Meer resultaten voor glas in lood dubbel glas

glas in lood dubbel glas
Glas-in-lood Glas Feitjes NL.
Wat is glas-in-lood? Het zetten van glas-in-lood is een eeuwenoude techniek, waarbij kleine stukken glas in loden profielen worden geplaatst. Het lood wordt vervolgens aan elkaar gesoldeerd. Deze techniek is ontstaan doordat men vroeger nog niet de mogelijkheid had om grote glasplaten te maken en te bewerken.
Monumentenglas heeft een isolatiewaarde tussen enkel glas en HR glas.
Bijvoorbeeld glas in lood of mooie kleine ruitjes. Nadeel van al dat moois is dat het vaak om enkel glas gaat. Door enkel glas gaat heel veel warmte van binnen verloren. In een monument zou je dus het liefst ook dubbel glas zetten.
Glas in lood in isolatieglas dubbel glas Heart Glass Utrecht.
Glas in lood in isolatieglas dubbel glas. Glas in lood ingebouwd in isolatieglas dubbel glas. Eén van de specialisaties van Heart Glass is het inbouwen van glas-in-lood panelen in isolerende beglazing. Door middel van een speciaal loodprofiel wordt het glas in lood paneel in het midden van het dubbel glas geplaatst. Doordat het glas in lood raam geen contact heeft met het glas, ontstaat er een hoge isolatiewaarde. Het paneel wordt in een profiel tussen gewoon float, gehard of gelaagd glas geplaatst en luchtdicht afgewerkt. Voordelen van glas in lood in isolatieglas zijn erg groot.: Betere warmte/ en geluidsisolerende werking. Geen aantasting van het glas in lood door bij.v weersinvloeden. Een langere levensduur, dus duurzaam. Makkelijk schoon te maken.
Dubbelglas Glas-in-Lood.
Het raam / glas wordt in maat aangepast. Daarna wordt het glas gezet in nieuwe loodprofielen. Indien gewenst kunnen wij het lood patineren voor u. Lood dat tussen dubbelglas zit is vrij van weersinvloeden, en zal altijd blijven glimmen. Met een patina maken wij het lood donker.
Inbouwen in isolatie glas.
Voor de plaatsing tussen dubbel glas worden de glas in lood ramen gereinigd, het blijft echter een ambachtelijk product waarbij geen enkele verantwoordelijkheid kan worden genomen voor achtergebleven sporen van snijolie, soldeervloeistof, vegen, stof en andere verontreinigingen op het glas of lood.
De Glas in Lood Hoek Glas in lood in dubbel glas.
Dit zijn een paar korte overwegingen met het isoleren van glas in lood. Heeft u meer vragen over deze oplossingen? Of heeft u een bestaande glas in lood ruit die u wilt laten isoleren? Neem dan gerust eens contact op. Snelle duidelijkheid over mogelijkheden en kosten, ook bij u op locatie. Meer over glas in lood. Glas in lood. Reparatie / restauratie. In dubbel glas.
Glas-in-lood in isolatieglas Glas in Lood De Kempen.
Vaak isoleert glas in lood hetzelfde als enkel glas, of zelfs nog iets minder door het gebruik van lood. Lood is een metaal dat warmte goed geleid en daardoor slecht isoleert. Toch is het mogelijk om in een duurzaam huis glas in lood te plaatsen.
Pijnenburg Glas in lood ramen op ambachtelijke wijze gemaakt.
In ons atelier aan de Beukenhaag gevestigd in het Brabantse Oostelbeers worden dagelijks op vakkundige wijze glas-in-loodramen ontworpen, geproduceerd en gerestaureerd. Wij verzorgen indien gewenst de inbouw van de ramen in dubbel glas zodat deze bijdraagt aan een goed binnenklimaat van uw woning. Pijnenburg Glas in Lood.
Glas-in-lood in isolatieglas Atelier Domstad.
Bij het inbouwen van oude panelen dienen deze eerst gerestaureerd en in maat verkleind te worden, zodat de originele glasmaten corresponderen met de dubbelglas maten. Het is in bijna alle gevallen wel mogelijk om uw oude glas-in-lood te restaureren en in dubbel glas te plaatsen. Uiteraard kunnen wij ook het lood donker maken patineren.

Contacteer ons