Resultaten voor glas isolatie

glas isolatie
Isolatieglas op maat laten maken door AA Glashandel.
Daarbij gaat het niet alleen om warmte isolatie, maar ook om andere eigenschappen, zoals zonverduistering en warmteweerkaatsing. AA Glashandel kan uw isolatieglas op maat bestellen en ook monteren. Bent u nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden en bewerking of wilt u de verschillende varianten graag met eigen ogen zien? kom dan gerust eens langs in onze grootste glasshowroom van Nederland onder de rook van Amsterdam. Onze ervaren medewerkers staan graag voor u klaar. Vraag direct een offerte voor isolatieglas aan. Hoog rendement glas.
Glasisolatie Energy Guards.
Omdat het glas dunner is dan normaal dubbel glas past het ook in stalen, aluminium of kunststof kozijnen. Monumentaal dubbel glas verhoogt de isolatiewaarden aanzienlijk t.o.v. Aanvullend kan met een Krypton gas spouwvulling in plaats van Argon gas een U-waarde van U-1.5 worden behaald.
U-waarde glas en R-waarde isolatie.
Hier zullen koude luchtstromen nagenoeg ontbreken. Toepassing van 3-voudig glas is alleen zinvol bij gebouwen en woningen die energieneutraal gebouwd of gerenoveerd zijn. Hierbij is de gehele schil vloer, gevels, ramen en dak voorzien van extreem goede isolatie en luchtdichting.
Isolatieglas voor een betere warmte-isolatie Isolatie-Weetjes.nl.
Belangrijk bij de keuze voor isolatieglas is de isolatiewaarde. De isolatiewaarde van glas wordt uitgedrukt in een U-waarde. Hierbij geldt: hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie. Zo heeft standaard dubbel glas een gemiddelde U-waarde van 27, en HR glas maar 07.
Isolatieglas Isolatie glas dubbelglas subsidie subsidies dubbel glas vloer dak platdak muur gevel.
Isolatie / Glas. Het isoleren van een woning blijkt altijd een goede investering te zijn waarmee de energiekosten fors omlaag kunnen worden gebracht. Het isoleren van uw woning, maken van een nieuwe overkapping of het plaatsen van dubbel glas glasisolatie zijn zaken waar we veelvuldig mee te maken hebben.
Dubbelglas-Subsidie.nl Informatie over de subsidieregeling op dubbelglas en isolatieglas.
Er is op dit moment geen landelijke subsidie voor dubbelglas. Je kunt echter via indirecte manieren geld besparen op de aankoop van deze isolatie. Het lage BTW-tarief is ook in 2016 van toepassing en kunnen particulieren 15% korting krijgen op de kosten voor de plaatsing van dubbelglas.
HR of driedubbel glas: De kosten en besparing van driedubbel glas.
In onderstaande tabel vergelijkt u de isolatiewaarde van HR of driedubbel glas met die van andere dubbel glas soorten. Die U-waarde staat voor de isolatiewaarde van het glas. Let op: hoe hoger deze U-waarde, hoe meer energie en warmte het glas doorlaat, en hoe slechter de isolatie.
Subsidie dubbelglas 2017: Up-to-date informatie over de regelingen.
Bij triple glas wordt een extra glaslaag toegevoegd aan het dubbel glas. De kracht van deze soort ligt in het feit dat het een optimale isolatie garandeert. Voorwaarde voor het plaatsen van triple glas is wel dat het huis moet zijn voorzien van een goede ventilatie.
Isolatieglas, isolerend dubbelglas of HR-glas Glasspecialisten.nl glasspecialisten.nl.
Gehard glas is speciaal behandeld glas dat tegen veel grotere temperatuurverschillen kan en minder gevoelig is voor een thermische breuk. In situaties waar het glas te maken kan krijgen met grote temperatuurverschillen is het raadzaam gehard glas toe te passen.

Contacteer ons