Meer resultaten voor argon glas

argon glas
Driedubbel glas.
Drievoudig glas met gas. U-waarde Glas compositie Spouwdikte Totale glasdikte. 4mm low-e / 15mm argon / 4mm / 15mm argon / 4mm low-e. 2 x 15mm. 4mm low-e / 12mm argon / 4mm / 12mm argon / 4mm low-e. 2 x 12mm.
Prijzen van Verschillende Soorten Dubbel Glas: HR, HR, HR en HR.
HR isolatie glas met argon of krypton vulling: ca. HR isolatie glas met argon of krypton vulling: ca. Let op: de U-waarden zullen in de praktijk per fabrikant verschillen. Deze U-waarden zijn gemiddelden U-waarden berekend aan de hand van specificaties van glasfabrikanten welke glas op de Nederlandse markt leveren.
Glas Kozijn specialist uit Amersfoort.
In overleg met een deskundige kunt u de geluidsisolatie van uw woning verbeteren, door dikker glas te nemen, een grotere spouwbreedte, of dubbelglas met glasplaten van ongelijke dikte. Een grotere spouwbreedte dan twintig mm spouw met Argon gaat wel ten koste van de warmte-isolerende eigenschappen van het glas.
Isolatieglas Sukkel Glashandel Hilversum.
Om de werking van het glas nog beter te maken kan de luchtvulling vervangen worden voor een argon gasvulling. Argon zorgt voor een beter U-waarde van het glas. De U-waarde isolatie-waarde van het glas bepaald of het HR of HR glas is.
Wat is de K waarde van glas.
4mm glas met coating spouw argon 10 mm 4mm glas spouw argon 10mm 4mm glas U-waarde 0.8 W/m2K. 4mm glas met coating spouw argon 12 mm 4mm glas spouw argon 12mm 4mm glas U-waarde 0.7 W/m2K. 4mm glas met coating spouw argon 14 mm 4mm glas spouw argon 14mm 4mm glas U-waarde 0.6 W/m2K.
Gecertificeerd isolatieglas uit eigen productie Finstral.
Zodat uw kozijnen de eigenschappen hebben, die u de beste voordelen bieden. De goede standaard. Onze leveringsstandaard: Het warmtewerende glas Plus-Valor, een isolatieruit met twee glasbladen. Een glasblad is voorzien van een warmtewerende folie, de glasspouw is gevuld met Argon gas.
Dubbel glas, HR glas en triple glas MilieuCentraal.
Hoog rendement glas bestaat uit 2 of 3 glasplaten met daartussen een ruimte de spouw. In de spouw zit droge lucht bij HR en HR glas of een edelgas, meestal argon bij HR glas en triple glas. De lucht of edelgassen in de spouw isoleren; edelgassen isoleren beter dan droge lucht.
U-waardes van isolatieglas uitgelegd Kralingsche Glashandel.
HR dubbelglas en HR Triple isolatieglas hebben de hoogste isolatiewaardes. De warmtereflecterende coating is geavanceerder en de spouw is opgevuld met inerte gassen zoals krypton of argon dat de warmte nog beter tegenhoudt. Triple glas bestaat uit drie glasplaten en biedt de beste isolatiewaarde, maar is ook een stuk dikker, zwaarder en kostbaarder dan HR glas.
Glasspecificaties toegelicht: dubbel, triple en gelamineerd glas.
Dit geeft het glas speciale eigenschappen: het is extra sterk, bestand tegen grotere temperatuursverschillen en veiliger. Net zoals glas in bijvoorbeeld autoruiten of bushokjes valt het glas bij breuk in kleine stukjes uiteen. Argon gevulde spouw. De spouw tussen de glaslagen is gevuld met argon.

Contacteer ons