Meer resultaten voor lekkage dubbel glas

lekkage dubbel glas
Lekkage dubbel glas Kassa.
door maststraat 8 mrt. Heb dubbel glas van 1998 met vocht tussen de binnen/buitenkant. Heb ontdekt dat in deze periode er verkeerde/slechte grondstoffen zijn gebruikt door de fabrikanten sommige fabrikanten zijn zelfs aan het procederen tegen deze leveranciers. De garantie op dubbel glas is 10 jaar dus voor mij geen garantie. Kan ik toch nog bij iemand reclameren omdat het volgens mij om een fabricage fout gaat. Wie heeft dezelfde problemen? Deze vraag is gesloten. De vraag kan niet meer worden beantwoord. door verwijderd 9 mrt.
Dubbel glas lek Condens in uw isolatieglas?
Na verloop van tijd kan het voorkomen dat uw dubbel glas een lek vertoont. Dit ontdekt u door condensvorming aan de binnenzijde van de ruiten of vuil en water dat zich in het raam bevindt. Wanneer uw dubbel isolatieglas lek raakt dan raden wij u aan zich direct in verbinding te stellen met een glasspecialist. Deze kan samen met u kijken naar eventuele oplossingen of u van een vrijblijvende offerte voorzien voor het vervangen van uw glazen. Via het contactformulier of 085 500 9976 komt u direct in contact met één van onze professionals en kunt u al uw vragen stellen.
Dubbel glas lek wil het tijdelijk dichten.
Overigens worden er op het forum geen prijsopgaven of schattingen gedaan voor welke klus dan ook! Pagina 1 van 1. Klusidee Forum / Verven lakken behangen en glas. Klusadvies Dubbel glas lek wil het tijdelijk dichten. Klusadvies Dubbel glas lek wil het tijdelijk dichten. Gerelateerde onderwerpen Reacties Laatste Bericht. Dubbel glas achter enkel glas driedubbel glas? 31 Augustus 2012 1147. Dubbel glas in kozijn met enkel glas plaatsen driedubbel. 28 Februari 2006 1005. Vervangen enkel glas voor dubbel glas. 20 Juni 2010 1125. Glas in lood in dubbel glas wel of niet repareren? 02 November 2009 1046. Glas in lood plaatsen voor dubbel glas. 26 Juli 2013 1623.
Dubbel glas lek Dubbel Glas Prijzen.
Nieuw dubbel glas nodig? Vul hier het formulier in vergelijk vrijblijvend meerdere offertes en maak een weloverwogen keuze. Waardoor kan dubbel glas lek raken? Een lek in het dubbel glas kan ontstaan door achterstallig onderhoud of door een fabricagefout van de glasfabrikant. Of de ruit kan ook aan het einde van zijn levensduur zijn gekomen. Dubbel glas gaat gemiddeld namelijk zon 25 tot 30 jaar mee mits goed onderhouden. Als er sprake is van achterstallig onderhoud of van een ruit die op het eind van zijn levensduur is gekomen kunt u geen aanspraak doen op de fabrikant of op uw glasverzekering. Maar als er sprake is van een fabricagefout dan kunt u altijd contact opnemen met de fabrikant.
Dubbel Glas Lek Oorzaken Wat te doen! Dubbelglaskennis.nl.
Dubbel glas heeft in de meeste gevallen een fabrieksgarantie van 10 jaar. Dit omdat de kwaliteit van dubbel glas na 10 jaar afneemt en de kans op lekkage toeneemt. Wanneer dubbel glas aan het einde van zijn levensduur is maximaal 30 jaar is het aanbevolen het te vervangen met nieuw dubbel glas. Maak gebruik van de offerte vergelijker en vergelijk prijzen voor nieuw dubbel glas. Verkeerd plaatsen door glaszetter. Dubbel glas kan ook lek gaan door het verkeerd plaatsen van de glaszetter. Wanneer dit het geval is en het glas binnen 10 jaar kapot gaat zal de glaszetter de kosten voor zijn rekening nemen voor het vervangen en plaatsen van het dubbel glas.
Lek dubbel glas.
Einde van de levensduur. In de meeste gevallen heeft dubbel glas een fabrieksgarantie van 10 jaar. Na 10 jaar neemt de kwaliteit van dubbel glas af en de kans op lekkage neemt toe. Wanneer thermopane glas aan het einde van zijn levensduur is maximaal 30 jaar is het aan te bevelen het dubbel glas te vervangen. Verkeerd plaatsen door glaszetter. Indien een glaszetter het dubbel glas verkeerd heeft geplaatst bestaat er een kans dat het dubbel glas lek gaat en condens tussen dubbel glas terechtkomt. Wanneer dit het geval is en de lekkage ontstaat binnen 10 jaar moet de glaszetter de dubbele beglazing kosten voor zijn rekening nemen en het dubbel glas vervangen.
archief LEKKAGE DUBBEL GLAS Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
7 berichten Pagina 1 van 1. archief LEKKAGE DUBBEL GLAS. door maststraat 08 maart 2010 2306. Heb dubbel glas van 1998. Tussen buitenkant en binnenkant zit condens dit heet lekkage dubbel glas. Er zit 10 jaar garantie op dubbel glas dus ik kan geen beroep op de garantie meer doen. Via google kwam ik er achter dat er in 1996/97/98 slechte kwaliteit grondstoffen zijn gebruikt waardoor er kans op lekkage is sommige fabrikanten schijnen aan het procederen te zijn tegen de leveranciers van deze inferieure grondstoffen. Mijn vraag zijn er meer mensen die last hebben van lekkage/condens? Wat zijn de mogelijkheden om de fabrikant aansprakelijk te stellen? Het betreft hier Saint Roche. Berichten 1 Geregistreerd 08 maart 2010 2246. Vind dit topic leuk.
Herkenbaar? Dubbel glas lek? Condensys lost op!
Lek isolatieglas heet ook wel Lekslag. Een blauwe waas op het glas tussen het isolatieglas. Een witte waas op het glas tussen het isolatieglas. Witte uitbloei op het glas tussen de glasbladen. Vocht condensatie op het glas tussen de glasbladen. Vlekken of strepen op het glas tussen de glasbladen. Water en vuil onderin Uw isolatieglas. Witte uitbloei op de afstandhouders tussen het glas. ronde witte afzettingen op het glas tussen de glasbladen. Soms alleen onder bepaalde omstandigheden vaak s'morgens of s'avonds is vocht en condensatie waar te nemen tussen de glasbladen.
Lek glas vervangen met 15 Jaar Garantie? Glas van Glaspunt.
Boek direct uw glaszetter. Snel en vrijblijvend een glaszetter op uw locatie. Wat kan onze glaszetter voor u doen? 1 Selecteer een product. Enkel naar Dubbel glas. Dubbelglas advies en inmeten. 2 Selecteer een moment. Op de volgende datum. Tussen het dubbelglas zit een spouw d.m.v. een meestal aluminium afstandhouder. Deze afstandhouder ook wel kader genoemd creëert ruimte tussen de glasbladen. Om te zorgen dat de schone en droge lucht tussen de glasbladen blijft wordt de volledige rand met een speciale kit afgedicht.

Contacteer ons