Resultaten voor dun isolatieglas

dun isolatieglas
Waarom je het beste kiest voor ramen met dubbel glas.
Dat heeft een dun isolerend metaallaagje aan de binnenkant van de glasplaten. Daarnaast wordt de luchtspouw almaar vaker gevuld met een edelgas, zoals argon, of een mengeling van edelgassen. Terwijl de edelgassen beter isoleren dan droge lucht, is de functie van de coating om de warmte naar binnen te reflecteren.
Isolatieglas normaal of hoogrendement HR DO.
Spacia monumentenglas biedt dezelfde voordelen van isolatie wanneer de historische uitstraling van een pand behouden moet blijven. Het isolatieglas is slechts 62, mm dik en heeft een UG-waarde van 14, W/mK. Voor monumentale panden is een scala aan oplossingen mogelijk, spacia als extra dun 62, mm isolatieglas, klassiek isolatieglas met diktes vanaf 11 mm.
Overzicht Isolatieglas voor Monumenten Old Style.
Beste verkochte isolatieglas voor oude monumentale panden. 31 020 616 43 31. Old Style toegepast. In de media. 3 mm modern ongeisoleerd Naar product. 6mm modern ongeisoleerd Naar product. gelaagd 3/3-2 klassiek Naar product. gelaagd 3/3-2 modern ongeisoleerd Naar product.
Isolatieglas Schildersbedrijf Klappe Zwolle.
Het maakt weinig tot geen verschil of de ruit dik of dun is. Door geleiding warmte dat tegen het glas komt wordt direct naar buiten geleid, convectie vermenging van warme en koude lucht door de geleiding en straling afgeven van warmte door het glas kan de warmte namelijk naar buiten. Met het plaatsen van meerdere glasbladen achter elkaar, wordt dit probleem opgelost. Dit is isolatieglas.
Glasservice door Wolters BV.
Hierbij kunt u onder andere denken aan enkele beglazing, isolerende beglazing, veiligheids-beglazing, zonwerende beglazing en folies. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor douchedeuren, tussendeuren, schuifloketten en spiegels. Kortom; ook voor alle soorten en toepassingen van glas kunnen de specialisten van Wolters BV u adviseren.
Monuglas Isolatieglas voor monumentale gebouwen, isolerend dubbelglas voor monumenten.
Monuglas is verkrijgbaar vanaf 7 mm dun isolerend dubbelglas en daardoor in nagenoeg elke situatie toepasbaar. Met als gevolg een vermindering van onderhoudskosten. Monuglas combineert de authentieke, historische uitstraling met het comfortniveau van nu. Door de hoge LTA-waarde tot 81% biedt Monuglas een hoge lichtopbrengst, wat betekent dat er veel licht binnenkomt. Cradle to Cradle. Monuglas is volledig recyclebaar en zelfs de glasafdichting is biologisch afbreekbaar. Een duurzame oplossing. Nagenoeg vlak glas dat wordt toegepast in gebouwen na 1960. Door de zeer dunne samenstelling, vanaf 7mm, is het zeer geschikt voor oude houten ramen en stalen frames met een zeer smalle sponning. Dit extra dunne isolatieglas biedt optimaal comfort en is energiebesparend door de zeer gunstige isolatiewaarde.
Glassoorten Glashandel Sloos.
En repareert of restaureert oude glas-in-lood ramen. Het plaatsen van glas-in-lood in isolatieglas is een uitstekende manier om duurzaamheid en schoonheid te verenigen. Met speciaal ultradun isolatieglas blijft het uiterlijk van monumentale panden ongewijzigd en geniet u toch van zijn alle voordelen van isolatieglas.
Dubbel glas? HR, HR beglazing plaatsen Scherpe prijzen.
Enkel glas vervangen door dubbel glas. Dubbel glas lek. Dubbel glas prijzen. Dubbel glas wordt ook wel isolatieglas of thermopane genoemd en wordt met name geïnstalleerd vanwege de goede isolerende eigenschappen. Isolatieglas bestaat uit verschillende losse glasbladen, waartussen lucht of isolerend gas zit.
Cuypers Glas: Isolatieglas.
kiezen voor HR isolatieglas met een zonwerende werking in uw dakkapel of serre, voor HR isolatieglas met geluidswerend glas als u aan een drukke weg woont, etc. De meest voorkomende soorten isolatieglas zijn.: Hoog Rendement glas is isolatieglas waarvan de spouwzijde van één ruit voorzien is van een dun metaallaagje.

Contacteer ons