Meer resultaten voor argon glas

argon glas
forum HR glas met argon of krypton Duurzame Buren.
duurzame buren
dubbelglas dubbel glas dubbele beglazing isolatieglas. dubbelglas dubbel glas dubbele beglazing isolatieglas.
geluidwerend isolatieglas wordt ook toegepast bij scheidingswanden. principe werkt op de ruit bij breuk bij elkaar houden. bijvoorbeeld draadglas vaak max. 15 m2 gelaagd glas zonder opschuimende tussenlaag of gelaagd glas met opschuimende tussenlaag. de opschuimende tussenlaag beperkt bij brand opwarming van het glas en stralingsdoorgang. de niet-opschuimende tussenlaag beperkt bij brand door verkoling opwarming van het glas en stralingsdoorgang. het gelaagde glas wordt bij brand ondoorzichtig. vlak glas kruisroeden tussen de glasbladen om kleine raampjes te simuleren. Pilkington Activ is een gewone ruit met een speciale coating aan de buitenkant die een unieke dubbele actie heeft. Enmaal blootgesteld aan het daglicht zorgt de coating voor een tweeledige chemische reactie.
Dubbel glas Isolatie.
Behalve dat deze oplossingen vriendelijk voor je portemonnee zijn werken ze ook nog eens inbraakwerend. Bovendien zorgen ze er ook voor dat er aanzienlijk minder hinderlijke straatgeluiden je woning binnendringen. Een laagje lucht of argon. Er zijn verschillende soorten dubbel glas te koop. Zo kun je kiezen voor gewoon dubbel glas maar ook voor zogenoemd HR glas of HR glas. Daarbij staat HR staat voor Hoog Rendement en betekent meer plusjes een betere isolatie. HR glas isoleert dus het beste maar is ook het duurste. Wat de beste glaskeuze is hangt af van je specifieke situatie. Een vakman kan je hierover adviseren. De ruimte tussen de lagen waaruit het dubbel glas bestaat wordt de spouw genoemd. Een spouwbreedte van 15 millimeter is ideaal dit geeft de beste warmte-isolerende werking.
Gelaagd HR isolatieglas kopen? Snelle levering!
Bij het plaatsen van glas in kozijnen waarbij de afstand tot de vloer minder dan 85 centimeter is moet gebruik worden gemaakt veiligheidsglas. Dit is conform de NEN normering 3569. Gelaagd hoogrendements glas voldoet aan deze normering. Bestel je glas breder dan 3100 mm of hoger dan 3100 mm dan wordt er achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht. Kijk voor alle HR gelaagd glas prijzen op Glaswebwinkel.nl. Er zijn nog geen reviews. Wees de eerste om Isolatieglas HR gelaagd Argon gevuld te reviewen Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met. U heeft JavaScript momenteel uitgeschakeld.
Isolatieglas HR bestellen? Voordelig glas Glaswebwinkel.nl.
Doordat het glas zo goed is durven de meeste producenten het aan om maar liefst tien jaar garantie te geven. Dat geeft nog eens voordeel! Wat is HR glas? HR isolatie glas hoogrendements glas bestaat uit twee glasbladen. Tussen deze twee bladen zit een spouw. De bladen worden uit elkaar gehouden door een afstandhouder. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een metalen kader. De spouw is gevuld met argongas. Dit gas zorgt ervoor dat er extra isolatie is. Dankzij speciale kit worden de randen van het glas ook afgesloten. Hierdoor kan er geen lucht meer bij. Ook dit zorgt voor een goede isolatie. HR glas voor geluidsisolatie. Wanneer u last heeft van geluidsoverlast is het hoogrendements glas geweldig.
Wat is de K waarde van glas.
4mm glas met coating spouw 16 mm 4mm glas U-waarde 1.6 W/m2K. 4mm glas met coating spouw argon 16 mm 4mm glas U-waarde 1.1 W/m2K. 4mm glas met coating spouw argon 10 mm 4mm glas spouw argon 10mm 4mm glas U-waarde 0.8 W/m2K. 4mm glas met coating spouw argon 12 mm 4mm glas spouw argon 12mm 4mm glas U-waarde 0.7 W/m2K. 4mm glas met coating spouw argon 14 mm 4mm glas spouw argon 14mm 4mm glas U-waarde 0.6 W/m2K. 4mm glas met coating spouw krypton 12 mm 4mm glas spouw krypton 12mm 4mm glas U-waarde 0.5 W/m2K. 4mm glas met coating STAR spouw krypton 12 mm 4mm glas spouw krypton 12mm 4mm glas U-waarde 0.4 W/m2K.
Algemene informatie beglazing Glasdiscount.
Eén van de glasbladen is aan de spouwzijde voorzien van een coating en de spouw is meestal gevuld met een edelgas veelal argon. HR glas heeft een U-waarde van 12 W/m 2 K of lager. Eén van de glasbladen is aan de spouwzijde voorzien van een coating en de spouw van 15 mm is gevuld met een edelgas veelal argon. De modernste soorten HR beglazing 5-15-4 met argongas behalen inmiddels een U-waarde van 10 W/m2K volgens de norm EN 1279. Dubbel glas ZHR Zonwerend. Dubbel glas kan ook zonwerend zijn. De metaallaagjes zijn dan dikker en uit meerdere metalen opgebouwd. De zontoetredingsfactor ZTA kan dan teruggebracht worden tot 20 %.
Dubbel glas HR isolatieglas gasgevuld.
Dubbel glas Isolatieglas HR Argon-gasgevuld. HR hoogrendements glas bestaat uit 2 glasplaten floatglas met een spouw daartussen. Deze spouw is gevuld met argongas. Op de binnenruit is een flinterdunne metaal-coating aangebracht. Deze coating kaatst als het ware de warmtestraling terug zodat er minder energie nodig is voor het verwarmen van bijvoorbeeld een woning. Door deze opbouw wordt energieverlies in belangrijke mate teruggedrongen er hoeft dus minder gas verbruikt te worden om de kamertemperatuur op het gewenste peil te houden. Dit betekent vermindering van stookkosten en vermindering van de CO uitstoot.
Dubbel glas Wikipedia.
Wie zowel warmte als geluid heel goed wil isoleren kan het beste dubbel glas plaatsen met diverse millimeters daarvoor nog een enkele of dubbele ruit. Twee verschillende diktes glas per dubbel glas helpt ook tegen geluid. Het dikkere glas hoort dan aan de buitenkant. Iedere glasplaat heeft namelijk een bepaalde resonantie waarbij het meetrilt met het geluid. Bij gelijke dikte van het glas zouden ze dezelfde resonantie kunnen hebben en die frequentie zou dan te veel doorgelaten worden. In het bouwbesluit staat de eis dat een bouwwerk in 1 of meer brandcompartimenten moet worden onderverdeeld. Tussen deze brandcompartimenten moet een brandwerendheid van 20 30 of 60 minuten weerstand bij branddoorslag en brandoverslag kortweg WBDBO zitten.

Contacteer ons