Zoeken naar dun isolatieglas

dun isolatieglas
Monumentenglas Glaskoning.nl.
De geringe dikte van ons beglazingsassortiment stelt ons vrijwel altijd in staat de oude vensters te behouden; duurzaamheid in zijn meest pure vorm! DaVinci Glas ondersteunt u bij de restauratie van uw klassieke pand. Ons assortiment is grofweg op te splitsen in 2 isolatietechnieken: dun isolatieglas met authentieke buitenruit en enkel isolerend monumentenglas.
TROUW Energie besparen / Ouderwetse ramen met modern isolatieglas.
Abonneer je nu. Energie besparen / Ouderwetse ramen met modern isolatieglas. Leo van Essen 2303, 21 augustus 2006. Thuis energie besparen levert meestal wat op. Maar wat is allemaal mogelijk in een woning? Derde deel van een serie: enkelglas met de eigenschappen van dubbelglas. Als er ergens energie verloren gaat, dan is het wel bij ramen, gemiddeld 45 procent. Tijdens de winterdag moet alleen de dunne glasplaat in het raam de warmte binnen houden en de koude buiten. Dat gaat niet altijd goed. Vooral bij normaal enkelglas glipt dan nogal wat kou naar binnen, waardoor de kachel flink moet stoken. Moderne huizen hebben daarom dubbelglas. Dat zijn twee glasplaten op elkaar, met een laagje lucht ertussen. Dat isoleert stukken beter. Maar in veel vooroorlogse panden in Nederland past dat dikke glas niet. De kozijnen zijn te smal. En zeker als het een monumentaal pand is mag daar niet zomaar een modern kozijn in. Speciaal voor die huizen is daarom super isolerend enkelglas bedacht. Dit glas is iets meer dan zes millimeter dik. Dit is net zo dun als normaal enkelglas, en past dus in de traditionele kozijnen.
Overzicht Isolatieglas voor Monumenten Old Style.
Beste verkochte isolatieglas voor oude monumentale panden. 31 020 616 43 31. Old Style toegepast. In de media. 3 mm modern ongeisoleerd Naar product. 6mm modern ongeisoleerd Naar product. gelaagd 3/3-2 klassiek Naar product. gelaagd 3/3-2 modern ongeisoleerd Naar product.
Driedubbel isolatieglas HR, al vanaf 6465, per m2 Glasdiscount.
Wat is driedubbel isolatieglas? Driedubbel isolatieglas isoleert beter dan dubbel glas, maar dan moeten de samenstellende delen wel van gelijke kwaliteit zijn. Isolatiewaardes van dubbel glas worden uitgedrukt in de zogenaamde U-waarde's. De U-waarde van glas is de mate waarin glas energie doorlaat.
Kosten isolatieglas IsolatieglasWijzer.nl.
De oudste variant isolatieglas is het simpele dubbel glas. Hierbij bestaat de ruit uit twee lagen enkel glas die op een kleine afstand van elkaar zijn geplaatst. De ruiten zijn luchtdicht afgesloten en de lucht in het midden dient als isolator om de warmte binnen of juist buiten te houden. Je betaalt voor dubbel glas ongeveer 65 euro per m2. De U-waarde is 2.8 tot 3.2. Als je weet dat enkel glas een U-waarde heeft van soms wel 5.5, kun je nagaan dat het warmteverlies al bijna wordt gehalveerd. Bespreek de mogelijkheden met lokale glaszetters. HR glas is eigenlijk gewoon dubbel glas, maar voorzien van een heel dun laagje metaal een coating.
Welke soorten dubbel glas zijn er te koop Glasherstel Nederland.
Klik hier voor prijsberekening. HR en HR Dubbel Isolatieglas.: Om stralingswarmte tegen te houden, wordt het glas steeds vaker van een dun metaallaagje voorzien. Dit type beglazing heet HR-glas. Het laagje metaal is zo dun, dat het nauwelijks waar te nemen is, het laat het zichtbare licht voor het grootste deel door lichttransmissie LTA circa 79%.
Monumentenglas modern 1965 tot heden Glasdiscount.
Glasdiscount.nl ondersteunt u bij de restauratie van uw klassieke pand met monumentenglas. Het assortiment is grofweg op te splitsen in 2 isolatietechnieken: dun isolatieglas met authentieke buitenruit en enkel isolerend monumentenglas. U kunt daarbij denken aan samenstellingen met mond geblazen glas, cilinderglas, getrokken glas en vele andere glassoorten met een authentieke uitstraling.
Isolatieglas monumentaal ProGlass.
Het plaatsen van standaard isolatieglas tast het uiterlijk van het monument te veel aan waardoor isolerend beglazen vaak problemen met zich mee brengen. Isolatieglas met een klassieke uitstraling. Het oorspronkelijke glas in monumenten en historische panden heeft vaak een typische uitstraling maar voldoet niet aan de huidige eisen van comfort. Proglass is in staat om met slanke oplossingen toch een hoge isolatiewaarde te behalen. Door het gebruik van de nieuwste coatingtechnologie en de toepassing van verschillende edelgassen, is het vaak mogelijk om uw monument te voorzien van isolerende dubbele beglazing waarbij het karakter van de woning niet of nauwelijks wordt aangetast. Indien de aluminium afstandhouders tussen het glas door ons in de kleur zwart gecoat worden zal het dubbele glas nauwelijks meer te onderscheiden zijn van enkelglas. Als deze dubbele beglazing niet kan worden toegepast door een te geringe sponningdiepte kunnen wij de glasisolatie uitvoeren met enkel isolerende beglazing. Mogelijke oplossingen om monumentale gebouwen isolerend te beglazen zijn.: Enkel isolerende beglazing van Ruysdaelglas.; Dubbele beglazing, extra dun 10mm met klassiek uiterlijk.;
CASADATA Enkel glas vervangen door isolerend dun dubbel glas tabel 34.31.702.
De kosten zijn steeds per eenheid uitgedrukt. Er is uitgegaan van dun isolerend dubbelglas in opbouw van binnen naar buiten 4 mm blank floatglas, 3 mm luchtspouw, 3 mm blank floatglas, met een totaaldikte van 10 mm en met op kleur gebrachte aluminium afstandhouders.

Contacteer ons