Meer resultaten voor isolatiewaarde glas

isolatiewaarde glas
Isolatieglas informatie subsidies prijzen 2017.
Driedubbel glas is HR glas met een extra laag. Dit glas wordt ook wel HR genoemd in tegenstelling tot HR glas dat maar twee platen bevat. Doordat er anderhalf keer zoveel glas nodig is als het geval is bij HR glas ligt de prijs hoger circa anderhalf keer zo hoog als bij HR glas. Geluidswerend glas wordt vaak gebruikt naast snelwegen onder aanvliegroutes en bij spoorrails. Hierbij kan er veel geluidsoverlast zijn wat door middel van geluidswerend glas enigszins beperkt kan worden.
Monumentenglas isolatieglas voor monumentale gebouwen isolerend dubbelglas voor monumenten.
Home Samenstelling Bestekteksten Contact Route. Stolker Monuglas Modern ECO Extra Energiebesparend en Duurzaam. Deze extra dunne isolatieglas samenstelling is slechts 7mm en behaalt een uitzonderlijke isolatiewaarde tot wel 14 W/mK. Hierdoor is deze beglazing extra energiebesparend duurzaam en comfortverhogend. De ECO beglazing is zeer neutraal van kleur en beschikt over uitstekende zonwerende prestaties. Hierdoor komt er veel daglicht binnen en wordt de toetreding van zonnewarmte geminimaliseerd. Hierdoor is het bij uitstek geschikt voor ieder seizoen.
Reenpane HR Excellent isolatieglas Van Reenen glas.
Reenpane HR en Reenpane HR Excellent is in vele verschillende glastypes en wens te verkrijgen zoals inbraakwerend Reensafe Special BURGLAR-RESISTANT GLAZING REGISTERED veiligheidsglas figuurglas brandvertragend glas glas in lood en nog veel meer. Bij Reenpane HR en Reenpane HR Excellent is er een kans op condensvorming aan de buitenzijde. Dit ontstaat bij een lage buitentemperatuur en een relatieve hoge luchtvochtigheid. De condens verdwijnt zodra de buitentemperatuur stijgt en de luchtvochtigheid afneemt. Dit is geen productiefout maar is juist een gevolg van de zeer goede isolerende werking dat de buitenruit niet wordt opgewarmd door de kamertemperatuur want men stookt niet voor de buitenlucht. Reenpane HR Super Excellent is een nieuwe ontwikkeling in de glaswereld.
Subsidie dubbelglas Alles over de regeling 2017.
Het is mogelijk om te besparen op de energierekening als je voor isolatieglas kiest. Natuurlijk is de besparing afhankelijk van de grootte van de woning en het oppervlak aan glas. Vroeger kon men een subsidie van de Rijksoverheid krijgen maar zijn de regelingen in de afgelopen jaren flink afgenomen. Update er is een nieuwe subsidie 2017. Echter is hoogrendementsglas nog steeds rendabel en kun je er prima rendementen mee behalen. Het beste kun je in contact komen met meerdere glaszetters om de werkzaamheden prijzen garantieregelingen en meer te achterhalen. Kom vrijblijvend in contact met glaszetters in jouw regio en vergelijk het lokale aanbod.
Isolatieglas van dubbel isolerend tot HR glas.
De spouw tussen de glasbladen wordt strak gehouden met een metalen aluminium afstandhouder de spouw kan worden gevuld met droge lucht of een edelgas. Met een edelgas wordt een hoogrendement in isolatiewaarde bereikt HR glas. De metalen aluminium afstandhouder wordt gevuldt met een droogmiddel die ervoor zorgt dat het waterdamp uit de spouw wordt geabsorbeerd. Vervolgens afstandshouder wordt geplaatst samen met een dubbele kitafdichting. De binnenste kit is een strek hechtende kit butyl deze kit zorgt ervoor dat de ruiten en de afstandshouder bij elkaar blijven. De buitenste kit polysulfide of polyurethaan wordt ook wel afdichtingskit genoemd dit zorgt ervoor dat de ruit waterdampdicht blijft.
HR dubbel isolatieglas De Passiefhuisbouwer.
door HR isolatieglas verhoogt het comfort en bespaart circa 140 per jaar op stookkosten. Enkel en oud dubbel glas Thermopane. Bij veel woningen en gebouwen van voor 1995 is nog eerste generatie dubbel glas merknaam Thermopane of zelfs enkel glas aanwezig. Zelfs het beste Thermopane luchtspouw 12 mm isoleert naar huidige maatstaven slechts matig. Enkel glas isoleert helemaal niet. Je stookt als het ware voor de buitenlucht en door het koudestralende glasoppervlak is van comfort geen sprake. HR glas isoleert 50% beter. HR glas isoleert ruim 50% beter dan het beste eerste generatie dubbel glas. Hoe goed glas isoleert hangt af van de zogenaamde U-waarde uitgedrukt in Watt per m2 Kelvin. Het getal geeft aan hoe groot de warmtestroom door een constructie is.
Waar staat HR HR HR voor? van der Ham Glasgroothandel BV.
HR staat voor Hoog Rendement. HR beglazing is isolerend dubbelglas waarbij op 1 glasblad een warmtereflecterende coating is aangebracht die voor een verbeterde thermische isolatie zorgt en het warmteverlies via het glas vermindert. HR beglazing heeft een thermische isolatiewaarde 16 W/m2K en 20 W/m2K. Door de ontwikkeling van coatings met een betere prestatie zoals bij HR wordt HR beglazing nauwelijks meer geproduceerd. HR beglazing is isolerend dubbelglas waarbij op 1 glasblad aan de spouwzijde een warmtereflecterende coating is aangebracht die voor een verbeterde thermische isolatie zorgt en de warmtestralen in een woning weerkaatst en binnen houdt. Bij HR beglazing is de spouw net als bij isolerend dubbelglas gevuld met droge lucht. HR beglazing heeft een thermische isolatiewaarde van 12 W/mK en 16 W/mK.
5.4 Ug-waarde Saint-Gobain Glass Netherlands.
Per 1 januari 2013 de minimale Ug-waarde aangescherpt naar het niveau van HR glas. HR glas heeft een Ug-waarde van maximaal 12 W/m 2 K. Elk bouwmateriaal heeft een andere U-waarde dus ook elk onderdeel van een raam. Voor een totale U-waarde U W voor het volledige raam kader glas en toebehoren baseert men zich op alle aparte onderdelen. Gebruikte U-waarden bij glas en raamprofielen. U f de warmtegeleidingcoëfficiënt van het kozijn frame. U p de warmtegeleidingcoëfficiënt van een paneel pane. U g de warmtegeleidingcoëfficiënt van het glas. U w de warmtegeleidingcoëfficiënt van het totale raam window. U CW de warmtegeleidingscoëfficiënt van een gordijngevel curtain wall.
Isolerend Enkel Glas en Vacuüm Isolatie Glas Swinkels Glas Eindhoven glasbedrijf glascentrale monumentale beglazing glaspunt voor Z-O Brabant warmtewerend enkelglas.
Met isolerend enkel glas kunnen isolatiewaarden worden gehaald die bijna overeenkomen met die van normaal dubbelglas. Door de speciale HR-coating aan de binnenzijde van het glas verbetert de isolatiewaarde met maar liefst 30% ten opzichte van gewoon enkel glas. De coating is geheel versmolten met het glas en daarom duurzaam en blijvend effectief. Naast moderne strak glas is isolerend enkel glas ook leverbaar met een. antiek enigzins gewelfd oppervlakte. Diktes vanaf 4mm Isolerend enkelglas past zonder probleem in. Ideaal voor toepassing in kozijnen van historische gebouwen of in. Dit isolerend glas is niet zwaarder dan standaard enkel glas van. In veel uitvoeringen leverbaar zoals extra dun dubbelglas slagvast glas.

Contacteer ons