Meer resultaten voor isolatiewaarde glas

isolatiewaarde glas
Hoe werkt isolatie glas, dubbel glas Cor van Laar Kozijntechniek.
Deze isolatie komt ten goede aan uw wooncomfort: in de zomer blijft uw woning koel en in de winter behoudt het zijn warmte. Isolatieglas bestaat uit twee ruiten van enkel glas die met elkaar verbonden zijn door een aluminium strip, ook wel de spouw genoemd. De grootte van deze spouw en de gasvulling bepalen de isolatiewaarde.
Monumentenglas isolatieglas voor monumentale gebouwen, isolerend dubbelglas voor monumenten.
Dit is ultra dun isolerend dubbel glas dat extra veiligheid biedt en UV-werend is. De isolerende beglazing is verkrijgbaar vanaf slechts 8mm en is zeer helder en transparant. Het behaalt in combinatie met de ECO beglazing zelfs een uitzonderlijke isolatiewaarde tot wel 14, W/mK.
Isolatieglas, isolerend dubbelglas of HR-glas Glasspecialisten.nl glasspecialisten.nl.
Gehard glas is speciaal behandeld glas dat tegen veel grotere temperatuurverschillen kan en minder gevoelig is voor een thermische breuk. In situaties waar het glas te maken kan krijgen met grote temperatuurverschillen is het raadzaam gehard glas toe te passen.
Wat is de K waarde van glas.
De isolatiewaarde van glas wordt weergegeven in de K waarde ook wel warmtedoorgangscoëfficiënt of warmtetransmissiecoëfficiënt genoemd en is de hoeveelheid warmte die door het glas verloren gaat. Hoe lager de K waarde is, hoe minder warmte er verloren gaat en hoe beter dus de isolerende werking van het glas.
Dubbelglas-Subsidie.nl Informatie over de subsidieregeling op dubbelglas en isolatieglas.
Het is mogelijk om dubbelglas te plaatsen met subsidie. Er zijn veel gemeenten en provincies die een lokale subsidie voor de aanschaf en/of plaatsing van dubbelglas aanbieden. De isolatiewaarde moet in de meeste gevallen minimaal 16W, per vierkante meter zijn.
Isolatieglas Pluimers Isolatie.
Isolatieglas levert u 15% besparing op. Drie keer beter dan normaal dubbel glas! HR IsoGlass isolatieglas staat bekend om de uitzonderlijk hoge isolatiewaarden. Het isoleert maar liefst zes keer beter dan enkel glas en drie keer beter dan normaal dubbel glas.
Bouwbesluit energiezuinigheid: Aan welke eisen moeten mijn kozijnen voldoen als ik ze vervang?
Wanneer de isolatiewaarde van het kozijn veel lager is dan de isolatiewaarde van de beglazing is de kans op condensatie op het kozijn groot. Het kozijn voelt immers in dat geval veel kouder aan dan de beglazing. Vroeger werden twee soorten blank glas geproduceerd.
Isolatieglas Glaskoning.nl.
Wilt u een rooster bestellen? Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.
dubbelglas, dubbel glas, dubbele beglazing, isolatieglas. dubbelglas, dubbel glas, dubbele beglazing, isolatieglas.
Bij deze HR-glassoorten is een coating in de vorm van een flinterdun metaallaagje op de spouwzijde van de binnenruit aangebracht voor betere thermische isolatie: de coating laat de zonnewarmte door naar binnen maar kaatst de warmtestraling die naar buiten gaat, terug. Een dikkere coating heeft een beter isolerend effect maar zal het glas ook meer kleuren en dus mogelijk hinderlijk zijn bij een woning. De isolatiewaarde van o.m.

Contacteer ons