Resultaten voor hr glas

hr glas
Tips HR-glas i.p.v. enkel en dubbel glas.
Dit wordt bereikt door een warmte reflecterende metaaloxidelaag op de spouwzijde van het binnenste glasblad en soms door een speciale gasvulling. HR-glas is driedubbel glas ook wel drievoudig of triple glas. Een extra glasplaat dus. HR glas heeft de hoogste isolatiewaarde van alle soorten dubbel glas.
Superisolerend glas: Wanneer de investering waard?
Superisolerend glas of hoog rendementsglas HR. Hier kan een ondersheid gemaakt worden tussen HR, HR, HR glas. Vooral HR glas wordt gebruikt in nieuwbouw en bij renovaties. HR glas werkt volgens hetzelfde principe als dubbel glas. Het enige verschil zit hem in het gebruik van een polyesterfolie bekleed met meerdere doorzichtige lagen metaalcoatingen tussen de twee glaslagen.
HR glas isolatieglas alle soorten en maten voor de beste prijs.
Verschillen HR glas isolatieglas zijn als volgt.: HR glas Dit: is dubbel glas met speciale coating. HR glas Dit: is dubbelglas met speciale coating en Argongas vulling 9 tot 12mm. HR glas Net: als HR glas, maar met een bredere spouw 15 mm.
Hoeveel gas verliest jouw glas? HIER.
HR glas 17, 2: twee glasplaten met daartussen een isolerende ruimte met lucht en een coating op het glas. HR glas 13, 16, twee glasplaten met daartussen een edelgas argon dat beter isoleert dan lucht en een coating. HR glas max.
Lagere energiekosten? Uw huis is beter geïsoleerd met HR glas.
Er bestaan verschillende soorten isolerend glas. De aanduiding in de rand van de glasplaten geeft weer om welk soort het gaat: HR, HR of HR. Mocht u geen beschrijving van het glas kunnen vinden gaat het meestal om gewoon dubbelglas.
HR glas prijzen een totaal overzicht Homedeal.
De prijs voor HR glas ligt tussen de 120 en 150 per m, inclusief plaatsing. Glaszetter prijzen Enkel glas prijzen Dubbel glas prijzen Driedubbel glas prijs Glasschade prijzen Thermopane glas prijzen Gelaagd glas prijs Glas op maat prijzen Voorzetramen prijzen Glas prijzen.
U-waarde glas en R-waarde isolatie.
Hoe lager de U waarde is, hoe minder warmte er verloren gaat en hoe beter dus de isolerende werking van het glas. Hoe goed het glas isoleert hangt dus af van de van de U-waarde. HR glas heeft een U-waarde van 12.
HR dubbel glas De beste prijzen JLM Glas.
Deze combinatie zorgt dat HR glas een aanzienlijk hogere optimale warmte-efficintie heeft dan standaard enkel of dubbel glas. Zo profiteert u bij JLM Glas dus van een lage HR glas prijs n van een besparing op uw energiekosten die kan oplopen tot honderden euros.
Bouwbesluit energiezuinigheid: Aan welke eisen moeten mijn kozijnen voldoen als ik ze vervang?
Onduidelijkheid hierover kan leiden tot aanzienlijke verschillen. Zo bedraagt bij een HR beglazing de U-waarde van het raam 18, W/m 2 K, en de U-waarde van het glas 12, W/m 2 K. De negatieve invloed van het kozijn is dus aanzienlijk.

Contacteer ons