Meer resultaten voor gelaagd glas

gelaagd glas
Product.
Gelaagd glas is geschikt voor veiligheidsdoeleinden zoals inbraak of doorvalveiligheid. HOE WERKT GELAMINEERD GLAS. Gelaagd of gelamineerd veiligheidsglas bestaat uit 2 of meerdere glasbladen waartussen folie is gelamineerd. Wanneer de ene ruit breekt, houdt de andere ruit het glas bij elkaar.
Gelaagd glas Berkelse Glashandel.
Gelaagd glas 44.1 helder 4380, per m2. Gelaagd glas 44.2 helder 4890, per m2. Gelaagd glas 44.2 mat ondoorzichting 8624, per m2. Gelaagd glas 55.2 helder 5500, per m2. Gelaagd glas 66.2 helder 6943, per m2. Gelaagd glas 88.2 helder 24500, per m2.
Gelaagd glas Wimmerglas.
Bij situaties waar men achter het glas meer dan 1 meter omlaag zou kunnen vallen, is er sprake van een doorvalsituatie. In deze gevallen dient ook gelaagd glas te worden toegepast. Indien alle bladen van het gelaagd glas ook nog zijn gehard, dan spreekt men over gelaagd/gehard glas.
Veiligheidsglas als inbraakbeveiliging: soorten en prijzen.
De ruit zal vanzelfsprekend wel beschadigen ster-vorming maar blijft netjes op zijn plek zitten en blijft zo een veilige barrière vormen. De sterkte van gelaagd veiligheidsglas hang af van het aantal lagen glas, de dikte van het glas, en de soort kunststof folie die gebruikt is.
Gelaagd glas glas met veiligheidsfolie Nissink glas.
Veiligheid Met hars gelaagd glas voorkomt dat het glas in scherven uiteen valt na een inslag. Beschreming Met hars gelaagd glas is gekwalificeerd om voor een groot scala aan veiligheidsdoeleinden te worden ingezet. Geluidwering Met hars gelaagd glas heeft uitstekende geluidwerende eigenschappen.
Isolatieglas HR met twee zijden gelaagd veiligheidsglas bestellen en kopen bij GlasStore.nl.
Isolatieglas HR met twee zijden gelaagd veiligheidsglas is met name geschikt voor situaties waarin extra bescherming nodig is in geval van glasbreuk, in situaties waarin optimale geluidsisolerende eigenschappen van belang zijn in combinatie met bescherming tegen glasbreuk of indien er een inbraakvertragende werking van het glas verlangd wordt.
Gelaagd glas.
Gelaagd glas bestaat uit twee of meer onder hoge druk op elkaar gesmolten glasplaten met daartussen een speciale folie meestal PVB PolyVinylButyral. Deze folie voorkomt dat de ruit uiteenvalt bij een breuk, waardoor gelaagd glas vaak wordt toegepast als letselveilig en beveiligingsglas inbraak-/doorbraak, kogel en explosiewerend.
Gehard/gelaagd glas GlasGigant.nl.
Met gehard gelaagd glas in één combineer je de sterkte van gehard glas met de veiligheidsfolie van gelaagd glas. Gehard en gelaagd glas gecombineerd. Gehard gelaagd glas is precies wat de naam al aangeeft, namelijk een combinatie van gehard glas en gelaagd glas.
Gelaagd glas veiligheidsglas ProGlass.
Zo is er gelaagd glas verkrijgbaar dat bescherming biedt tegen aanvallen met een slagwapen zoals een bijl tot zelfs beveiligingsglas dat bescherming biedt tegen aanvallen met een vuurwapen. Dit soort beveiligingsglas wordt onder andere gebruikt in juwelierszaken, benzinestations en banken. Toepassingen gelaagd glas.

Contacteer ons