Meer resultaten voor hr isolatieglas

hr isolatieglas
HR isolatieglas voor uw woning of bedrijfspand De Glaskoning.
Download de whitepaper, met praktische tips. HR glas is grotendeels vergelijkbaar met HR glas. Het verschil is dat de spouw bij HR isolatieglas gevuld is met edelgas, niet met droge lucht. Edelgas is onschadelijk voor mens en milieu en isoleert nog beter dan normale lucht.
HR dubbelglas, van Glason voor een nog betere warmte en geluidsisolatie.
HR isolatieglas isoleert 5 x beter dan enkel glas en 2 á 3 maal beter dan een traditionele dubbel glas. Deze beglazing bereikt probleemloos een U-waarde van 11, W/m2.K. Op dit moment is HR glas het meest toegepaste glas in de woning en utiliteitsbouw.
Hoe herken je HR dubbelglas? Glaspunt. icon-mill. icon-camera. icon-add. icon-circle. icon-arrow. icon-badge. icon-bus. icon-cancel. icon-cat-1. icon-cat-2. icon-cat-3. icon-cat-4. icon-cat-5. icon-cat-6. icon-cat-7. icon-cat-8. icon-cat-9. icon-cat-10. i
Bij HR glas is het aan te raden de coating op positie 3, zo dicht mogelijk bij de te weerkaatsen straling verwarming te plaatsen. Bij zonwerende glas is de optimale positie zo dicht mogelijk bij de zon dus op positie 2. Heeft u een vraag of wilt u dat we bij u langskomen? Bel gratis 0800-0003. Of plan direct een afspraak aan huis.: Maak snel en vrijblijvend een afspraak. Boek direct uw glaszetter op locatie. Wat kan onze glaszetter voor u doen?
Is superisolerend glas de meerprijs waard?
Bovendien is de spouw opgevuld met een edelgas, meestal argon. Er bestaan verschillende soorten hoogrendementsglas: HR, HR en HR. HR staat voor hoogrendementsglas. Hoe meer plusjes, hoe groter de isolatiewaarde van het glas.: Standaard dubbel glas: U-waarde: 28, 29, W/mK.
Dubbelglas Amsterdam Scherpste qua prijs en plaatsing dubbel glas.
We spreken vaak van dubbelglas, maar er zijn in het meerlaagse isolatieglas meerdere typen te onderscheiden, zoals: Gewoon dubbel glas HR glas HR glas HR glas Triple glas HR glas. Hoe meer plussen, hoe beter het glas isoleert. De verschillen zitten in isolatiewaarde en de constructie van het glas.
Glas Groep Deventer B.V. Alle nieuws over isolatieglas HR energie en Milieu in het dagelijks leven.
Goede ventilatie voorkomt dit, bijvoorbeeld ventilatieroosters boven op isolatieglas, net als verdere isolatieglas de gevel het dak en de vloer van de woning. Enkelglas vervangen door HR isolatieglas geeft een winst die vergelijkbaar is met een rente van 5 procent op een spaarrekening.
Isolatieglas, isolerend dubbelglas of HR-glas Glasspecialisten.nl glasspecialisten.nl.
Hoog-Rendements HR of HR isolatieglas heeft een veel betere warmte-isolatie dan standaard isolatieglas. Dit komt omdat op één zijde van het glas in de spouw een heel dunne coating is aangebracht en de spouw niet met lucht maar met een speciaal gas is gevuld.
Meer rendement uit HR isolatieglas halen.
HR Glas Heeft de minst isolatiewaarde maar isoleert wel veel beter dan gewoon dubbelglas. HR Glas Heeft een betere isolatiewaarde. HR Glas Levert de beste isolatiewaarde. Heeft u interesse in dit hoog rendement glas, klik hier om contact met ons op te nemen. Meer rendement uit HR isolatieglas halen.
dubbelglas, dubbel glas, dubbele beglazing, isolatieglas. dubbelglas, dubbel glas, dubbele beglazing, isolatieglas.
Uit het tabelletje met HR e.d. blijkt duidelijk hoe gunstig isolatieglas is met drievoudig glas, dus met twee spouwen. De variant met float glas 4 mm en 12 mm spouwen 4-12-4-12-4 heeft bij een vulling met Krypton en zowel buiten als binnenruit aan de spouwzijde voorzien van coating een U waarde van 05, W/m2K.

Contacteer ons