Meer resultaten voor dun isolatieglas

dun isolatieglas
Beoordelingen AA Glashandel.
Isolatieglas Stolker Glas Glasleverancier.
En die resulteren regelmatig in nieuwe, soms revolutionaire oplossingen, zoals het dunste monumenten isolatieglas, extra dun zonwerend en veiligheidsglas of jaloezie├źn tussen glas. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot meest innovatieve glasproducent in de markt. Snelle en slimme distributie.
Monumentenglas heeft een isolatiewaarde tussen enkel glas en HR glas.
Deze coating reflecteert de warmte naar binnen, zodat deze niet verloren gaat. Dit type glas is verkrijgbaar als enkel glas, isolatieglas en gelaagd glas. Dubbel glas voor monumenten. Daarnaast is er ook speciaal dubbel monumentenglas. Dit glas is 10 mm dik en speciaal voor ramen en deuren in monumenten ontwikkeld. Het is dun genoeg om gebruikt te worden in bijna alle situaties.
CASADATA Enkel glas vervangen door isolerend dun dubbel glas tabel 34.31.702.
Er is uitgegaan van dun isolerend dubbelglas in opbouw van binnen naar buiten 4 mm blank floatglas, 3 mm luchtspouw, 3 mm blank floatglas, met een totaaldikte van 10 mm en met op kleur gebrachte aluminium afstandhouders. Voor de materiaalkosten van elke ruit is een minimum oppervlakte van 05, m2 aangehouden.
Isolatieglas Isolerend glas op maat.
Home Glassoorten Isolatieglas. Uw woning of kantoor isoleren met isolatieglas. Isolatieglas bestaat uit 2 of 3 glasbladen. Isolatieglas heeft een isolerende werking en bestaat uit 2 of 3 glasbladen. Het glas stopt de warmteoverdracht van binnen naar buiten en omgekeerd.
Dubbel glas bestellen Dubbelglasprijzen.net.
We vertellen u ongetwijfeld niets nieuws wanneer we u zeggen dat er vandaag de dag verschillende soorten dubbel glas op de markt terug te vinden zijn. De kostprijs van het dubbel glas in kwestie is sterk afhankelijk van de zogenaamde U-waarde.
Overzicht Isolatieglas voor Monumenten Old Style.
Beste verkochte isolatieglas voor oude monumentale panden. 31 020 616 43 31. Old Style toegepast. In de media. 3 mm modern ongeisoleerd Naar product. 6mm modern ongeisoleerd Naar product. gelaagd 3/3-2 klassiek Naar product. gelaagd 3/3-2 modern ongeisoleerd Naar product.
Isolatieglas normaal of hoogrendement HR DO.
Spacia monumentenglas biedt dezelfde voordelen van isolatie wanneer de historische uitstraling van een pand behouden moet blijven. Het isolatieglas is slechts 62, mm dik en heeft een UG-waarde van 14, W/mK. Voor monumentale panden is een scala aan oplossingen mogelijk, spacia als extra dun 62, mm isolatieglas, klassiek isolatieglas met diktes vanaf 11 mm.
Monumentenglas modern 1965 tot heden Glasdiscount.
Het assortiment is grofweg op te splitsen in 2 isolatietechnieken: dun isolatieglas met authentieke buitenruit en enkel isolerend monumentenglas. U kunt daarbij denken aan samenstellingen met mond geblazen glas, cilinderglas, getrokken glas en vele andere glassoorten met een authentieke uitstraling.

Contacteer ons