Op zoek naar glas isolatie?

glas isolatie
Isolatieglas op maat laten maken door AA Glashandel.
Dankzij isolatieglas hoeft u dus minder te stoken en dat is naast voor uw portemonnee ook goed voor het milieu. Er zijn diverse soorten isolatieglas verkrijgbaar. Enkele varianten die wij aanbieden zijn. Alle soorten isolatieglas worden steeds verbeterd door de fabrikanten. Daarbij gaat het niet alleen om warmte isolatie maar ook om andere eigenschappen zoals zonverduistering en warmteweerkaatsing. AA Glashandel kan uw isolatieglas op maat bestellen en ook monteren. Bent u nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden en bewerking of wilt u de verschillende varianten graag met eigen ogen zien? kom dan gerust eens langs in onze grootste glasshowroom van Nederland onder de rook van Amsterdam. Onze ervaren medewerkers staan graag voor u klaar.
Glasisolatie Energy Guards.
Aanvullend kan met een Krypton gas spouwvulling in plaats van Argon gas een U-waarde van U-1.5 worden behaald. Ter vergelijking enkel glas heeft een waarde van U-5.8 modern dubbel glas haalt U-1.2. Monumentaal dubbel glas Argon U-2.0. Monumentaal dubbel glas Krypton U-1.5. Dubbel glas kent vele aanvullende opties. De buitenruit wordt getrokken gefabriceerd. Dit geeft dezelfde uiterlijke kenmerken als oud glas. Het ziet er wat gebobbeld uit wanneer u langs de ruit kijkt. Een veel gebruikte toepassing bij monumentale panden is een zwart gespoten aluminium afstandshouder zodat deze wegvalt in het kozijn. Extra geluidwering doormiddel van een speciale folie en een dubbele buitenruit. enkele glas tot 35 dB.
Isolatieglas isolatieglas op maat Glasdiscount.
Met isolatieglas kunt u geld besparen. Isolatieglas ook wel dubbel glas genoemd is energiebesparend hoogrendementsglas. Bij isolatieglas zit er lucht tussen de glasplaten. Dubbel glas zegt het eigenlijk al het glas bestaat uit twee of meer glasplaten welke luchtdicht met elkaar zijn verbonden. Bij gewoon dubbel glas zit er lucht tussen de glasplaten. Bij HR glas word er gebruik gemaakt van een speciaal soort gas. Dit word edelgas of argongas genoemd. De voordelen van isolatieglas. Dankzij het plaatsen van isolatieglas zal uw woning aanzienlijk minder warmte kwijt raken waardoor u kunt besparen op uw energiekosten. Isolatieglas is tevens een investering voor uw huis. Het verhoogt het energielabel van uw huis waardoor het meer waard kan worden.
Isolatieglas Glaskoning.nl.
Let op HR is alleen mogelijk met een spouw van minimaal 13 mm. Wanneer de spouw kleiner is dan 13 mm spreekt men over HR glas. Geef hier de maat van uw glas op. Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden. Let op dat u de afmetingen in millimeters mm invult. 1cm 10mm / 10cm 100mm / 100cm 1000mm.
Isolatieglas Isolatie glas dubbelglas subsidie subsidies dubbel glas vloer dak platdak muur gevel.
Dubbel glas informatie prijzen 2017 Dubbelglasprijzen.net.
In het informatieve filmpje hieronder ontdekt u de voordelen van hoogrendementsglas. Bovendien weet u na het bekijken van dit filmpje waar u op moet letten bij de aankoop van glas. Betere isolatie met moderne kozijnen. Als u nog meer profijt wilt van uw dubbel glas dan is het verstandig om niet alleen het enkel glas te vervangen voor dubbele beglazing maar daarnaast ook nieuwe kozijnen te plaatsen. Naast de conventionele houten kozijnen bestaan er tegenwoordig namelijk ook aluminium kozijnen en kunststof kozijnen. Houten kozijnen zijn relatief het goedkoopst in aanschaf en ze hebben natuurlijk ook een warme natuurlijke uitstraling. Echter aluminium kozijnen en kunststof hebben veel minder onderhoud nodig.
Isolatieglas isolerend dubbelglas of HR-glas Glasspecialisten.nl glasspecialisten.nl.
handelingen te voorkomen die tot een temperatuurverschil in de beglazing kunnen leiden bijvoorbeeld een gerichte koudewaterstraal op een door de zon verwarmde beglazing. Thermische breuk kan vooraf worden voorkomen door gehard glas toe te passen. Gehard glas is speciaal behandeld glas dat tegen veel grotere temperatuurverschillen kan en minder gevoelig is voor een thermische breuk. In situaties waar het glas te maken kan krijgen met grote temperatuurverschillen is het raadzaam gehard glas toe te passen. Een ander belangrijk voordeel van gehard glas is dat het veiligheidsglas is en bij breuk in kleine veilige korrels uiteen valt en dus geen ernstig letsel veroorzaakt. Laat u hierover informeren door uw glaszetter of montagebedrijf. Wat te doen bij een klacht over uw glas?
Isolerende raamfolie EnerSaver Reflect Glasfilm.
Wij kunnen u helpen energie in zowel de winter als de zomer te besparen. EnerSaver isolerende raamfolie verhoogt de isolatiewaarde van enkel glas naar die van dubbel glas. En die van dubbel glas naar HR-glas. Daarbij zorgen in de zomer de zonwerende eigenschappen voor verkoeling. Zo bespaart u op zowel verwarmings als koelkosten terwijl u geniet van een aangenaam binnenklimaat. Tot 40% meer isolatie. Reflecteert 93% van de binnenwarmte. Tot 73% meer zonwering in de zomer. Blokkeert meer dan 99% UV-straling. Vermindering schitteringen en reflecties. Scherfbindend en dus inbraakvertragend. Gaat condensvorming op ruit tegen. Terugverdientijd vanaf 3 jaar. 8 jaar garantie 15 jaar effectief.
Driedubbel isolatieglas HR al vanaf 6465 per m2 Glasdiscount.
Het gevolg is een nog beter isolerende ruit waarmee de warmte nagenoeg perfect in huis kan worden gehouden. Waar wordt nu driedubbel glas triple glas voor gebruikt? Voornamelijk voor warmte isolatie. De redenering is vroeger hadden we enkel glas en dat laat nogal wat kou door dus werd dubbelglas ontwikkeld. Twee ruiten met daartussen lucht dat isoleert! Dat klopt want globaal gezien isoleert een dubbele ruit 3 keer beter dan een enkel ruit je kunt natuurlijk afwijkingen verzinnen. Als nu dubbelglas beter isoleert dan enkel glas dan zal driedubbel glas wel nog een keer beter isoleren! Driedubbel glas triple glas ten opzichte van HR glas. Er zijn soorten HR glas die een grotere isolatiewaarde hebben dan driedubbel glas.

Contacteer ons