Resultaten voor soorten glas

soorten glas
De verschillende glassoorten en toepassingen Tielse Glashandel BV Dé glasspecialist.
Tegenwoordig is glas, in alle denkbare vormen, niet meer weg te denken uit de bouwwereld. Steeds meer architecten en aannemers verwerken meer glas in hun tekeningen. Gaat u binnenkort uw droomhuis bouwen en zoekt u een betrouwbare glasleverancier die met u meedenkt over de verschillende soorten glas die u kunt gebruiken?
Verschillende glassoorten bij Vriesia bouwen met glas.
Figuurglas wordt vaak uit esthetisch oogpunt toegepast, maar ook kunnen deze soorten het doorzicht en/of lichtinval verminderen. Bij de fabricage van deze glassoorten wordt het gewenste patroon in het glas gedrukt doormiddel van twee rollen waar het glas tussen door gevoerd wordt.
GlasStore.nl alle soorten glas online bestellen.
Veelal zijn onze producten direct, of anders op zeer korte termijn, leverbaar. Wij leveren vele soorten glas, uiteraard op maat gemaakt. Zo leveren wij.: Enkel glas, float glas, dubbel glas, hr glas, isolatieglas, HR glas, figuurglas, gehard glas, draadglas, veiligheidsglas, getint glas, spiegels en meer.
Horlogeglas, wat zijn de verschillen tussen de glassoorten?
Horlogeglas, wat zijn de verschillen tussen de glassoorten? Er zijn verschillende soorten glas die worden gebruikt bij de vervaardiging van horloges. Ieder soort glas heeft zo zijn voordelen en nadelen. Hier een rijtje aan type glassoorten en de kwaliteitseigenschappen.: Kunststofglas acryl glas.
Alle soorten figuurglas van Glashandel Glaspunt. icon-mill. icon-camera. icon-add. icon-circle. icon-arrow. icon-badge. icon-bus. icon-cancel. icon-cat-1. icon-cat-2. icon-cat-3. icon-cat-4. icon-cat-
Ons assortiment Figuurglas. Figuurglas is een doorschijnend glas gemaakt van blank of gekleurd glas dat aan het eind van de glasoven tussen twee walsen doorgaat. Het patroon wordt met een reliëfwals bij hoge temperaturen in een zijde van het glas gedrukt.
Producten CURA Glass.
De kracht van CURA Glass is dat we meer dan 600 soorten glas op voorraad hebben, meer dan 600.000 m2. En nu we zelf glas lamineren hebben we meer dan 10 miljoen mogelijkheden om combinaties in gelaagd glas te maken.
Glas Dennissen Schilderwerken.
De mogelijkheden met dubbel glas varieren van zonwerend, zelfreinigend, inbraak werend en extra geluidsisolerend, glas in lood, monumentenglas tot verschillende soorten figuurglas. En als u uw dubbel glas laat plaatsen door ons krijgt u tot 10 jaar garantie op het glas.
Vlakkelichtkoepel.nl soorten glas.
Lichtstraat met HR isolatieglas ingeplakt met dakleer. Diverse mogelijkheden in soorten glas. De vlakkelichtkoepel kan worden uitgevoerd in standaard HR veiligheidsglas of in een zonwerende variant. Hierbij komt vrijwel net zoveel zonlicht binnen maar slechts tweederde van de warmte. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld HR melkglas te bestellen.
Welke soorten dubbelglas zijn er en wat is de beste keuze? Vakmanvinden.nl.
montage Besparing per jaar per m2. Standaard dubbel glas. afhankelijk van het type glas, kan de u-waarde afwijken. Voor informatie over de kosten van dubbelglas kun je het artikel: wat zijn de kosten van dubbelglas raadplegen. Verschillende soorten dubbel glas.

Contacteer ons