Zoeken naar u waarde glas

u waarde glas
Bouwbesluit energiezuinigheid: Aan welke eisen moeten mijn kozijnen voldoen als ik ze vervang?
Een raam bestaat uit verschillende constructieonderdelen. In de meeste gevallen uit een kozijn het kader en de beglazing. Het Bouwbesluit stelt de eis over de isolatiewaarde van het gehele raam dus U raam U kozijn U glas en over de afzonderlijke constructieonderdelen.
Dubbel glas, HR glas en triple glas MilieuCentraal.
Pas wel op met verschillende soorten glas in één gevel: plaats je bijvoorbeeld triple glas in een groot kozijn en HRglas in een kleiner raam dat ernaast zit en dat open kan, dan zie je iets verschil in kleur en lichtinval.
U-Waarden tabel NOWAK Glas van der Ham Glasgroothandel BV.
Isopane Combi Neutral 70/40. Isopane Combi Neutral 61/32. De U-waarde, voorheen de K-waarde geeft de warmtedoorgang warmte verlies door het glas aan, gemeten in het midden van de beglazing. Deze waarde wordt uitgedrukt in W/m2K. Van der Ham Glasgroothandel BV.
Reenpane HR Excellent isolatieglas Van Reenen glas.
Reenpane HR excellent beglazing hoog rendement beglazing is isolerend dubbelglas met een zeer hoge warmte isolatie. Dit komt omdat op meerdere zijde van het glas in de spouw een heel dunne transparante coating metaaloxide op het glas is aangebracht. Deze zorgt ervoor dat de warmtestraling naar binnen komt en binnen blijft. Met speciale afstandhouder kader profiel in combinatie met Reenpane HR excellent om de randzone nagenoeg van condensatievrij te zijn aan de binnenzijde, meestal aan de onderzijde. Aanvullend met een speciale edelgas vulling om een zeer hogewaardige isolatie waarde te behalen van maar liefst een U-waarde van 05. Er ontstaat een zeer behaaglijk gevoel en u bespaart op de energiekosten, wel zo goed voor milieu.
Dubbel glas Wikipedia.
De lichttransmissie LTA gaat dan echter ook omlaag. Drievoudig glas is een ontwikkeling die van de Scandinavische landen via Duitsland naar Nederland is overgewaaid. Sinds juni 2012 bestaat er voor drievoudig geïsoleerd glas een KOMO keurmerk uitgegeven door KIWA, namelijk HR3 glas.
Van enkele tot driedubbele beglazing Beglazing Livios.
Dit type beglazing komt vooral voor in passiefhuizen. Dit type glas bestaat uit één enkel glasblad. Gezien de hoge U g waarde 58, W/mK wordt enkel glas niet meer geplaatst in nieuwbouw, al vind je dit wel nog vaak terug in oude woningen.
U-Waarden tabel NOWAK Glas van der Ham Glasgroothandel BV.
Isopane Combi Neutral 70/40. Isopane Combi Neutral 61/32. De U-waarde, voorheen de K-waarde geeft de warmtedoorgang warmte verlies door het glas aan, gemeten in het midden van de beglazing. Deze waarde wordt uitgedrukt in W/m2K. Van der Ham Glasgroothandel BV.
5.4 Ug-waarde Saint-Gobain Glass Netherlands.
Bepaalde glassoorten zoals CLIMATOP ULTRA N voor energiezuinige toepassingen halen al U g 06, W/mK. Hoe lager de U W waarde, hoe beter het raam isoleert. Wat beïnvloedt de Uw-waarde van een raam? De kwaliteit van het glas, waarbij de Ug-waarde van invloed is op de Uw-waarde.
Wat is de K waarde van glas.
Als u kozijnen wilt vervangen dan is het van belang niet alleen te kijken naar de K waarde van het glas, maar ook naar de K waarde van het gebruikte materiaal van het kozijn. Lage waarde voor het glas maar een hoge waarde voor het kozijn is niet de juiste combinatie.

Contacteer ons