Op zoek naar dun isolatieglas?

dun isolatieglas
Monumentenglas isolatieglas voor monumentale gebouwen, isolerend dubbelglas voor monumenten.
Stolker Monuglas Modern ECO Extra Energiebesparend en Duurzaam. Deze extra dunne isolatieglas samenstelling is slechts 7mm en behaalt een uitzonderlijke isolatiewaarde tot wel 14, W/mK. Hierdoor is deze beglazing extra energiebesparend, duurzaam en comfortverhogend. De ECO beglazing is zeer neutraal van kleur en beschikt over uitstekende zonwerende prestaties. Hierdoor komt er veel daglicht binnen en wordt de toetreding van zonnewarmte geminimaliseerd. Hierdoor is het bij uitstek geschikt voor ieder seizoen. Stolker Monuglas Protect Extra Veilig, Ultra Dun en UV-werend. Dit is ultra dun isolerend dubbel glas dat extra veiligheid biedt en UV-werend is.
Monumentenglas isolatieglas voor monumentale gebouwen, isolerend dubbelglas voor monumenten.
Isolerend dubbelglas met de dikte van enkelglas! Naast isolatieglas met kruisroeden heeft Stolker Glas een passend alternatief ontwikkeld voor monumentale panden, zodat het karakteristieke gevelaanzicht van weleer gewaarborgd blijft. Bij restauratie of verbouwing van monumentale panden komen de ramen vaak het eerst in aanmerking voor vervanging. Een belangrijk aspect hierbij vormt de warmte isolatie in het kader van het terugdringen van de CO2 uitstoot. Stolker Glas heeft speciaal hiervoor het Stolker Monuglas ontwikkeld. Het Stolker Monuglas is slechts 9 of 10 mm dun isolerend dubbelglas n is sinds kort ook leverbaar in 8 mm.
Glassique van BGH, monumentaal glas met de specificaties van vandaag.
Met Glassique van BGH kunnen isolatiewaarden worden gehaald die nagenoeg overeenkomen met een dunne variant van isolatieglas. Het voordeel van dit gepatenteerde Glassique is groot. Met Glassique als basis kan een breed pakket aan glassamenstellingen worden gecreƫerd; hierbij moet u denken aan 4 mm enkel glas, 8 mm gelamineerd glas, dun isolatieglas et cetera.
TROUW Energie besparen / Ouderwetse ramen met modern isolatieglas.
Abonneer je nu. Energie besparen / Ouderwetse ramen met modern isolatieglas. Leo van Essen 2303, 21 augustus 2006. Thuis energie besparen levert meestal wat op. Maar wat is allemaal mogelijk in een woning? Derde deel van een serie: enkelglas met de eigenschappen van dubbelglas. Als er ergens energie verloren gaat, dan is het wel bij ramen, gemiddeld 45 procent. Tijdens de winterdag moet alleen de dunne glasplaat in het raam de warmte binnen houden en de koude buiten. Dat gaat niet altijd goed. Vooral bij normaal enkelglas glipt dan nogal wat kou naar binnen, waardoor de kachel flink moet stoken. Moderne huizen hebben daarom dubbelglas. Dat zijn twee glasplaten op elkaar, met een laagje lucht ertussen. Dat isoleert stukken beter. Maar in veel vooroorlogse panden in Nederland past dat dikke glas niet. De kozijnen zijn te smal. En zeker als het een monumentaal pand is mag daar niet zomaar een modern kozijn in. Speciaal voor die huizen is daarom super isolerend enkelglas bedacht. Dit glas is iets meer dan zes millimeter dik. Dit is net zo dun als normaal enkelglas, en past dus in de traditionele kozijnen.
Extra dun glas.
Enkel glas Acide Float Extra klaar Reflecterend zonnewerend Ontspiegeld Conturan. Isolerend glas Hoogrendementsglas Geluidswerend Zonnewerend Ontspiegeld Extra dun Driedubbel glas Warm edge. Autoruiten Op maat Oldtimers. Gebogen glas Gebogen glas. Veiligheidsglas Algemene info Gelaagd glas Sentryglas Inbraakwerend Kogelwerend Gelaagd Vanceva Gehard / getemperd Gewapend Brandwerend glas.
Isolatieglas monumentaal ProGlass.
Het plaatsen van standaard isolatieglas tast het uiterlijk van het monument te veel aan waardoor isolerend beglazen vaak problemen met zich mee brengen. Isolatieglas met een klassieke uitstraling. Het oorspronkelijke glas in monumenten en historische panden heeft vaak een typische uitstraling maar voldoet niet aan de huidige eisen van comfort. Proglass is in staat om met slanke oplossingen toch een hoge isolatiewaarde te behalen. Door het gebruik van de nieuwste coatingtechnologie en de toepassing van verschillende edelgassen, is het vaak mogelijk om uw monument te voorzien van isolerende dubbele beglazing waarbij het karakter van de woning niet of nauwelijks wordt aangetast. Indien de aluminium afstandhouders tussen het glas door ons in de kleur zwart gecoat worden zal het dubbele glas nauwelijks meer te onderscheiden zijn van enkelglas. Als deze dubbele beglazing niet kan worden toegepast door een te geringe sponningdiepte kunnen wij de glasisolatie uitvoeren met enkel isolerende beglazing. Mogelijke oplossingen om monumentale gebouwen isolerend te beglazen zijn.: Enkel isolerende beglazing van Ruysdaelglas.; Dubbele beglazing, extra dun 10mm met klassiek uiterlijk.;
CASADATA Enkel glas vervangen door isolerend dun dubbel glas tabel 34.31.702.
De kosten zijn steeds per eenheid uitgedrukt. Er is uitgegaan van dun isolerend dubbelglas in opbouw van binnen naar buiten 4 mm blank floatglas, 3 mm luchtspouw, 3 mm blank floatglas, met een totaaldikte van 10 mm en met op kleur gebrachte aluminium afstandhouders.
Kosten extra dun glas Dubbelglasprijzen.net.
Keuze 1: Hoeveel vierkante meter extra dun glas wil je bestellen. Extra dun glas is een kostbare aanschaf. Het aantal vierkante meters extra dun glas bepaalt dan ook voor een heel groot gedeelte de prijs die jij in totaal betaalt.
Isolatieglas van dubbel isolerend tot HR glas.
Waaruit bestaat isolatieglas / HR glas? Isolatieglas bestaat uit twee bladen blank floatglas. De spouw tussen de glasbladen wordt strak gehouden met een metalen aluminium afstandhouder de spouw kan worden gevuld met droge lucht of een edelgas. Met een edelgas wordt een hoogrendement in isolatiewaarde bereikt HR glas.

Contacteer ons