Resultaten voor dun isolatieglas

dun isolatieglas
Driedubbel isolatieglas HR al vanaf 6465 per m2 Glasdiscount.
Driedubbel isolatieglas isoleert beter dan dubbel glas maar dan moeten de samenstellende delen wel van gelijke kwaliteit zijn. Isolatiewaardes van dubbel glas worden uitgedrukt in de zogenaamde U-waarde's. De U-waarde van glas is de mate waarin glas energie doorlaat. Hoe hoger de U-waarde hoe lager de isolatiewaarde van glas. De U-waarde van bijvoorbeeld enkel glas ligt zo rond de 6. Driedubbel glas van hoge kwaliteit komt op dit moment op een U-waarde van 05 tot 09. De sprong van 6 naar 09 is groot. U kunt driedubbel isolatieglas bij ons direct online bestellen.
Isolatieglas normaal of hoogrendement HR DO.
Het isolatieglas is slechts 62 mm dik en heeft een UG-waarde van 14 W/mK. Voor monumentale panden is een scala aan oplossingen mogelijk spacia als extra dun 62 mm isolatieglas klassiek isolatieglas met diktes vanaf 11 mm. Pilkington insulight Klassiek is isolerend glas met een klassieke uitstraling leverbaar in verschillende stijlen en diktes. Door het oud getrokken glas te combineren met een 4 mm zwart kader en aan de binnen zijde een gecoat ruit ontstaat een glasopbouw van 11 mm dik met een U-waarde vanaf 19 mogelijk. Het bijna onzichtbare isolatieglas heeft een klassieke uitstraling en is op de oude manier met stopverf te plaatsen. Akoestische geluidsisolerende isolatieglas Phon.
inplaats van voorzetramen momentaal glas.
Maar dit glas past niet in de kozijnen van monumentale panden. Alles moet daarom worden aangepast. Maar dat is helemaal niet nodig. Je kan toe met dun isolatieglas met een uitstekende isolatiewaarde. Ik zeg altijd tegen de mensen laat je niet gek maken. Monumentaal glas met een Ug-waarde van 3 of lager is prima. Dat scheelt al zoveel met gewoon enkel glas. En dan hoef je niet alle kozijnen te vervangen of sponningen uit te frezen om dat dikke glas te kunnen plaatsen. Niet in de kou zitten. Dun isolatieglas isoleert dus al meer dan genoeg zeker als je gewend bent aan dat enkel glas ruitje. Van den Berg Bewoners van monumenten zijn vaak bijzondere mensen vind ik.
Uijen Glas en Kunststof Kozijnen Dun Isolatieglas Buren.
Opdrachtgever Netten van Stigt. Voor restaurant de Prins te Buren gld hebben wij een zeer dunne soort isolatieglas geplaatst deze 11mm dunne beglazing v.v. een zwart randkader hebben wij gevuld met het edelgas Krypton waardoor een isolatiewaarde van 1.9 mogelijk werd met behoud van de esthetische waarden waar het stadje Buren om bekend staat. Enthousiast over dit project? Wij gaan ook graag voor u aan de slag!
Dun isolatieglas Monumentenglas voor grachtenpanden en historische gebouwen.
Ultra dun en duurzaam. 10 belangrijke redenen om voor Dun isolatieglas te kiezen! Dun isolatieglas is speciaal geschikt voor oudere panden en gebouwen. Dun isolatieglas vervangt het oude vensterglas maar dan in een geheel nieuw jasje met veel betere isolerende waardes. Dun isolatieglas kan in alle oude kozijnen worden geplaatst zonder veel onnodig breekwerk. Dun isolatieglas heeft een spouwbreedte van slechts 4 mm en met een totaal hoogte van ca. Dun isolatieglas kan worden samengesteld met zowel HoogRendements glas als met veiligheids glas. Dun isolatieglas kan een verbeterde isolatiewaarde behalen tussen 200% en 400% ten opzichte van het oude glas.
Isolatieglas van dun glas in combinatie met een dunne spouw JLM Glas.
Extra dun en zeer licht isolatieglas. Speciaal ten behoeve van renovatie en restauratieprojecten.
Isolatieglas van dubbel isolerend tot HR glas.
Isolatieglas glas met een isolerende werking. Isolatieglas is er in veel verschillende soorten al deze glassoorten hebben allemaal verschillende isolatiewaarden. Zo heeft u de keus uit. HR Glas betekent Hoog Rendement Glas. Hoe meer plusjes achter HR hoe beter het glas isoleert en hoe minder warmte uw woning verliest. HR glas heeft de sterkst isolerende werking en levert de hoogste energiebesparing op. Dubbele beglazing verhoogt bovendien het wooncomfort en heeft daarnaast een inbraakwerende werking. Waaruit bestaat isolatieglas / HR glas?
Monumentenglas modern 1965 tot heden Glasdiscount.
Glasdiscount.nl ondersteunt u bij de restauratie van uw klassieke pand met monumentenglas. Het assortiment is grofweg op te splitsen in 2 isolatietechnieken dun isolatieglas met authentieke buitenruit en enkel isolerend monumentenglas. U kunt daarbij denken aan samenstellingen met mond geblazen glas cilinderglas getrokken glas en vele andere glassoorten met een authentieke uitstraling. Graag delen wij onze in de loop der jaren opgebouwde kennis met onze klanten om ervoor zorg te dragen dat monumentale panden hun authentieke uitstraling behouden met het comfort van nu. We hebben het monumentenglas verdeeld in 4 categorie├źn. Oud klassiek van voor 1900 op aanvraag. Klassiek van 1900 tot 1935. Jong klassiek van 1935 tot 1965. Modern van 1965 tot heden.
Dun isolatieglas DaVinci Glas.
Dun isolatieglas kan zo aan dezelfde waarden komen als traditioneel isolatieglas. Bijkomend voordeel is dat dun isolatieglas bijna geen condens afgeeft in tegenstelling tot enkel isolerend glas. Bovendien is dun isolatieglas meer transparant dan enkel isolatieglas. Verschillende soorten dun isolatieglas. Het grootste voordeel van dun isolatieglas is dat het soms na een kleine aanpassing in vrijwel ieder authentiek venster past. Dit ondanks het feit dat de vensters uit een periode stammen dat isolatieglas of dun isolatieglas nog niet bekend was. Hierdoor kunnen de ruiten van klassieke panden eenvoudig worden vervangen door dun isolatieglas met een authentieke uitstraling. Authentieke vensters zijn vrijwel altijd voorzien van oneffen beglazingen. Er is speciaal dun isolatieglas om deze beglazingen te vervangen door beter isolerend glas met dezelfde uitstraling.

Contacteer ons