk zonwerend glas is dat u s winters niet optimaal van de warmte van de zon kunt genieten. Een compromis is dan 4-seizoensglas. Dat is licht zonwerend G50.
Mijnhuisinstallatie Zonwerend glas.
glas dat slechts een beperkt deel van de zonnewarmte toelaat zonwerend glas. Zonwerend glas is over het algemeen goedkoper dan blank glas met buitenzonwering, maar heeft als nadeel dat het in de winter gewenste zontoetreding tegenhoudt. Zonwerend glas wordt ook wel verkozen boven buitenzonwering op basis van esthetische motieven.
archief warmtewerend glas Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Buitenzonnewering heeft als voordeel dat je met normaal hr glas in de winter profiteert van de warmtewinst en in de zomer gebruik je de zonnewering. Ook een puntje is dat zonwerend glas ook de lichttoetredeing verlaagd en dat het wel wat donkerder in huis kan worden.
Zonwerend glas: een alternatief voor zonwering?
Zonwerend glas houdt zeker een groot deel van de warmte buiten, maar op de echt hete dagen zult u toch meer profijt hebben van buitenzonwering. Naast dat zonwerend glas de warmte minder goed tegenhoudt dan buitenzonwering, kan zonwerend glas in de winter ook een nadeel met zich meebrengen.

Contacteer ons