Op zoek naar glas isolatie?

glas isolatie
Welk soort glas isoleert het best?
Na de eeuwwisseling is HR-glas gewoon geworden. Het is een soort dubbel glas. De afkorting HR staat voor: hoog rendement. Bij glas betekent dat: nog betere isolatie dan gewoon dubbel glas. Die extra isolatie is het gevolg van twee dingen.:
U-waarde glas en R-waarde isolatie.
Hier zullen koude luchtstromen nagenoeg ontbreken. Toepassing van 3-voudig glas is alleen zinvol bij gebouwen en woningen die energieneutraal gebouwd of gerenoveerd zijn. Hierbij is de gehele schil vloer, gevels, ramen en dak voorzien van extreem goede isolatie en luchtdichting.
Isolatieglas voor een betere warmte-isolatie Isolatie-Weetjes.nl.
Belangrijk bij de keuze voor isolatieglas is de isolatiewaarde. De isolatiewaarde van glas wordt uitgedrukt in een U-waarde. Hierbij geldt: hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie. Zo heeft standaard dubbel glas een gemiddelde U-waarde van 27, en HR glas maar 07.
Dubbel glas, HR glas en triple glas MilieuCentraal.
Daarmee heb je in één klap de beste isolatie voor jouw ramen. De meerkosten van triple glas vallen erg mee: het plaatsen van nieuwe kozijnen met triple glas kost ongeveer 20% meer dan met HR glas. Nieuwe kozijnen met gewoon dubbel glas zijn even duur als met HR glas.
Isolatieglas, isolerend dubbelglas of HR-glas Glasspecialisten.nl glasspecialisten.nl.
Gehard glas is speciaal behandeld glas dat tegen veel grotere temperatuurverschillen kan en minder gevoelig is voor een thermische breuk. In situaties waar het glas te maken kan krijgen met grote temperatuurverschillen is het raadzaam gehard glas toe te passen.
Dubbel glas op maat bestellen Glasdiscount.
Dubbel glas zegt het eigenlijk al, het glas bestaat uit twee of meer glasplaten welke luchtdicht met elkaar zijn verbonden. Bij gewoon dubbel glas zit er lucht tussen de glasplaten. Bij HR glas word er gebruik gemaakt van een speciaal soort gas.
Isolatieglas: informatie, subsidies prijzen 2018.
Dit gas biedt extra isolerende eigenschappen waardoor het glas beter isoleert dan gewoon dubbel glas en gewoon HR glas. De meeste soorten isolatieglas beschikken over twee glazen platen met gas of lucht ertussen maar er is ook driedubbel glas voor een nog betere isolatie.
Isolatieglas GBO.
Het is daarom verstandig altijd te spreken over de U-waarde van het glas. Andere isolerende beglazing. Naast het bekende dubbel glas wordt ook steeds vaker drievoudig glas toegepast. Drievoudig glas bestaat uit 3 glasplaten en 2 spouwen. Hierdoor kunnen nog lagere U-waarden worden bereikt.

Contacteer ons