Zoeken naar u waarde glas

u waarde glas
Stopray dubbel glas NBD-Online.
Met het Stopray 0.9 U-waarde gamma' lanceert AGC een compleet gamma van dubbel glas met een U-waarde van 09, W/m 2 K. U-waarde 09, W/m 2 K.; Alleen toepasbaar in dubbele beglazing vanwege de zachte Stopray coating.; Cradle to Cradle gecertificeerd. Het maken van de 0.9 U-waarde dubbele beglazing is mogelijk dankzij de combinatie van een zachte coating een Stopray met een U-waarde van 10, W/m 2 K en een pyrolitische coating Planibel G Fast. Vorm en afmeting. Stopray wordt standaard in 6 en 8 mm geleverd. Anderen dikten op aanvraag. Het Stopray 0.9 gamma omvat meerdere subtiele kleuren zoals zilver, grijs, blauw en groen en geldt voor de coatings Stopray Vision 36, 50 en 60 verschillende LT-waarden. De combinatie van twee coatings levert nooit eerder vertoonde voordelen zoals sterk verbeterde warmteprestaties en een betere zontoetredingsfactor. In de praktijk betekent dit dat u kunt profiteren van meer energiebesparingen, zowel in de winter, dankzij de lage U-waarde, als in de zomer, dankzij de lagere zontoetredingsfactor.
Besparingstabellen Van Ede Glas.
Van Ede Glas Shop. 24 uurs glasservice. dubbel glas en HR glas. 240 soorten sierglas. FAQs over energielabel. 25 m3 gas. 25 m3 gas. 30 m3 gas. 33 m3 gas. 35 m3 gas. Van Ede Glas Koningsweg 20-1 3762 EC Soest.
Gecertificeerd isolatieglas uit eigen productie Finstral.
Daardoor verhoogt u de letselbescherming. Dit is niet het enige voordeel. In het geval van slagschaduw of donkere voorwerpen achter het glas, kan normaal glas een thermische breuk krijgen. Ons geharde glas is bestand tegen deze grote temperatuurverschillen in de ruit.
De U-waarde van schrijnwerk en beglazing.
We geven u per sector een aantal tips die u wegwijs maken in de informatie die u van leveranciers ontvangt. Men zegt niet altijd duidelijk of het om Uw of Uf waarden gaat.; Bij vermelding van Uw-waarden berekent men dit bijvoorbeeld voor een heel groot raam met veel glas en met een heel lage.;
Isolatiewaarde van dubbelglas Building Design Architectuur.
In vergelijking met gewoon dubbelglas heeft Triple beglazing een lagere Ug-waarde isolatiewaarde van glas. Standaard HR dubbelglas met Argon gasgevulde spouw behaalt een Ug-waarde van 11, W/mK bij een opbouw van 4-15-4. Door het toepassen van een coating of een Sun coating met verbeterde warmtereflecterende waarden kan een Ug-waarde van 10, W/mK behaald worden. Een nog lagere waarde is te behalen door het toevoegen van een coating op positie 4 kamerzijde binnenruit van het dubbelglas, waarmee in combinatie met een Argon gasvulling 09, W/mK behaald wordt en met een Krypton gasvulling zelfs 08, W/mK.
Kenniscentrum Glassolutions.
Deze zorgt ervoor dat de gestookte warmtestralen via de beglazing teruggekaatst worden de binnenruimte in. Het warmteverlies wordt uitgedrukt door de thermisch coefficiënt ofwel de U g waarde in W/m 2 K. Deze geeft de warmtestroom door 1m 2 glas weer, bij een temperatuurverschil van 1 graad Kelvin tussen de binnenruimte en buitenzijde van de beglazing.Hoe lager de U-waarde hoe beter de thermisch isolerende prestatie.
Welke soorten glasramen, hun isolatiewaarde en U-waarde.
Het tikken van regendruppels wordt ook extra gedempt door gelaagd glas. Een extra zonwerende coating kan directe zonnestralen tot 75% tegenhouden. Wenst u een spiegel op maat van uw interieur, in elke kleur geleverd. Ook met een éénzijdige doorkijk mogelijk.
Wat is hoogrendementsglas? Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Hoogrendementsglas heeft een dun isolerend metaallaagje aan de binnenzijde van een van de glasplaten en de spouw kan gevuld zijn met een edelgas bv: Argon in plaats van lucht bij dubbelglas. Sinds enkele jaren is er dubbele beglazing beschikbaar die nog beter isoleert dan de ondertussen standaard hoogrendementsbeglazing 11, of 10, glas. Deze beglazing behaalt een U g waarde van 08, W/mK.
HR Glas Riboglas.
HR glas HR glas en HR glas en HR. Bij HR glas is de spouw gevuld met droge lucht, bij HR glas is de spouw gevuld met Argon gas of Krypton gas, gas geleid beter dan lucht u haalt dus meer isolatie uit een gas gevulde spouw. De isolatie waarde wordt vaak uitgedrukt met een U-waarde.

Contacteer ons