Resultaten voor hr glas

hr glas
HR dubbel glas op maat Koop Hier! GlasGigant.nl GlasGigant.nl.
Ten opzichte van enkel glas, bespaart HR ongeveer 260 per jaar. Vanzelfsprekend is HR duurder dan HR, maar het verschil in prijs kunt u na 25, jaar al hebben terugverdiend. HR glas is als het ware de kleine broertje van HR.
HR-glas kopen of rolluiken?
Het HR of HR isolatieglas is dubbel of driedubbel glas, aangevuld met extra coating en gasvulling. Hierdoor is HR-glas met betrekking tot isolatie wel twee tot drie keer zo effectief als het reguliere dubbel glas. HR is zelfs vijfmaal beter dan normaal enkel glas.
HR glas Ooster Glashandel Rotterdam.
Er zijn verschillende HR glazen: HR glas, HR glas en HR glas. De laatste wordt vooral gebruikt bij nieuwbouw en renovaties. In principe werkt HR glas bijna hetzelfde als dubbel glas, alleen het verschil zit hem in het gebruik van polyesterfolie dat bekleed is met meerdere doorzichtige lagen metaal coatings tussen de twee glaslagen.
Isolatieglas: dubbelglas HR-glas van den Berg Glas Van den Berg Glas.
Isolatieglas is opgebouwd uit glaspanelen die worden gescheiden door een of meerdere ruimtes. Deze ruimten worden gevuld met isolerend gas. De opbouw geeft het isolatieglas zijn specifieke eigenschappen. Er zijn verschillende soorten isolerend glas: dubbel glas, HR, HR en HR.
HR glas van hoge kwaliteit en tegen een scherpe prijs!
Aan de binnenzijde van HR glas zit ook nog een onzichtbare coating die de isolatie nog verder verbetert. Vandaar ook dat HR glas nog beter is voor het milieu en uw portemonnee. Bespaar energie met HR glas in uw huis in Amsterdam!
HR Glas Kura BV Meerssen, Montfort en Alblasserdam.
KURA gebruikt standaard hoogrendementsbeglazing HR, dit staat garant voor zeer goede isolatiewaarde en het werkt ook comfort verhogend. Daarnaast zijn veel typen figuurbeglazing zoals mat satijn of gestraald glas met uw huisnummer of naam mogelijk en glas in lood hoort daarbij uiteraard ook tot de mogelijkheden.
U-waarde glas en R-waarde isolatie.
Hoe lager de U waarde is, hoe minder warmte er verloren gaat en hoe beter dus de isolerende werking van het glas. Hoe goed het glas isoleert hangt dus af van de van de U-waarde. HR glas heeft een U-waarde van 12.
Dubbel glas kosten, wat zijn de prijzen? Verbouwkosten.
De kosten van de aankoop van dubbel glas zijn afhankelijk van.: De soort dubbele beglazing; HR oud HR oud, HR de standaard, driedubbel glas. Het formaat van de ruiten kleine delen glas zijn per m duurder dan grote delen glas i.v.m.
HR dubbel glas op maat bestellen Glasdiscount.
HR isolatieglas is dubbel glas met een extra coating en een Argon gasvulling. HR dubbel glas isoleert wel 5x beter dan enkel glas en 2 รก 3 maal beter dan een traditionele ruit van dubbel glas. Omdat HR isolatieglas een hoge isolatiewaarde heeft houdt deze de warmte langer vast.

Contacteer ons