Op zoek naar soorten glas?

soorten glas
GlasStore.nl alle soorten glas online bestellen.
Veelal zijn onze producten direct of anders op zeer korte termijn leverbaar. Wij leveren vele soorten glas uiteraard op maat gemaakt. Enkel glas float glas dubbel glas hr glas isolatieglas HR glas figuurglas gehard glas draadglas veiligheidsglas getint glas spiegels en meer. Kijkt u in het menu welke soorten glas wij precies leveren. Kunt u niet vinden wat u zoekt of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie. GlasStore.nl is onderdeel van Tonca Trading B.V. Kijkt u ook naar onze andere webshops. WestlandSolar.nl voor zonnepanelen omvormers complete sets en montagemateriaal. AluminiumShop.nl voor aluminium profielen platen buizen en overkappingen.
Soorten glas voor kozijnen Belisol.
de zonwering wilt u alle zonlicht doorlaten? de tint wilt u helder of getint glas? de decoratie wilt u figuurglas? Bij Belisol bieden we verschillende soorten glas aan als het om isolatie gaat. hoogrendementsglas of superisolerend glas. driedubbel of drievoudig glas. Dubbel glas superisolerend of hoogrendementsglas. Dubbel glas is sowieso al een betere optie vanuit ecologisch standpunt dan het vroegere enkel glas. Maar als u voor het superisolerende hoogrendementsglas gaat bespaart u nog meer energie en geld. Hoogrendementsglas isoleert namelijk nog 2 tot 3 keer beter dan dubbel glas. Hebt u energiebewust gebouwd of woont u in een huis voor de jaren 90? Dan is driedubbel glas zeker de investering waard.
Welke soorten glas zijn er? Breijer.
Publiek Private Samenwerking PPS. Welke soorten glas zijn er? Deel dit artikel via. Naast enkel glas en dubbel glas bestaat ook hoogrendementsglas voor een nog betere warmte-isolatie en geluidsisolatie. Plaatst u ook glas?
Glassoorten De Wolk Glas Bolsward.
Ook voor monumentenglas kunt u bij De Wolk Glas in Bolsward terecht. Spoedleveringen binnen 24 uur. Productie in eigen Fabriek. Alle soorten glas bij De Wolk Glas in Bolsward. Bij De Wolk Glas vind u alle soorten en maten glas en een hele ruime keus direct uit voorraad leverbaar. Bovendien is De Wolk Glas uniek in Noord-Nederland met het voor een spoedbestelling binnen 24 uur leveren van hoogwaardig nieuw isolatieglas. Elk glassoort is bijna direct uit voorraad leverbaar! Ook voor glasschadeherstel heeft De Wolk Glas een unieke service binnen 2 werkdagen vervangen wij origineel nieuw isolatieglas! Op onze website ziet u ons leveringsprogramma met extra informatie en afbeeldingen van diverse beglazingen uit ons assortiment.
Voor iedere glasdeur passend glas.
Svedex biedt die helderheid en heeft diverse glassoorten in het programma opgenomen die uw klant de mogelijkheid geven om te spelen met daglicht. Bekijk ook het volledige assortiment afgelakte stijldeuren. Blank glas betekent maximale transparantie. Het geharde veiligheidsglas van Svedex geeft een tijdloos effect aan elke glasdeur modern of klassiek. Blank-facetglas geeft nét dat beetje extra klasse aan de glaselementen in de deur. De randen zijn in facet geslepen waardoor een stijlvol effect ontstaat. Lichtdoorlatend en tóch volop privacy? Dan kiest u voor satijn glas. Het glas is ondoorzichtig maar laat voldoende licht door voor een ruimtelijke werking. Gezandstraald glas met blanke rand. Wilt u een eigentijdse en luxueuze uitstraling? Kies dan voor gezandstraald glas met blanke rand.
Soorten glas 2017 overzicht Dubbelglasprijzen.net.
Dit zorgt er voor dat bovenstaande u toch al een goed beeld geeft van het kostenplaatje dat aan de verschillende soorten beglazing is verbonden. De verschillende soorten glas. Hoewel u inmiddels weet hoeveel kosten er verbonden zijn aan de verschillende soorten glas op de markt zal het nog niet meteen duidelijk zijn welke glassoort voor u nu precies het interessantst is. Wij zetten de verschillende soorten glas inclusief hun voor en nadelen even voor u op een rijtje. We kunnen ons de vraag stellen waarom mensen er Vandaag de dag nog voor zouden moeten kiezen om enkel glas te kopen. Toch wordt dit glas nog meer aangekocht dan u zou denken.
Soorten glas Uniglas.
Wat bespaart het aan CO2? HR-glas bespaart gemiddeld 20 m3 gas per m2 per jaar. Daardoor wordt ongeveer 3564 kg CO2 minder per jaar uitgestoten dan bij het gebruik van enkel glas. De werkelijke besparing hangt onder andere af van is de locatie van het glas in verwarmde of onverwarmde ruimtes op het noorden of zuiden de grootte van de ramen en de warmtebehoefte van de bewoners. De U-waarde geeft de warmtegeleiding van het glas aan. Hoe lager de U-waarde hoe beter het glas isoleert en hoe minder warmte verloren gaat. Wat levert het u op? Ervan uitgaande dat een gemiddelde woning ongeveer 20 m2 glas heeft zal het gebruik van HR-glas ongeveer 400 m3 gas per jaar besparen in vergelijking met enkel glas.
Soorten glas in kunststof kozijnen Benitech Kozijnen.
Benitech kozijnen biedt een brede keuze aan verschillende mogelijkheden voor het glas in de kunststof kozijnen. Standaard worden de kozijnen voorzien van dubbelglas Renovent HR 1.1 dubbel gelaagd glas. Deze dubbelglas combinatie is 1.1 W/m2 K warmtewerend en zorgt voor optimale veiligheid en geluidsisolatie. Soorten glas Insulight Triple glas. Het besparen van energie en het duurzaam wonen zijn onderwerpen die steeds belangrijker worden in onze samenleving.
Soorten glas.
We hebben diverse soorten glas zoals museumglas minder glimmend en een veel betere doorzichtbaarheid en UV werend glas om verkleuringen tegen te gaan. The Painting Lady Wassenaar. Wassenaar gratis parkeren voor de deur wel met blauwe schijf. The Painting Lady Leiden. Betaald parkeren boven Hoogvliet en op de Garenmarkt. Op het Haagweg parkeerterrein de shuttlebusjes brengen U voor de deur.

Contacteer ons