Op zoek naar glas isolatie?

glas isolatie
Isolatieglas op maat laten maken door AA Glashandel.
Dankzij isolatieglas hoeft u dus minder te stoken en dat is naast voor uw portemonnee ook goed voor het milieu. Er zijn diverse soorten isolatieglas verkrijgbaar. Enkele varianten die wij aanbieden zijn. Alle soorten isolatieglas worden steeds verbeterd door de fabrikanten. Daarbij gaat het niet alleen om warmte isolatie maar ook om andere eigenschappen zoals zonverduistering en warmteweerkaatsing. AA Glashandel kan uw isolatieglas op maat bestellen en ook monteren. Bent u nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden en bewerking of wilt u de verschillende varianten graag met eigen ogen zien? kom dan gerust eens langs in onze grootste glasshowroom van Nederland onder de rook van Amsterdam. Onze ervaren medewerkers staan graag voor u klaar.
Glasisolatie Energy Guards.
Aanvullend kan met een Krypton gas spouwvulling in plaats van Argon gas een U-waarde van U-1.5 worden behaald. Ter vergelijking enkel glas heeft een waarde van U-5.8 modern dubbel glas haalt U-1.2. Monumentaal dubbel glas Argon U-2.0. Monumentaal dubbel glas Krypton U-1.5. Dubbel glas kent vele aanvullende opties. De buitenruit wordt getrokken gefabriceerd. Dit geeft dezelfde uiterlijke kenmerken als oud glas. Het ziet er wat gebobbeld uit wanneer u langs de ruit kijkt. Een veel gebruikte toepassing bij monumentale panden is een zwart gespoten aluminium afstandshouder zodat deze wegvalt in het kozijn. Extra geluidwering doormiddel van een speciale folie en een dubbele buitenruit. enkele glas tot 35 dB.
Isolatieglas isolatieglas op maat Glasdiscount.
Met isolatieglas kunt u geld besparen. Isolatieglas ook wel dubbel glas genoemd is energiebesparend hoogrendementsglas. Bij isolatieglas zit er lucht tussen de glasplaten. Dubbel glas zegt het eigenlijk al het glas bestaat uit twee of meer glasplaten welke luchtdicht met elkaar zijn verbonden. Bij gewoon dubbel glas zit er lucht tussen de glasplaten. Bij HR glas word er gebruik gemaakt van een speciaal soort gas. Dit word edelgas of argongas genoemd. De voordelen van isolatieglas. Dankzij het plaatsen van isolatieglas zal uw woning aanzienlijk minder warmte kwijt raken waardoor u kunt besparen op uw energiekosten. Isolatieglas is tevens een investering voor uw huis. Het verhoogt het energielabel van uw huis waardoor het meer waard kan worden.
Subsidie dubbelglas Alles over de regeling 2017.
Het is mogelijk om te besparen op de energierekening als je voor isolatieglas kiest. Natuurlijk is de besparing afhankelijk van de grootte van de woning en het oppervlak aan glas. Vroeger kon men een subsidie van de Rijksoverheid krijgen maar zijn de regelingen in de afgelopen jaren flink afgenomen. Update er is een nieuwe subsidie 2017. Echter is hoogrendementsglas nog steeds rendabel en kun je er prima rendementen mee behalen. Het beste kun je in contact komen met meerdere glaszetters om de werkzaamheden prijzen garantieregelingen en meer te achterhalen. Kom vrijblijvend in contact met glaszetters in jouw regio en vergelijk het lokale aanbod.
Isolatieglas Isolatie glas dubbelglas subsidie subsidies dubbel glas vloer dak platdak muur gevel.
VENIN Glasisolatie.
Gelukkig is het aanbod van isolatieglas tegenwoordig enorm groot. Naast de normale dubbele beglazing past men tegenwoordig namelijk steeds meer bijzondere soorten isolatieglas toe zoals warmtereflecterend glas het zogenaamde hoogrendement HR of HR glas en zonwerend glas. Deze maken het mogelijk om een optimale keuze te maken bij het vervangen van enkel glas door isolatieglas. De genoemde glassoorten kunnen meestal zondermeer in de bestaande kozijnen worden geplaatst. Het warmteverlies door een normale dubbele beglazing is ongeveer de helft van dat van enkel glas. Met de speciale glassoorten is dit verlies terug te brengen tot ongeveer een kwart van dat van enkel glas.
Isolatieglas isolerend dubbelglas of HR-glas Glasspecialisten.nl glasspecialisten.nl.
handelingen te voorkomen die tot een temperatuurverschil in de beglazing kunnen leiden bijvoorbeeld een gerichte koudewaterstraal op een door de zon verwarmde beglazing. Thermische breuk kan vooraf worden voorkomen door gehard glas toe te passen. Gehard glas is speciaal behandeld glas dat tegen veel grotere temperatuurverschillen kan en minder gevoelig is voor een thermische breuk. In situaties waar het glas te maken kan krijgen met grote temperatuurverschillen is het raadzaam gehard glas toe te passen. Een ander belangrijk voordeel van gehard glas is dat het veiligheidsglas is en bij breuk in kleine veilige korrels uiteen valt en dus geen ernstig letsel veroorzaakt. Laat u hierover informeren door uw glaszetter of montagebedrijf. Wat te doen bij een klacht over uw glas?
IsoLex GLAS-ISOLATIE IsoLex.
Bij ons kunt u terecht voor het compleet laten vervangen van uw verouderde Glas voor Glas wat vandaag. de dag helemaal aan de eisen voldoet. Bijvoorbeeld het Isolerende HR glas of zelfs Triple Glas. Hier hangt uiteraard een prijskaartje aan. Voor veel mensen een stap te hoog waardoor wij ook een heel. goed alternatief te beiden hebben. Namelijk de Low-E Glasfolies. De Isolerende glasfolie die in de zomer. maanden tot wel 70% van de Zonne Energie buiten houd maar in de winter maar liefst 30% tot 45% van de. aanwezige warmte binnen houd.
U-waarde glas en R-waarde isolatie.
Verankering bevestiging en dichting. U-waarde glas en R-waarde isolatie. U waarde glas en R-waarde isolatie. Per 1 januari 2015 zijn de EPC en Rc eisen uit het bouwbesluit gewijzigd. Beide hebben betrekking op de energiezuinigheid van gebouwen. De R-waarde is van toepassing op het materiaal dat gebruikt wordt voor de ramen gevels daken vloeren enz. De gevel van een gebouw heeft een grote invloed op het mogelijke warmteverlies in van de woning. De R-waarde geeft aan hoe warmteisolerend een bepaald materiaal van een bepaalde dikte is.

Contacteer ons