Zoeken naar glas isolatie

glas isolatie
Isolatieglas op maat laten maken door AA Glashandel.
Dankzij isolatieglas hoeft u dus minder te stoken en dat is naast voor uw portemonnee ook goed voor het milieu. Er zijn diverse soorten isolatieglas verkrijgbaar. Enkele varianten die wij aanbieden zijn. Alle soorten isolatieglas worden steeds verbeterd door de fabrikanten. Daarbij gaat het niet alleen om warmte isolatie maar ook om andere eigenschappen zoals zonverduistering en warmteweerkaatsing. AA Glashandel kan uw isolatieglas op maat bestellen en ook monteren. Bent u nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden en bewerking of wilt u de verschillende varianten graag met eigen ogen zien? kom dan gerust eens langs in onze grootste glasshowroom van Nederland onder de rook van Amsterdam. Onze ervaren medewerkers staan graag voor u klaar.
Glasisolatie.
De isolatiewaarde voldoet niet meer aan de huidige normen en hierdoor gaat kostbare warmte verloren. Dit glas vervangen is niet altijd mogelijk zonder hiervoor bouwkundige aanpassingen te maken. Daarnaast is het ook een nogal ingrijpende aanpassing. De woning moet tijdelijk open en naderhand moet er ook weer geschilderd worden. Isolerende glasfolie is hiervoor de oplossing! Het aanbrengen van warmtewerende isolerende glasfolie aan de binnenkant van uw ramen is een eenvoudige en snel toepasbare manier om uw ramen te isoleren.
Dubbel glas Isolatie.
Zo kun je kiezen voor gewoon dubbel glas maar ook voor zogenoemd HR glas of HR glas. Daarbij staat HR staat voor Hoog Rendement en betekent meer plusjes een betere isolatie. HR glas isoleert dus het beste maar is ook het duurste. Wat de beste glaskeuze is hangt af van je specifieke situatie. Een vakman kan je hierover adviseren. De ruimte tussen de lagen waaruit het dubbel glas bestaat wordt de spouw genoemd. Een spouwbreedte van 15 millimeter is ideaal dit geeft de beste warmte-isolerende werking. Bij gewoon dubbel glas is de spouw gevuld met droge lucht. Tussen de glasplaten van HR en HR glas bevindt zich een gas met betere isolerende eigenschappen dan lucht. Meestal gaat het om het edelgas argon.
Isolatieglas voor een betere warmte-isolatie Isolatie-Weetjes.nl.
Belangrijk bij de keuze voor isolatieglas is de isolatiewaarde. De isolatiewaarde van glas wordt uitgedrukt in een U-waarde. Hierbij geldt hoe lager de U-waarde hoe beter de isolatie. Zo heeft standaard dubbel glas een gemiddelde U-waarde van 27 en HR glas maar 07. Door de kozijnen in uw huis van isolatieglas te voorzien kunt u flink op de stookkosten besparen en daarnaast zult u minder last hebben van geluidsoverlast en tocht in huis. Wilt u uw huis beter isoleren maar is het plaatsen van dubbele beglazing om welke reden dan ook niet mogelijk dan zijn voorzetramen een goede keuze.
Glasisolatie Energy Guards.
Aanvullend kan met een Krypton gas spouwvulling in plaats van Argon gas een U-waarde van U-1.5 worden behaald. Ter vergelijking enkel glas heeft een waarde van U-5.8 modern dubbel glas haalt U-1.2. Monumentaal dubbel glas Argon U-2.0. Monumentaal dubbel glas Krypton U-1.5. Dubbel glas kent vele aanvullende opties. De buitenruit wordt getrokken gefabriceerd. Dit geeft dezelfde uiterlijke kenmerken als oud glas. Het ziet er wat gebobbeld uit wanneer u langs de ruit kijkt. Een veel gebruikte toepassing bij monumentale panden is een zwart gespoten aluminium afstandshouder zodat deze wegvalt in het kozijn. Extra geluidwering doormiddel van een speciale folie en een dubbele buitenruit. enkele glas tot 35 dB.
Dubbelglas-Subsidie.nl Informatie over de subsidieregeling op dubbelglas en isolatieglas.
Het is mogelijk om geld te besparen op jouw energierekening door voor isolatieglas te kiezen. Natuurlijk is de besparing afhankelijk van de grootte van de woning en het oppervlakte aan glas. Vroeger kon men een subsidie van de Rijksoverheid krijgen maar zijn het aantal regelingen flink afgenomen in de afgelopen jaren. Echter is isolatieglas nog steeds rendabel en kun je er prima rendementen mee behalen. Het beste kun je in contact komen met glaszetters om de werkzaamheden de prijzen de garantieregeling en meer te bekijken. Kom gratis en vrijblijvend in contact met glaszetters in je regio en vergelijk het lokale aanbod. Op deze manier is het mogelijk om te besparen op de kosten die je moet maken.
U-waarde glas en R-waarde isolatie.
Verankering bevestiging en dichting. U-waarde glas en R-waarde isolatie. U waarde glas en R-waarde isolatie. Per 1 januari 2015 zijn de EPC en Rc eisen uit het bouwbesluit gewijzigd. Beide hebben betrekking op de energiezuinigheid van gebouwen. De R-waarde is van toepassing op het materiaal dat gebruikt wordt voor de ramen gevels daken vloeren enz. De gevel van een gebouw heeft een grote invloed op het mogelijke warmteverlies in van de woning. De R-waarde geeft aan hoe warmteisolerend een bepaald materiaal van een bepaalde dikte is.
Dubbel glas Wikipedia.
De U-waarde eenheid W/m 2 K geeft aan hoeveel warmte er per vierkante meter en per graad temperatuurverschil tussen beide zijden wordt doorgelaten. Hoe lager de U-waarde hoe beter de isolatie. HR glas heeft een U-waarde van 20 tot 17. Voor HR glas geldt een U-waarde van 16 tot 13. HR glas bezit een U-waarde van 12 W/m 2 K of lager. Modern HR glas 5-15-4 van buiten naar binnen argongas gevuld behaalt inmiddels een U-waarde warmtetransmissie van 09 W/m 2 K volgens de norm EN 1279. Een veelvoorkomend probleem is dat het huidige HR glas te dik is om in oude houten deuren en ramen te plaatsen. Hierdoor gebruikt men voor deze toepassing soms HR 9-12mm argongas spouw in draaiende delen.
HR of driedubbel glas optimale isolatie.
Die U-waarde staat voor de isolatiewaarde van het glas. Let op hoe hoger deze U-waarde hoe meer energie en warmte het glas doorlaat en hoe slechter de isolatie. HR glas als alternatief. Is een overstap naar driedubbel HR glas een te grote investering voor uw budget? Kies dan voor HR glas het meest gekozen glas onder woningeigenaren in Nederland. Dit dubbel glas is veel voordeliger en isoleert vergeleken met HR glas ook zeer goed. Omdat het prijsverschil dermate groot is en het isolatieverschil dermate klein raden wij u aan om voor HR glas te kiezen. Wilt u echter perfecte isolatie? Dan isoleert HR glas net nog een tikkeltje beter. Het is natuurlijk ook mogelijk om te combineren.

Contacteer ons