Resultaten voor isolatieglas

isolatieglas
Isolatieglas.
Smits Isolatieglas B.V. is eveneens gecertificeerd om onder licentie brandwerend isolatieglas te mogen samenstellen hetgeen wordt gekenmerkt onder de naam Sanco Pyr en tevens gezien wordt als een enorme aanwinst voor de Smits Bedrijven Gemert. Smits is officieel partner van Pyroguard.
Isolatieglas, isolerend dubbelglas of HR-glas Glasspecialisten.nl glasspecialisten.nl.
Hoog-Rendements isolerend dubbel glas. Hoog-Rendements HR of HR isolatieglas heeft een veel betere warmte-isolatie dan standaard isolatieglas. Dit komt omdat op één zijde van het glas in de spouw een heel dunne coating is aangebracht en de spouw niet met lucht maar met een speciaal gas is gevuld.
Dubbel glas op maat bestellen Glasdiscount.
U kunt bijvoorbeeld kiezen voor dubbel glas met een u-waarde van ongeveer 3 W/mK of HR isolatieglas met een u-waarde van maar liefst 1.1 W/mK. Er zijn natuurlijk nog een hoop andere mogelijkheden. Glasdiscount levert bijna alle denkbare soorten isolatieglas. Van standaard dubbel glas tot HR isolatieglas of triple HR isolatieglas tot HR figuurglas.
Dubbel glas, HR glas en triple glas MilieuCentraal.
Overweeg dan om deze te vervangen door één grote ruit met een ruitverdeling in de spouw dus tussen de glasplaten in en/of op de ruit dit heet Wienersprossen. Je ziet het verschil nauwelijks, terwijl het goedkoper is én beter isoleert dan allemaal aparte kleine ruitjes met isolatieglas.
Isolatieglas bestellen 10 jaar garantie INKOOPGLAS.nl.
Isolatie glas Bespaar met isolatieglas. Isolatie glas Ook wel dubbel glas genoemd. Dubbel glas Ook wel isolatieglas genoemd. HR glas Wat is HR glas? HR glas Meer informatie over HR glas. HR glas Alles over HR glas. Triple glas Extra besparen met driedubbel glas.
Isolatieglas: informatie, subsidies prijzen 2018.
Dit gas biedt extra isolerende eigenschappen waardoor het glas beter isoleert dan gewoon dubbel glas en gewoon HR glas. De meeste soorten isolatieglas beschikken over twee glazen platen met gas of lucht ertussen maar er is ook driedubbel glas voor een nog betere isolatie. Zie ook: Wat is isolatieglas? Video over isolatieglas.
Isolatieglas voor een betere warmte-isolatie Isolatie-Weetjes.nl.
Isolatieglas bestaat uit twee of drie glasplaten met een spouw open ruimte daartussen die gevuld is met lucht of gas. Er zijn verschillende soorten isolatieglas, variërend van gewoon dubbelglas, HR t/m HR glas en voorzetramen. Belangrijk bij de keuze voor isolatieglas is de isolatiewaarde.

Contacteer ons