Resultaten voor isolatieglas

isolatieglas
Subsidie dubbelglas Alles over de regeling 2017.
Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid. Gratis tot 6 offertes van glaszetters ontvangen? Als je voor isolatieglas gaat kiezen dan is het goed om te ontdekken welke mogelijkheden er precies zijn. Maar ook welke soorten HR-glas er zijn wat de kosten zijn en van welke beschikbare isolatieglas subsidies je gebruik kunt maken. Het is mogelijk om te besparen op de energierekening als je voor isolatieglas kiest. Natuurlijk is de besparing afhankelijk van de grootte van de woning en het oppervlak aan glas. Vroeger kon men een subsidie van de Rijksoverheid krijgen maar zijn de regelingen in de afgelopen jaren flink afgenomen. Update er is een nieuwe subsidie 2017.
Isolatieglas voor een betere warmte-isolatie Isolatie-Weetjes.nl.
Ontvang gratis offertes van 6 isolatie specialisten in uw regio en bespaar tot 40%. Isolatieglas beperkt warmteverlies in uw woning aangezien veel warmte verloren gaat via de ramen. Welke soorten isolatieglas zijn er en wat kost het? De kosten van isolatieglas zijn afhankelijk van het soort glas dat gebruikt wordt en hoe hoog de isolatiewaarde van het isolatieglas is. Ook is de prijs afhankelijk van de vraag of het nodig is om nieuwe kozijnen bij de beglazing aan te schaffen. Bij oudere kozijnen kan het voorkomen dat de constructie niet geschikt is voor modern zwaarder dubbel glas.
Isolatieglas HR / HR glas / dubbel glas bestellen bij GlasStore.nl.
Isolatieglas HR met één zijde figuurglas. Powered by Magento extensions. Powered by Magento extensions. Powered by Magento extensions. Powered by Magento extensions. HR isolatieglas is dubbelglas dat met minder energieverbruik een optimaal comfort biedt. Deze beglazing werd speciaal ontworpen om de kou buiten en de warmte binnen te houden en u volop van het daglicht te laten genieten. Een uitgebreide omschrijving vindt u onderaan de pagina. Prijs vanaf 3554 ex. BTW / 4300 incl. BTW per m 2.
Isolatieglas / Dubbel glas bestellen bij GlasStore.nl.
De voordelen van isolatieglas. Stook en energiekosten dalen langdurig. Meer wooncomfort door isolatie. Luchtspouw garandeert effectieve isolatie. Temperatuur binnenshuis blijft stabiel. Vervanging bestaande kozijnen is bij isolatieglas onnodig. Toepassingen van isolatieglas zijn bijvoorbeeld isolatieglas voor de kantooromgeving showroom ziekenhuis woonkamer serre dakramen en badkamer. Kortom alle situaties waarbij energiebesparing gewenst is maar HR glas niet van toepassing is om wat voor reden dan ook. Al onze prijzen zijn inclusief energietoeslag en verwijderingsbijdrage. Voeg Uw Labels Toe. Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens voor zinnen. U heeft geen artikelen om te vergelijken. Uw bestellijst bevat geen artikelen. Glas 15 tot 20 werkdagen. NL 25 euro per bestelling.
Isolatieglas online bestellen? Glaswebwinkel.nl.
Glaswebwinkel.nl is de webshop gespecialiseerd in isolatieglas. Via onze webshop kunt u het isolatieglas eenvoudig en veilig bestellen. Wanneer u vragen heeft over ons isolatieglas of hulp nodig heeft bij het bestellen van onze producten dan kunt u bellen naar onze klantenservice via 055-8431627. Bekijk hieronder onze producten Alle 3 resultaten weergegeven. Sorteer op gemiddelde beoordeling. Sorteer op prijs laag naar hoog. Sorteer op prijs hoog naar laag.
Isolatie glas subsidie voor het jaar 2016/2017 lees het hier.
U zult dus aanzienlijk kunnen besparen in de stookkosten. Isolatie glas subsidie is te verkrijgen via Glaszetter Amsterdam. Het laten plaatsen van isolatieglas betekent een flinke investering. En zeker als er veel ruiten in een keer vervangen moeten worden dan kunnen de kosten aardig oplopen. Gelukkig isolatie glas subsidie vanuit de overheid provincies en gemeenten met een aantrekkelijke korting kunt aanschaffen. Met de speciale landelijke regeling van 2016-2017 kan dat wel zon 20% schelen! HR en HR glas 2016-2017. Wilt u isolatie glas subsidielaten zetten dan is nu het moment om dat te doen. Vanaf 15 september 2016 geldt er namelijk een landelijke regeling Subsidie energiebesparing eigen huis.
Isolatieglas Overveld Glas Breda.
Print deze pagina E-mail dit artikel. Voor een optimaal wooncomfort en een besparing op uw energiekosten kiest u voor isolatieglas. Overveld Glas levert een omvangrijk gamma van isolerende beglazing. Er zijn verschillende soorten dubbel glas met verschillende isolatiewaarden. Zo bestaat er HR glas HR glas HR glas en zelfs HR glas. Hoe meer plusjes achter de HR Hoogrendement staan hoe beter de isolatiewaarde en hoe groter de energiebesparing. De dubbele beglazing biedt twee voordelen voor optimaal comfort en een aangename temperatuur in alle seizoenen thermische isolatie in de winter en zonwering in de zomer.
Isolatieglas GBO.
De coatings zorgen ervoor dat warmtestraling aan de binnenzijde van de ruit wordt teruggekaatst. Hierdoor blijft de warmte binnenshuis. Isolerend dubbelglas is voor de isolerende werking ingedeeld in klassen. standaard isolatieglas 16 U-waarde 20 W/m2K. HR 12 U-waarde en 16 W/m2K. HR U-waarde 12 W/m2K. ZHR U-waarde 12 W/m2K. De klasse-indeling is een paar jaar geleden veranderd. Dat heeft tot veel verwarring geleid en zelfs nu nog. Het is daarom verstandig altijd te spreken over de U-waarde van het glas. Naast het bekende dubbel glas wordt ook steeds vaker drievoudig glas toegepast. Drievoudig glas bestaat uit 3 glasplaten en 2 spouwen. Hierdoor kunnen nog lagere U-waarden worden bereikt. Een vrij recente ontwikkeling is het vacumglas.
Dubbel glas HR glas en triple glas MilieuCentraal.
Het is ook mogelijk om glas in lood in het isolerende glas te plaatsen het komt dan tussen de glasplaten in. Gevolgen isolatieglas voor het milieu. Isolatieglas is goed voor het klimaat want je hoeft minder hard te stoken. Enkel glas vervangen door HR glas kan in een gemiddelde eengezinswoning 215 m2 glas gemiddeld 430 m3 gasverbruik per jaar besparen. Dat is aanzienlijk als je bedenkt dat een eengezinswoning gemiddeld 1.400 m3 gas voor centrale verwarming nodig heeft. Productie van HR glas. De productie van HR glas kost meer energie dan die van enkel glas. Maar je bespaart met HR glas door de jaren heen zo veel energie in huis dat dit de productie-energie ruimschoots goedmaakt.

Contacteer ons