Zoeken naar isolatiewaarde glas

isolatiewaarde glas
Dubbelglas-Subsidie.nl Informatie over de subsidieregeling op dubbelglas en isolatieglas.
Het is mogelijk om dubbelglas te plaatsen met subsidie. Er zijn veel gemeenten en provincies die een lokale subsidie voor de aanschaf en/of plaatsing van dubbelglas aanbieden. De isolatiewaarde moet in de meeste gevallen minimaal 16W, per vierkante meter zijn.
Wat is de K waarde van glas.
De isolatiewaarde van glas wordt weergegeven in de K waarde ook wel warmtedoorgangscoëfficiënt of warmtetransmissiecoëfficiënt genoemd en is de hoeveelheid warmte die door het glas verloren gaat. Hoe lager de K waarde is, hoe minder warmte er verloren gaat en hoe beter dus de isolerende werking van het glas.
Driedubbel glas ISOGLAS voorzetramen en isolatieglas.
Hoe beter deze is, des te meer verschil u zult ervaren. Toch is de isolatiewaarde niet het enige waar u op moet letten ook andere aspecten van driedubbel glas kunnen van invloed zijn op uw keuze. De meest voor de hand liggende is de dikte; driedubbel glas is vanzelfsprekend dikker dan dubbel glas.
HR glas isoleert beter dan dubbel glas. De kosten zijn dan ook hoger.
Het licht wordt gewoon doorgelaten dus je krijgt net zoveel zon in huis als bij ander glas. De effectiviteit van het metalen laagje tussen de 2 glasplaten bepaalt de isolatiewaarde. Bij HR glas wordt deze aangeduid met HR, HR of HR.
Triple driedubbel glas zomerdag koel winterdag warm DO.
Triple, driedubbel isolatieglas, heeft een hogere isolatiewaarde en laat minder energie door dan HR. De isolatiewaarde van HR kent een U-waarde van 11, bij Triple is dit 06. Hoe lager het getal hoe beter het glas isoleert. Triple driedubbel isolatieglas.
Isolatieglas Pluimers Isolatie.
Isolatieglas levert u 15% besparing op. Drie keer beter dan normaal dubbel glas! HR IsoGlass isolatieglas staat bekend om de uitzonderlijk hoge isolatiewaarden. Het isoleert maar liefst zes keer beter dan enkel glas en drie keer beter dan normaal dubbel glas.
Isolatieglas Service Glas Herstel Overgelder.
Het is ook een relatief eenvoudige maatregel ter verbetering van de gevelisolatie. Er zijn verschillende soorten dubbel glas, allemaal met een eigen isolatiewaarde, afhankelijk van de dubbel glas dikte en andere producteigenschappen. Naast de traditionele thermopane beglazing zijn er vele glassoorten ontwikkeld met hoge rendementswaarden.
Isolatiewaarde van dubbelglas Building Design Architectuur.
Door de dubbele spouw en extra warmtereflecterende coating zal de oppervlaktetemperatuur aan de kamerzijde van de binnenruit bij Triple glas hoger zijn en minder afkoelen bij extreme weersomstandigheden ten opzichte van dubbelglas, zelfs al zouden beide opbouwen een gelijke isolatiewaarde hebben.
Isolerende raamfolie EnerSaver Reflect Glasfilm.
Wij kunnen u helpen energie in zowel de winter als de zomer te besparen. EnerSaver isolerende raamfolie verhoogt de isolatiewaarde van enkel glas naar die van dubbel glas. En die van dubbel glas naar HR-glas. Daarbij zorgen in de zomer de zonwerende eigenschappen voor verkoeling.

Contacteer ons