Meer resultaten voor isolerend glas

isolerend glas
Isolerend glas blijft vernieuwend Raam en Deur.
Ofwel, de warmtedoorgangscoëfficiënt van isolerend dubbelglas is bijna twee keer zo laag U g waarde 29, W/m 2 K. Isolerend dubbel glas met een spouw van 12 mm die gevuld is met Argon heeft een warmtedoorgangscoëfficiënt van 26, W/m 2 K en met Krypton kan zelfs een U g waarde van 22, W/m 2 K bereikt worden.
Isolerende raamfolie enkel/dubbel glas.
De lucht tussen het glas en de plastic folie zorgt voor een isolerende werking vergelijkbaar met het dubbele beglazing systeem. Zo kunt u snel en gemakkelijk met enkel glas hetzelfde effect bereiken als met dubbel glas en besparen op uw stookkosten.
Dubbel glas, Hoogrendementsglas, Isolerend glas, Climaplus one, Solitherm, Thermobel.
Enkel glas Acide Float Extra klaar Reflecterend zonnewerend Ontspiegeld Conturan. Isolerend glas Hoogrendementsglas Geluidswerend Zonnewerend Ontspiegeld Extra dun Driedubbel glas Warm edge. Autoruiten Op maat Oldtimers. Gebogen glas Gebogen glas. Veiligheidsglas Algemene info Gelaagd glas Sentryglas Inbraakwerend Kogelwerend Gelaagd Vanceva Gehard / getemperd Gewapend Brandwerend glas.
dubbel glas en HR glas.
Er zijn verschillende soorten isolerend glas, met verschillende isolatiewaarden. Welke optie voor jouw woning het meest geschikt is en hoeveel je daarmee bespaart aan gasverbruik ontdek je door middel van onze besparingstabellen. Schematische weergave dubbel glas. 5 vochtabsorberend materiaal. TIPS ISOLEREND GLAS.
Isolerend glas Groene Kerken.
HR beglazing is isolerend glas met een nog betere warmte-isolatie, omdat op één zijde van het glas in de spouw een dunne warmte-reflecterende coating is aangebracht en de spouw niet met lucht gevuld is maar met een edelgas, meestal argon.
Soorten dubbel glas GreenHome Kennisbank.
3 Ga je een warmtepomp plaatsen? Ga dan voor Triple glas. Met extra geïsoleerd glas bespaar je op de aanschafkosten van een warmtepomp. De warmtepomp zal minder hard hoeven te werken en heeft daardoor minder vermogen nodig. De U-waarde geeft de mate aan waarin het glas warmte doorlaat. Hoe hoger deze waarde, hoe meer warmte er doorgelaten wordt en hoe slechter daarmee de isolerende werking. Voor de beste isolerende werking en de grootste besparing op de energiekosten, kies je dus het beste voor isolerend glas met de laagste U-waarde. Op dit moment is dat Triple glas. In de praktijk zien we dat dit eigenlijk alleen wordt toegepast in nieuwbouwwoningen of woningen waar het doel is om maximaal energie te besparen. De kosten voor het vervangen van enkel of dubbel glas voor triple glas zijn namelijk hoog, omdat het vrijwel nooit in het bestaande kozijn past. Met HR glas heb je bijna dezelfde mate van energiebesparing, maar tegen lagere kosten.
Glas Bekijk prijzenoverzicht Mogelijkheden tips Homedeal.
Isolerend glas zorgt voor een besparing op je energiekosten. Het is daarom erg belangrijk dat jij je verouderde glas laat vervangen door isolerend glas. Op deze pagina vind je meer informatie over de glassoorten, energiebesparing door middel van glas en tips die je helpen om de beste specialist te vinden voor jouw project.
Isolatieglas monumentaal ProGlass.
Indien de aluminium afstandhouders tussen het glas door ons in de kleur zwart gecoat worden zal het dubbele glas nauwelijks meer te onderscheiden zijn van enkelglas. Als deze dubbele beglazing niet kan worden toegepast door een te geringe sponningdiepte kunnen wij de glasisolatie uitvoeren met enkel isolerende beglazing. Mogelijke oplossingen om monumentale gebouwen isolerend te beglazen zijn.:
Kennisbank CURA Glass.
Welke garantie is er op isolerend dubbelglas? Blijf op de hoogte. 010 blank float en vensterglas. 020 gekleurd float glas. 030 reflecterend glas. 040 reflecterend glas. 050 gegoten glas. 060 u glas en bouwstenen. 070 isolerende beglazing. 090 gelaagd glas.

Contacteer ons