Op zoek naar argon glas?

argon glas
HR tweevoudig isolatieglas.
Deze is meestal van aluminium, maar steeds meer in een nog meer isolerende Warm Edge variant. Hierdoor ontstaat een isolerende ruimte tussen de glasplaten of spouw met lucht, of beter nog een isolerend gas, zoals Argon of Krypton. De isolatiewaarde voor tweevoudig isolatieglas wordt uitgedrukt in een U g waarde, waarbij hoe lager hoe beter betekent. Deze eenheid W/m 2 K geeft aan hoeveel warmte er wordt doorgelaten per vierkante meter en per graad temperatuurverschil tussen beide zijden van het glas.
Isolatieglas: alle informatie, tips prijzen 2019.
Het voordeel van argon is dat het over goede isolerende eigenschappen beschikt. De U-waarde de hoeveelheid warmte die het raam afgeeft uitgedrukt in W/m2K is bij dubbel glas met argongas lager dan bij varianten die niet over een edelgas beschikken.
Driedubbelglas HR coating met argongas gevulde spouw Triple glas TRIPLE DRIEDUBBEL GLAS HR.
Glas 4 4 4 met spouw 12 36mm dik. Glas 6 4 4 met spouw 12 38mm dik. Dit tripleglas heeft een zeer goede Ug-waarde van van 07W/m2K. Het driedubbelglas bestaat uit drie glasplaten die op een bepaalde afstand de spouw van elkaar met elkaar zijn verbonden met argon gasvulling, zodat een isolerende spouw ontstaat.
Glas Rosario Kozijnen.
Het isoleert uiteraard veel beter dan enkel glas, maar legt het af tegen de moderne varianten: hoogrendements HR glas. voorzien van uiterst dunne, onzichtbare metaalcoating. gevuld met argon of crypton gasvulling. spouwdikte van 9 tot 12 mm. voorzien van uiterst dunne, onzichtbare metaalcoating. gevuld met argon of crypton gasvulling.
HR glas Subsidie-dubbelglas.nl.
De laag tussen de glazen wordt bij HR of HR dubbel glas niet gevuld met lucht maar met bijvoorbeeld Argon of Krypton. Krypton heeft een bepaalde fluorescerende werking die voor een betere isolatie zorgt. Deze gassen zijn duurder dan lucht waardoor deze soort dubbel glas iets prijziger is dan standaard dubbel glas.
Prijzen van Verschillende Soorten Dubbel Glas: HR, HR, HR en HR.
HR isolatie glas met argon of krypton vulling: ca. HR isolatie glas met argon of krypton vulling: ca. Let op: de U-waarden zullen in de praktijk per fabrikant verschillen. Deze U-waarden zijn gemiddelden U-waarden berekend aan de hand van specificaties van glasfabrikanten welke glas op de Nederlandse markt leveren.
Isolatieglas.
Is de spouw te breed, dan zorgen stromingen van het gas voor deze warmte-overdracht. Gasvulling: lucht isoleert slechter dan argon, wat op zijn beurt weer slechter isoleert dan krypton, wat op zijn beurt weer slechter isoleert dan xenon. De kosten nemen met zwaardere edelgassen echter wel snel toe. HR-coating: zie hierboven. Er bestaan vier klassen: HR glas, HR glas, HR glas en sinds medio 2008 ook ZHR glas.
U-waardes van isolatieglas uitgelegd Kralingsche Glashandel.
HR dubbelglas en HR Triple isolatieglas hebben de hoogste isolatiewaardes. De warmtereflecterende coating is geavanceerder en de spouw is opgevuld met inerte gassen zoals krypton of argon dat de warmte nog beter tegenhoudt. Triple glas bestaat uit drie glasplaten en biedt de beste isolatiewaarde, maar is ook een stuk dikker, zwaarder en kostbaarder dan HR glas.
Overzicht Isolatieglas voor Monumenten Old Style.
Old-Style klassiek 3-4-3 argon gevuld Naar product. Old-Style klassiek 3-4-3 krypton gevuld Naar product. Old-Style klassiek 3-4-3 lucht gevuld Naar product. Old-Style klassiek 3-4-3 xenon gevuld Naar product. Old-Style klassiek 4-4-3 argon gevuld Naar product. Old Style glas. 31 020 616 43 31.

Contacteer ons