Zoeken naar isolatiewaarde glas

isolatiewaarde glas
Wat zijn voorzetramen? Hoe helpen ze bij warmte-isolatie? ISOGLAS.
HR glas heeft een speciale reflecterende coating die de isolatiewaarde van uw voorzetramen nog verder vergroot. U kunt zelfs kiezen om voorzetramen met dubbel glas te installeren. Hierdoor ontstaan er twee isolerende luchtlagen en worden de voordelen van isolatie sterk vergroot.
Wat is de K waarde van glas.
HR glas heeft een U-waarde van 20, tot 17., Dubbel glas: ca. Enkel glas: 58, W/m2K. De opbouw van het glas met daarbij de K of ook wel U waarde. 4mm glas U-waarde 58, W/m2K. 4mm glas spouw 16 mm 4mm glas U-waarde 3.0 W/m2K. 4mm glas met coating spouw 16 mm 4mm glas U-waarde 1.6 W/m2K. 4mm glas met coating spouw argon 16 mm 4mm glas U-waarde 1.1 W/m2K.
HR glas Glas Feitjes NL.
Een raam met een nog hogere isolatiewaarde bestaat niet. Ter vergelijking onderstaand schema met de gemiddelde isolatie waardes van de verschillende glassoorten.: Driedubbel glas HR. Hierbij levert een zo laag mogelijke waarde de beste isolatie. Op basis hiervan zou u dus altijd kiezen voor driedubbel glas.
dubbelglas, dubbel glas, dubbele beglazing, isolatieglas. dubbelglas, dubbel glas, dubbele beglazing, isolatieglas.
de dikte van de glasbladen massa. asymmetrische glasbladen verschil in dikte. de spouw tussen de glasbladen. de koppeling tussen de glasbladen. de randabsorptie en randdemping. de evenwijdigheid van de glasbladen. integratie van een gelaagde component in de dubbele beglazing gelamineerd glas, PVB-folie.; geluidwerend isolatieglas wordt ook toegepast bij scheidingswanden.;
Isolatieglas: Informatie en advies van de experts Susteen.
Deze meerprijs wordt vaak wel gecompenseerd door bijkomende voordelen bijvoorbeeld veiligheid, noodzakelijk onderhoud aan de woning. Glas wordt soms tegen bodemprijzen aangeboden. Het ene isolatieglas is echter het andere niet! De isolatiewaarde van iets duurder glas is vaak aanzienlijk beter waardoor u de meerprijs binnen korte tijd vanzelf terugverdient.
Isolatieglas normaal of hoogrendement HR DO.
Hoe effectiever dit metaallaagje werkt, hoe beter de isolatiewaarde van het HR glas. Bij gewone dubbele beglazing is de spouw gevuld met droge lucht. Bij HR gebruikt men Argon, kleurloos edelgas, waardoor er nog een hogere isolatiewaarde wordt verkregen. HR glas werking.
Isolatieglas PR Beglazingen in Groningen Perfectie in Glas.
Het laagje metaal is zo dun, dat het nauwelijks waar te nemen is, het laat het zichtbare licht voor het grootste deel door lichttransmissie LTA circa 79%. Hoe effectiever dit metaallaagje werkt, hoe beter de isolatiewaarde. Om het verschil in werking aan te duiden wordt het, HR of HR glas genoemd.
Is superisolerend glas de meerprijs waard?
Ga snel naar: voordelen en nadelen prijs hoogrendementsglas premies offertes aanvragen. Wat is superisolerend glas? Hoogrendementsglas wordt niet voor niets ook superisolerend glas genoemd. Het isoleert dan ook 2 tot 3 keer beter dan gewoon dubbel glas en 4 tot 5 keer beter dan enkel glas. Geen verrassing dus als we zeggen dat je er heel wat energie mee kan besparen. Superisolerend glas heeft een isolerende metaallaag tussen een van de glasplaten. Deze laag reflecteert enerzijds de warmte van het huis en laat de zonnewarmte vrij binnen. Bovendien is de spouw opgevuld met een edelgas, meestal argon. Er bestaan verschillende soorten hoogrendementsglas: HR, HR en HR.
Glas in lood ramen DaVinci Glas.
Er bestaat nu een mogelijkheid te genieten van de authentieke uitstraling van de glas in lood ramen met het isolatiecomfort van tegenwoordig. Glas in lood ramen kunnen meestal worden geïsoleerd, waardoor zij een aanzienlijk verbeterde isolatiewaarde U-waarde 20, W/m2K krijgen.

Contacteer ons