Op zoek naar glas isolatie?

glas isolatie
Welk soort glas isoleert het best?
Als je nieuw glas koopt, dan is het goed om op de cijfers te letten. Die zeggen hoe goed het glas je huis zal isoleren. Je wilt natuurlijk de beste isolatie. Wat verwarrend is: de isolatiewaarde van glas wordt vaak uitgedrukt in de U-waarde.
Isolatieglas Pluimers Isolatie.
Deze coating reflecteert de warmte terug de ruimte in, hierdoor isoleert het glas nog beter dan elk ander dubbel glas! Naast het beperken van warmteverlies in de winter heeft de coating ook een functie in de zomer. Dan houdt het de warmte van buiten tegen, zo blijft uw woning s winters warm en s zomers koel! Interesse in Isolatieglas? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij u langs! Onze klanten geven onze. Isolatieglas een beoordeling van.: 94% beveelt Pluimers aan. Beoordeel Pluimers zelf. Vloerisolatie met parels. Vloerisolatie met schelpen. Vloerisolatie met folie. Vloerisolatie met PUR. 2018 Pluimers Isolatie.
Isolatieglas voordelig bestellen Inkoopglas.
Bent u bijvoorbeeld op zoek naar zonwerend glas, geluidswerend glas of brandwerend glas? Door het aanbrengen van een dunne coating op een van de glasbladen krijgt glas een zonwerend, geluidswerend of brandwerend effect. Dankzij de doorontwikkeling van glas verbeteren de warmte isolerende prestaties steeds verder.
Isolatieglas van dubbel isolerend tot HR glas.
Eventuele condensvorming komt niet door een fout in het product, maar is juist een gevolg van de zeer goede warmte-isolatie van de beglazing. Bij beglazing met een hoge thermische isolatie zoals HR beglazing zal dit eerder kunnen optreden dan bij isolerend dubbelglas of enkel glas met een lage warmte-isolatie.
Manieren voor verbetering van isolatie enkel glas Essent.
Isolatiefolie voor isolatie enkel glas. Van alle mogelijkheden om de isolatie van enkel glas te verbeteren is isolatiefolie de meest toegepaste variant. De folies verbeteren de isolatiewaarde van het glas, hoewel het niet te vergelijken is met het plaatsen van dubbelglas.
Dubbel glas Isolatie.
Er zijn verschillende soorten dubbel glas te koop. Zo kun je kiezen voor gewoon" dubbel glas, maar ook voor zogenoemd HR glas of HR glas. Daarbij staat HR staat voor Hoog" Rendement" en betekent meer plusjes een betere isolatie. HR glas isoleert dus het beste, maar is ook het duurste.
Dubbel glas Wikipedia.
Hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie. HR glas heeft een U-waarde van 20, tot 17. Voor HR glas geldt een U-waarde van 16, tot 13. HR glas bezit een U-waarde van 12, W/m 2 K of lager. Modern HR glas 5-15-4 van buiten naar binnen argongas gevuld behaalt inmiddels een U-waarde warmtetransmissie van 09, W/m 2 K volgens de norm EN 1279.
Isolatie glas subsidie voor het jaar 2016/2017 lees het hier.
Wilt u isolatie glas subsidielaten zetten, dan is nu het moment om dat te doen. Vanaf 15 september 2016 geldt er namelijk een landelijke regeling Subsidie energiebesparing eigen huis. Isolatie glas subsidie waarbij u subsidie kunt krijgen op het aanbrengen van energiebesparende maatregelen in huis.
Glasisolatie Energielabelplein.nl.
Minder trek door minder stoken wordt de luchtcirculatie in de woning verminderd. Hogere oppervlaktetemperatuur wij verliezen minder warmte naar het glas dit voelt behaaglijker aan waardoor wij dichter bij het glas kunnen gaan zitten. Minder geluid dubbelglas vermindert de geluidsoverdacht.

Contacteer ons