Zoeken naar soorten glas

soorten glas
Glassoorten Glas Feitjes NL.
Thermopane is een oud Duits bedrijf dat dubbel glas leverde, deze naam is echter in de volksmond overgenomen als synoniem voor dubbel glas. Tegenwoordig wordt deze term minder gebruikt doordat er betere soorten ruiten te koop zijn. 3 Zonwerend glas.
Alle soorten figuurglas van Glashandel Glaspunt. icon-mill. icon-camera. icon-add. icon-circle. icon-arrow. icon-badge. icon-bus. icon-cancel. icon-cat-1. icon-cat-2. icon-cat-3. icon-cat-4. icon-cat-
Ons assortiment Figuurglas. Figuurglas is een doorschijnend glas gemaakt van blank of gekleurd glas dat aan het eind van de glasoven tussen twee walsen doorgaat. Het patroon wordt met een reliƫfwals bij hoge temperaturen in een zijde van het glas gedrukt.
Soorten glas Uniglas.
Uniglas is dag en nacht bereikbaar, overal in Nederland. From call to smile! Enkel glas, ofwel floatglas is het product van een mengsel van zand basisingrediƫnt, natriumcarbonaat smeltmiddel en kalksteen en dolomiet stabiliserende elementen. Er zijn verschillende soorten dubbel glas op de markt met verschillende isolatiewaarden.
Soorten glas 2018 overzicht Dubbelglasprijzen.net.
De verschillende soorten glas. Hoewel u inmiddels weet hoeveel kosten er verbonden zijn aan de verschillende soorten glas op de markt zal het nog niet meteen duidelijk zijn welke glassoort voor u nu precies het interessantst is. Wij zetten de verschillende soorten glas inclusief hun voor en nadelen even voor u op een rijtje.
Glas Wikipedia.
Het taalgebruik houdt zich niet altijd aan formele definities: het Spaanse cristal bijvoorbeeld, betekent evenals vidrio gewoon glas. 1 Geschiedenis van glas. 2 Soorten glas. 2.3 Commercieel glas. 3.1 Geblazen glas. 3.2 Getrokken glas. 5 Andere soorten. 6 Eigenschappen van glazen.
GLAS SOORTEN Riboglas.
De meest voorkomende glassoorten hebben we op de glasbus staan. Een aantal soorten floatglas, figuurglas en draadglas kunnen direct op maat gesneden en gemonteerd worden. Mochten we uw glas niet bij ons hebben dan maken we een veilige tijdelijke noodvoorziening.

Blank of gekleurd, helder of mat, gefigureerd of vlak, enkel of dubbel.Overveld Glas levert en plaatst alle soorten glas. Enkel glas Float glas. Verzilverd glas Spiegels. Glas in lood. Volg het laatste nieuws van Overveld Glas op social media. Wat klanten vertellen.
Verschillende glassoorten bij Vriesia bouwen met glas.
Brandwerend glas is een veilgheidsglas die een brandvertragende werking heeft. Brandwerend glas is net als gelaagd glas opgebouwd uit meerdere lagen en voorzien van een opschuimende brandvertragende gel. Bij brand zet deze bij ongeveer 120 uit, waardoor een hard en ondoorschijnend scherm ontstaat. Brandwerend glas is in verschillende soorten te verkrijgen die ieder hun eigen brandvertragingstijd hebben.

Contacteer ons