Resultaten voor glas isolatie

glas isolatie
Isolatie Glas Stekelenburg Glas B.V.
Wilt u graag nog meer energie besparen, dan kunt u gaan voor HR of HR glas met de hoogt mogelijke isolatie waarden. Deze HR isolatie glassoort isoleert nog beter dan de andere soorten dubbel glas. Wenst u graag meer informatie dan zijn wij 24/7 bereikbaar voor al uw vragen.
isolatieglas Glastechniek Twello B.V.
Dit komt omdat op één zijde van het glas in de spouw een hele dunne doorzichtige coating is aangebracht en de spouw met Argon gas is gevuld. De thermische isolatie is nog groter dan die van HR luchtisolatieglas. Ug-waarde: 11, W/m.K Vulling: argon Dikte: 5-15-4.
Isolatieglas, isolerend dubbelglas of HR-glas Glasspecialisten.nl glasspecialisten.nl.
Gehard glas is speciaal behandeld glas dat tegen veel grotere temperatuurverschillen kan en minder gevoelig is voor een thermische breuk. In situaties waar het glas te maken kan krijgen met grote temperatuurverschillen is het raadzaam gehard glas toe te passen.
HR tweevoudig isolatieglas.
De isolatiewaarde voor tweevoudig isolatieglas wordt uitgedrukt in een U g waarde, waarbij hoe lager hoe beter betekent. Deze eenheid W/m 2 K geeft aan hoeveel warmte er wordt doorgelaten per vierkante meter en per graad temperatuurverschil tussen beide zijden van het glas.
Isolatieglas Van der Vlugt Velserbroek.
Omdat de monteurs er toch waren, zijn er ook een paar kozijnen rechtgezet, een aantal scharnieren vernieuwd en de spouwmuren met isolatiemateriaal opgevuld. HR glas: warmte blijft binnen. Arnoud merkte direct dat de warmte dankzij het HR glas beter binnen blijft.
Raamisolatie Nozon.
Met de warmtewering die kan oplopen tot wel 75% van de zonnewarmte bespaart u aanzienlijk op airconditioning. Door de thermische isolatie van de folie blijft in de winter tot 85% van de warmte binnen en dat merk je aan je stookkosten. Deze twee kenmerken zijn gecombineerd in een folie dat zo transparant is dat u vrijwel geen verschil ziet met alleen glas.
Glasisolatie Energielabelplein.nl.
Minder trek door minder stoken wordt de luchtcirculatie in de woning verminderd. Hogere oppervlaktetemperatuur wij verliezen minder warmte naar het glas dit voelt behaaglijker aan waardoor wij dichter bij het glas kunnen gaan zitten. Minder geluid dubbelglas vermindert de geluidsoverdacht.
HR dubbel isolatieglas: Passiefbouwer.
Toepassing van 3-voudig glas is alleen zinvol bij woningen en gebouwen die zijn gebouwd of gerenoveerd op Passiefhuisniveau. Hierbij is de gehele schil vloer, gevels, ramen en dak voorzien van extreem goede isolatie en kierdichting. Dankzij een uitgekiend zongerienteerd ontwerp bij nieuwbouw is passieve zonnewarmte die via het glas binnenkomt bijna het gehele jaar toereikend voor ruimteverwarming.
Monumentenglas isolatieglas voor monumentale gebouwen, isolerend dubbelglas voor monumenten.
Bij restauratie of verbouwing van monumentale panden komen de ramen vaak het eerst in aanmerking voor vervanging. Een belangrijk aspect hierbij vormt de warmte isolatie in het kader van het terugdringen van de CO2 uitstoot. Stolker Glas heeft speciaal hiervoor het Stolker Monuglas ontwikkeld.

Contacteer ons