Meer resultaten voor wat is isolatieglas

wat is isolatieglas
Isolatieglas bespaart stookkosten Dubbelglas-Weetjes.nl.
Isolatieglas kan uw stookkosten met honderden euros verminderen. Lees meer over isolatieglas prijzen en de mogelijke besparingen.
Isolatieglas of dubbelglas wat is het eigenlijk? GlasJumbo.
Zij en bovenlatten rechthoekig model. Isolatieglas of dubbelglas wat is het eigenlijk? Isolatieglas of dubbelglas wat is het eigenlijk? Isolatieglas of dubbelglas we kennen het allemaal maar waar komt het vandaan? Isolatieglas in de volksmond vaak dubbelglas genoemd komt in diverse soorten en maten voor. Dubbelglas wordt in enorm veel toepassingen gebruikt en is een belangrijke factor in het isoleren van woningen. Toch weten veel mensen niet waar dubbelglas vandaan komt en door wie het is uitgevonden. We kennen het allemaal maar weten eigenlijk niet wanneer het op de markt gekomen is.
Wat is isolatieglas? IsolatieglasWijzer.nl.
Maar wat houden ze eigenlijk in? En wat is isolatieglas precies? We zullen in dit artikel kort uitleggen hoe de wondere wereld van isolatieglas in elkaar steekt! Wat bedoelt men met isolatieglas? Isolatieglas is al het glas dat voor een betere isolatie zorgt dan enkel glas. Het isolatieglas bestaat doorgaans uit meerdere lagen glas met hiertussen een gas dit kan gewoon lucht zijn maar ook een gas met isolerende eigenschappen om het glas nog beter te laten isoleren. Vaak gaat het om twee lagen glas maar er komen ook glazen voor met zelfs drie lagen glas de zogenoemde triple glas. Links Enkelglas Rechts Dubbelglas. Er is duidelijk meer warmteverlies in de woning links.
Isolatieglas Sukkel Glashandel Hilversum.
U wordt vakkundig en betaalbaar geholpen. Open van 0800 t/m 1630 ma-vr. Meer weten over onze bijzondere spoedservice? Isolatieglas bestaat uit twee glasbladen die door een afstandhouder b.v. een metalen kader aan de rand van het glas van elkaar worden gehouden. De randen van het glas zijn afgesloten door een speciale kit zodat een gesloten eenheid ontstaat. De ruimte tussen het glas spouw is gevuld met een droge lucht. Bij enkelglas zal de warme lucht binnenshuis aan het glas afkoelen en onder bepaaldeomstandigheden treedt condensatie op de ruit op wanneer de temperatuur buitenshuis lager is.
Hoe werkt isolatie glas dubbel glas Cor van Laar Kozijntechniek.
Zoals het woord al aangeeft heeft isolatieglas een isolerende werking. Deze isolatie komt ten goede aan uw wooncomfort in de zomer blijft uw woning koel en in de winter behoudt het zijn warmte. Isolatieglas bestaat uit twee ruiten van enkel glas die met elkaar verbonden zijn door een aluminium strip ook wel de spouw genoemd. De grootte van deze spouw en de gasvulling bepalen de isolatiewaarde. Het type enkelglas dat bij isolatieglas wordt gebruikt is floatglas. Floatglas is uitgevonden in 1952. Tijdens het productieproces wordt gesmolten glas op een bad van gesmolten tin gegoten.
Driedubbel isolatieglas HR al vanaf 6465 per m2 Glasdiscount.
Wat is driedubbel isolatieglas? Driedubbel isolatieglas isoleert beter dan dubbel glas maar dan moeten de samenstellende delen wel van gelijke kwaliteit zijn. Isolatiewaardes van dubbel glas worden uitgedrukt in de zogenaamde U-waarde's. De U-waarde van glas is de mate waarin glas energie doorlaat. Hoe hoger de U-waarde hoe lager de isolatiewaarde van glas. De U-waarde van bijvoorbeeld enkel glas ligt zo rond de 6. Driedubbel glas van hoge kwaliteit komt op dit moment op een U-waarde van 05 tot 09. De sprong van 6 naar 09 is groot. U kunt driedubbel isolatieglas bij ons direct online bestellen.
Isolatieglas.
Isolatieglas bestaat uit twee glasplaten met een ruimte spouw ertussen. Deze spouw heeft een isolerende werking en is gevuld met droge lucht. Isolatieglas is te verkrijgen in meerdere varianten. Standaard isolatieglas dubbel glas. Door de toepassing van isolatieglas bespaar je energie omdat de warmte minder verloren gaat. Gevoelstemperatuur in de woning is vaak wat hoger omdat de lucht bij het raam niet zo koud is. Isolatieglas heeft een geluidsisolerende werking. Er is een klein nadeel aan de aanschaf van isolatieglas ten opzichte van enkel glas. De investering is iets hoger.
Isolatieglas ISOGLAS voorzetramen en isolatieglas.
Ook kunnen voorzetramen met één laag glas voor een bestaand raam geplaatst worden waardoor een tussenliggende spouw ontstaat die extra isolatie biedt. Hierdoor blijft uw woon en werkomgeving met isolatieglas leefbaar terwijl uw stookkosten tegelijkertijd dalen. Wat verstaat men onder isolatieglas? De slechte warmte-eigenschappen van enkele beglazing hebben ertoe geleid dat vrijwel ieder type dubbel glas onder de noemer isolatieglas wordt geschaard. Deze definitie is in de basis correct maar het ene soort isolatieglas is natuurlijk de andere niet. Conventionele dubbele beglazing bestaat uit twee lagen glas met daartussen een laag lucht of inert gas. Deze stilstaande lucht geeft warmte niet makkelijk door en zorgt voor betere isolatie dan bij enkel glas mogelijk is. De achterliggende techniek is betrekkelijk eenvoudig en de ramen zijn daardoor ook relatief goedkoop.

Contacteer ons