Op zoek naar glas isolatie?

glas isolatie
Geluidsisolatie voorzetramen achterzetramen ISOGLAS.
ISOGLAS heeft hiervoor een geluidsmetingrapport opgesteld. Hierin kunt u zien hoe effectief onze oplossingen en producten zijn. De geluidsisolatie van ISOGLAS doet meer dan alleen geluidsoverlast bestrijden het isoleert uw pand ook beter tegen warmte. Het toepassen van speciale gelaagde akoestische glassoorten biedt daarbij ook nog eens een verhoogde veiligheid als aanvulling op de thermische en akoestische isolatie. Kiest u voor onze voorzetramen dan krijgt u dus meerdere oplossingen voor de prijs van één. Voorbeelden van onze geluidsisolatie. Van oude monumentale panden tot nieuwbouw iedere locatie biedt weer andere mogelijkheden voor geluidsisolatie.
Isolatieglas voor een betere warmte-isolatie Isolatie-Weetjes.nl.
Belangrijk bij de keuze voor isolatieglas is de isolatiewaarde. De isolatiewaarde van glas wordt uitgedrukt in een U-waarde. Hierbij geldt hoe lager de U-waarde hoe beter de isolatie. Zo heeft standaard dubbel glas een gemiddelde U-waarde van 27 en HR glas maar 07. Door de kozijnen in uw huis van isolatieglas te voorzien kunt u flink op de stookkosten besparen en daarnaast zult u minder last hebben van geluidsoverlast en tocht in huis. Wilt u uw huis beter isoleren maar is het plaatsen van dubbele beglazing om welke reden dan ook niet mogelijk dan zijn voorzetramen een goede keuze.
U-waarde glas en R-waarde isolatie.
Verankering bevestiging en dichting. U-waarde glas en R-waarde isolatie. U waarde glas en R-waarde isolatie. Per 1 januari 2015 zijn de EPC en Rc eisen uit het bouwbesluit gewijzigd. Beide hebben betrekking op de energiezuinigheid van gebouwen. De R-waarde is van toepassing op het materiaal dat gebruikt wordt voor de ramen gevels daken vloeren enz. De gevel van een gebouw heeft een grote invloed op het mogelijke warmteverlies in van de woning. De R-waarde geeft aan hoe warmteisolerend een bepaald materiaal van een bepaalde dikte is.
Glasisolatie.
De isolatiewaarde voldoet niet meer aan de huidige normen en hierdoor gaat kostbare warmte verloren. Dit glas vervangen is niet altijd mogelijk zonder hiervoor bouwkundige aanpassingen te maken. Daarnaast is het ook een nogal ingrijpende aanpassing. De woning moet tijdelijk open en naderhand moet er ook weer geschilderd worden. Isolerende glasfolie is hiervoor de oplossing! Het aanbrengen van warmtewerende isolerende glasfolie aan de binnenkant van uw ramen is een eenvoudige en snel toepasbare manier om uw ramen te isoleren.
Glasisolatie Energie in Deventer.
Welk type glas geeft de meeste besparing? Onder isolerend glas vallen alle soorten glas die beter isoleren dan enkel glas. Hoe goed glas isoleert hangt af van de zogenaamde UWaarde uitgedrukt in Watt per m2 Kelvin. Het getal geeft aan hoe groot de warmtestroom door een constructie is. Hoe lager de U-Waarde hoe beter het glas isoleert. HR glas heeft een U-Waarde van circa 12. Dat is ruim 50 % lager beter dan het beste eerste generatie dubbelglas met een U-Waarde 2.8. HR glas is iets duurder in aanschaf dan standaard dubbel glas maar dit verschil verdient u in ruim twee jaar terug door een lagere energierekening.
HR dubbel isolatieglas De Passiefhuisbouwer.
door HR isolatieglas verhoogt het comfort en bespaart circa 140 per jaar op stookkosten. Enkel en oud dubbel glas Thermopane. Bij veel woningen en gebouwen van voor 1995 is nog eerste generatie dubbel glas merknaam Thermopane of zelfs enkel glas aanwezig. Zelfs het beste Thermopane luchtspouw 12 mm isoleert naar huidige maatstaven slechts matig. Enkel glas isoleert helemaal niet. Je stookt als het ware voor de buitenlucht en door het koudestralende glasoppervlak is van comfort geen sprake. HR glas isoleert 50% beter. HR glas isoleert ruim 50% beter dan het beste eerste generatie dubbel glas. Hoe goed glas isoleert hangt af van de zogenaamde U-waarde uitgedrukt in Watt per m2 Kelvin. Het getal geeft aan hoe groot de warmtestroom door een constructie is.
Isolatieglas voordelig bestellen Inkoopglas.
U bent hier Home / Isolatieglas. Isolatieglas is glas dat warmte vasthoudt en daarmee een isolerende functie biedt. Dit in tegenstelling tot enkel glas. Enkel glas laat warmte kou en geluid door. Isolatieglas is glas waarbij een combinatie van twee of drie glasplaten luchtdicht met elkaar verbonden zijn door middel van een frame. De ruimte die tussen de glasplaten ontstaat heet de isolerende ruimte. Ook wel de spouw genoemd.
Isolatieglas isolatieglas op maat Glasdiscount.
Met isolatieglas kunt u geld besparen. Isolatieglas ook wel dubbel glas genoemd is energiebesparend hoogrendementsglas. Bij isolatieglas zit er lucht tussen de glasplaten. Dubbel glas zegt het eigenlijk al het glas bestaat uit twee of meer glasplaten welke luchtdicht met elkaar zijn verbonden. Bij gewoon dubbel glas zit er lucht tussen de glasplaten. Bij HR glas word er gebruik gemaakt van een speciaal soort gas. Dit word edelgas of argongas genoemd. De voordelen van isolatieglas. Dankzij het plaatsen van isolatieglas zal uw woning aanzienlijk minder warmte kwijt raken waardoor u kunt besparen op uw energiekosten. Isolatieglas is tevens een investering voor uw huis. Het verhoogt het energielabel van uw huis waardoor het meer waard kan worden.
Isolatie glas subsidie voor het jaar 2016/2017 lees het hier.
Isolatie glas subsidie informatie vind u op deze pagina. Glazen ruiten worden beschouwd als de belangrijkste schakels tussen het buiten en binnenklimaat in huis. Een goede glasisolatie is dus van belang en biedt allerlei pluspunten. HR en Triple subsidie 2016. de woning is beter bestand tegen temperatuurwisselingen. het wordt binnen aangenamer en daardoor kan de verwarming een paar graden lager. U zult dus aanzienlijk kunnen besparen in de stookkosten. Isolatie glas subsidie is te verkrijgen via Glaszetter Amsterdam. Het laten plaatsen van isolatieglas betekent een flinke investering.

Contacteer ons