Meer resultaten voor isolatieglas

isolatieglas
Isolatieglas voor een betere warmte-isolatie Isolatie-Weetjes.nl.
Isolatieglas bestaat uit twee of drie glasplaten met een spouw open ruimte daartussen die gevuld is met lucht of gas. Er zijn verschillende soorten isolatieglas, variërend van gewoon dubbelglas, HR t/m HR glas en voorzetramen. Belangrijk bij de keuze voor isolatieglas is de isolatiewaarde.
Isolatieglas / Dubbel glas bestellen bij GlasStore.nl.
Vervanging bestaande kozijnen is bij isolatieglas onnodig. Toepassingen van isolatieglas zijn bijvoorbeeld isolatieglas voor de kantooromgeving, showroom, ziekenhuis, woonkamer, serre, dakramen en badkamer. Kortom, alle situaties waarbij energiebesparing gewenst is, maar HR glas niet van toepassing is om wat voor reden dan ook.
Glas bestellen bij Dubbelglas.nu.
HR 15 Jaar Garantie. Isolatiewaarde 1.0 W/mK. 15 Jaar Garantie. Vanaf 4365, Bestel. Isolatiewaarde 0.5 W/mK. 10 Jaar Garantie. Vanaf 6250, Bestel. HR Triple Super. Isolatiewaarde 0.4 W/mK. Geïsoleerde kunststof kaders. 10 Jaar Garantie. Vanaf 7750, Bestel. HR Triple 15 Jaar Garantie.
Dubbel glas HR isolatieglas gasgevuld.
XL-Glas Glas Isolatieglas Isolatieglas HR Argon-gasgevuld. Isolatieglas HR Argon-gasgevuld. Dubbel glas, Isolatieglas HR Argon-gasgevuld. HR hoogrendements glas bestaat uit 2 glasplaten floatglas met een spouw daartussen. Deze spouw is gevuld met argongas. Op de binnenruit is een flinterdunne metaal-coating aangebracht.
Dubbel glas Wikipedia.
Als dit het geval is, en het isolatieglas is niet brandwerend, kan er brandoverslag via de buitenlucht plaatsvinden. In sommige gevallen zal hier dan brandwerend isolatieglas worden toegepast. De constructie waarin het brandwerende isolatieglas geplaatst wordt dient in zijn geheel te voldoen aan de NEN 6069.
HR of triple glas: minder kou. MilieuCentraal_Logo.
Check hier welk isolatieglas in jouw ramen mogelijk is. In de meeste bestaande kozijnen kun je HR glas plaatsen, maar meestal geen triple glas. Triple glas is dan te zwaar. In nieuwe kozijnen is triple glas wel mogelijk. Voor monumenten is er speciaal isolatieglas.
Isolatieglas bestellen 10 jaar garantie INKOOPGLAS.nl.
Isolatie glas Bespaar met isolatieglas. Isolatie glas Ook wel dubbel glas genoemd. Dubbel glas Ook wel isolatieglas genoemd. HR glas Wat is HR glas? HR glas Meer informatie over HR glas. HR glas Alles over HR glas. Triple glas Extra besparen met driedubbel glas.
Maatwerk in glas voor interieur exterieur Overveld Glas Breda.
Of het nu gaat om glasschade, het plaatsen van isolatieglas, het leveren van beloopbaar glas voor vloeren of het monteren van een hardglazen deur of een inloopdouche; een team van specialisten staat voor u klaar met deskundig advies. Laat u inspireren en voorlichten in onze showroom in Breda.
Isolatieglas HR argon gevuld kopen? Glaswebwinkel.nl.
Er is ook isolatieglas, waarbij de spouw gevuld is met lucht i.p.v. Echter luchtgevuld isolatieglas mag geen HR glas genoemd worden, aan gezien de isolartiewaarde en daardoor het rendement lager is. Bovendien is HR glas voorzien van een warmte reflecterende coating, standaard luchtgevuld isolatieglas heeft dit voordeel niet.

Contacteer ons