Zoeken naar soorten glas

soorten glas
Glassoorten Amstel Land Glas.
Er zijn verschillende soorten gelaagd glas, van inbraakwerend tot kogelwerend. Onder invloed van thermische spanningen die ontstaan door de hitte bij een brand, breekt normaal glas vaak al na één minuut. Brandwerend glas is zo gemaakt dat een brand vertraagd wordt; het wordt daarom ook wel brandvertragend glas genoemd.
Glassoorten Stekelenburg Glas B.V.
Stekelenburg Utrecht Glas BV heeft een breed scala aan glasuitvoeringen, combinaties van glassoorten en speciale glasmodellen. In onze showroom kunt u meer dan 80 soorten sierglas en de mogelijkheden van glas bekijken. Bel ons en wij komen vrijblijvend langs voor advies over glas.
Vlakkelichtkoepel.nl soorten glas.
Lichtstraat met HR isolatieglas ingeplakt met dakleer. Diverse mogelijkheden in soorten glas. De vlakkelichtkoepel kan worden uitgevoerd in standaard HR veiligheidsglas of in een zonwerende variant. Hierbij komt vrijwel net zoveel zonlicht binnen maar slechts tweederde van de warmte. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld HR melkglas te bestellen.
AD DE JONG GLAS GELEENSE GLASHANDEL: Soorten glas.
Voorheen was een mooi vormgegeven spiegel het sluitstuk van het interieur, maar tijden zijn veranderd. Er zijn veel verschillende soorten en varianten. Gehard glas of hardglas is glas dat een speciale behandeling heeft ondergaan waardoor het tot wel vijf keer sterker is dan gewoon glas.
Glaszetter te Venray van alle soorten glas.
Soorten glas en glaszetten. Theuws heeft als glaszetter jarenlange ervaring met het zetten van vele glassoorten. Voor elk doel bestaat een meest geschikt type glas. Woont u in Venray of omgeving, win dan vrijblijvend advies in over de voor u meest geschikte glassoort. Enkel glas wordt gebruikt voor onder meer beglazing van binnendeuren en ramen binnenshuis.
Glassoorten Glashandel Sloos.
glas-in-lood, veiligheidsglas en dubbelglas. Glashandel Sloos BV werkt uitsluitend met glas van kwaliteitsfabrikanten zoals Pilkington, Saint-Goben en Lacobel. Wij kunnen verschillende glassoorten leveren. Hieronder een opsomming van de soorten glas bij Glashandel Sloos in Leiden. Er is één nadeel aan glas; het kan breken.
Mulder Glas Soorten Glas.
Welk soort glas kiest u voor uw ramen? HR of Triple PLOEG Kozijnen.
Soorten dubbel glas. Het glas in de ramen moet voldoen aan de wensen van de bewoner en passen bij de woning. Zonwerend, thermisch isoleren, inbraak en letselwerend, geluidswerend, easy-to-clean, allemaal functies die mogelijk zijn bij glas. De huizen in Nederland zijn voorzien van veel ramen met grote glaspartijen.
Home QuickGlas.nl.
Wij kunnen alle soorten glas leveren. Glas in Lood. Welkom bij Quick Glas. Snel glas nodig? Quick Glas levert binnen 24 uur uw bestelling.Daar kunt u op vertrouwen! Omdat wij uw benodigd glas in eigen huis produceren met een zeer geavanceerd computergestuurd bewerkingssysteem.

Contacteer ons