Meer resultaten voor isolatiewaarde glas

isolatiewaarde glas
Isolatiewaarden van alle glassoorten? Lees meer over U-waardes.
Een gas zoals Argon of nog beter Krypton wordt toegevoegd aan de spouw tussen de ruiten, hetgeen de isolatiewaarde ten goede komt. De U-waarde bepaald echter of het glas geclassificeerd wordt als HR, HR of HR glas. Dit ongeacht de toegepaste techniek.
HR isolatieglas voor uw woning of bedrijfspand De Glaskoning.
Dit verhoogt de isolatiewaarde dan ook behoorlijk. Goede kozijnen zijn essentieel om de maximale isolatiewaarde van HR glas te behouden. Net als het glas horen de kozijnen over voldoende warmte-isolerende eigenschappen te beschikken. Anders gaat een deel van de winst weer verloren via het kozijn.
Isolatieglas: Informatie en advies van de experts Susteen.
Deze meerprijs wordt vaak wel gecompenseerd door bijkomende voordelen bijvoorbeeld veiligheid, noodzakelijk onderhoud aan de woning. Glas wordt soms tegen bodemprijzen aangeboden. Het ene isolatieglas is echter het andere niet! De isolatiewaarde van iets duurder glas is vaak aanzienlijk beter waardoor u de meerprijs binnen korte tijd vanzelf terugverdient.
dubbelglas, dubbel glas, dubbele beglazing, isolatieglas. dubbelglas, dubbel glas, dubbele beglazing, isolatieglas.
vooral bij oudere bouw: de condensatie die normaliter op het enkele glas zou plaatsvinden, vindt na het vervangen van de enkele beglazing door dubbelglas elders plaats, bijvoorbeeld bij een ongesoleerde buitenmuur of in koude hoeken er ontstaan door het dubbelglas nieuwe koudebruggen; in dit geval is ventilatie zeer belangrijk. let op: aannemers plaatsen in buitendeuren nog wel eens dubbelglas met een slechtere isolatiewaarde dan HR omdat anders de deur te" zwaar" zou worden te dik; zelfs bij nieuwe deuren gebeurt dit; bij oude deuren kan dit i.v.m.
Isolatieglas: dubbelglas HR-glas van den Berg Glas Van den Berg Glas.
Kies dan zo mogelijk meteen voor HR. Of beter nog, voor HR. De koper verdient deze extra kosten snel terug. De isolatiewaarde wordt uitgedrukt in de U-waarde. Hoe lager deze waarde, hoe energiezuiniger. Isolatieglas bestellen via Van den Berg Glas.
Isolatiewaarde van glas Alles over de U-Waarde en R-Waarde!
De isolatiewaarde van glas wordt uitgedrukt in U-waarde. Dat is wellicht een wat technische term maar daardoor kun je wel direct zien hoeveel warmte het glas doorlaat. Daarbij is de gouden stelregel: hoe lager de U-waarde, hoe beter het glas isoleert.
Wat is de K waarde van glas.
De isolatiewaarde van glas wordt weergegeven in de K waarde ook wel warmtedoorgangscoëfficiënt of warmtetransmissiecoëfficiënt genoemd en is de hoeveelheid warmte die door het glas verloren gaat. Hoe lager de K waarde is, hoe minder warmte er verloren gaat en hoe beter dus de isolerende werking van het glas.
Welk soort glas isoleert het best?
Als je nieuw glas koopt, dan is het goed om op de cijfers te letten. Die zeggen hoe goed het glas je huis zal isoleren. Je wilt natuurlijk de beste isolatie. Wat verwarrend is: de isolatiewaarde van glas wordt vaak uitgedrukt in de U-waarde.
Glas in lood ramen DaVinci Glas.
Er bestaat nu een mogelijkheid te genieten van de authentieke uitstraling van de glas in lood ramen met het isolatiecomfort van tegenwoordig. Glas in lood ramen kunnen meestal worden geïsoleerd, waardoor zij een aanzienlijk verbeterde isolatiewaarde U-waarde 20, W/m2K krijgen.

Contacteer ons