Meer resultaten voor isolatiewaarde glas

isolatiewaarde glas
Isolatiewaarde glas Takkenkamp Isolatie.
Onder isolerend glas vallen alle soorten glas die beter isoleren dan enkel glas. Isolatieglas bestaat uit twee, soms drie, glasplaten met daartussen een ruimte spouw. Tegenwoordig wordt in plaats van gewoon dubbel glas vaak dubbel of drievoudig hoog rendementglas HR en HR gebruikt.
U-waardes van isolatieglas uitgelegd Kralingsche Glashandel.
Triple glas bestaat uit drie glasplaten en biedt de beste isolatiewaarde, maar is ook een stuk dikker, zwaarder en kostbaarder dan HR glas. HR: U-waarde 1 12., HR: U-waarde 05, 09., Gemiddelde dikte dubbel glas. Hoe hoger de isolatiewaarde, hoe groter de dubbel glas dikte.
Isolatieglas, isolerend dubbelglas of HR-glas Glasspecialisten.nl glasspecialisten.nl.
Gehard glas is speciaal behandeld glas dat tegen veel grotere temperatuurverschillen kan en minder gevoelig is voor een thermische breuk. In situaties waar het glas te maken kan krijgen met grote temperatuurverschillen is het raadzaam gehard glas toe te passen.
Bouwbesluit energiezuinigheid: Aan welke eisen moeten mijn kozijnen voldoen als ik ze vervang?
Wanneer de isolatiewaarde van het kozijn veel lager is dan de isolatiewaarde van de beglazing is de kans op condensatie op het kozijn groot. Het kozijn voelt immers in dat geval veel kouder aan dan de beglazing. Vroeger werden twee soorten blank glas geproduceerd.
Isolatieglas voor een betere warmte-isolatie Isolatie-Weetjes.nl.
Belangrijk bij de keuze voor isolatieglas is de isolatiewaarde. De isolatiewaarde van glas wordt uitgedrukt in een U-waarde. Hierbij geldt: hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie. Zo heeft standaard dubbel glas een gemiddelde U-waarde van 27, en HR glas maar 07.
Welk soort glas isoleert het best?
Als je nieuw glas koopt, dan is het goed om op de cijfers te letten. Die zeggen hoe goed het glas je huis zal isoleren. Je wilt natuurlijk de beste isolatie. Wat verwarrend is: de isolatiewaarde van glas wordt vaak uitgedrukt in de U-waarde.
Isolatieglas Pluimers Isolatie.
Drie keer beter dan normaal dubbel glas! HR IsoGlass isolatieglas staat bekend om de uitzonderlijk hoge isolatiewaarden. Het isoleert maar liefst zes keer beter dan enkel glas en drie keer beter dan normaal dubbel glas. Zo zorgt het voor minder warmteverlies en meer comfort.
Isolatieglas: dubbelglas HR-glas van den Berg Glas Van den Berg Glas.
Kies dan zo mogelijk meteen voor HR. Of beter nog, voor HR. De koper verdient deze extra kosten snel terug. De isolatiewaarde wordt uitgedrukt in de U-waarde. Hoe lager deze waarde, hoe energiezuiniger. Isolatieglas bestellen via Van den Berg Glas.
U waarde glas K waarde beglazing Isolatiewaarde.
De isolatiewaarde van glas wordt weergegeven in de U waarde ook wel warmtedoorgangscoëfficiënt of warmtetransmissiecoëfficiënt genoemd en is de hoeveelheid warmte die door het glas verloren gaat. Hoe lager de U waarde is, hoe minder warmte er verloren gaat en hoe beter dus de isolerende werking van het glas.

Contacteer ons