Resultaten voor isolatiewaarde glas

isolatiewaarde glas
HR dubbel isolatieglas De Passiefbouwer.
door HR isolatieglas verhoogt het comfort en bespaart circa 140 per jaar op stookkosten. Enkel en oud dubbel glas Thermopane. Bij veel woningen en gebouwen van voor 1995 is nog eerste generatie dubbel glas merknaam Thermopane of zelfs enkel glas aanwezig. Zelfs het beste Thermopane luchtspouw 12 mm isoleert naar huidige maatstaven slechts matig. Enkel glas isoleert helemaal niet. Je stookt als het ware voor de buitenlucht en door het koudestralende glasoppervlak is van comfort geen sprake. HR glas isoleert 50% beter. HR glas isoleert ruim 50% beter dan het beste eerste generatie dubbel glas. Hoe goed glas isoleert hangt af van de zogenaamde U-waarde uitgedrukt in Watt per m2 Kelvin. Het getal geeft aan hoe groot de warmtestroom door een constructie is.
Hoe werkt isolatie glas dubbel glas Cor van Laar Kozijntechniek.
Isolatieglas bestaat uit twee ruiten van enkel glas die met elkaar verbonden zijn door een aluminium strip ook wel de spouw genoemd. De grootte van deze spouw en de gasvulling bepalen de isolatiewaarde. Het type enkelglas dat bij isolatieglas wordt gebruikt is floatglas. Floatglas is uitgevonden in 1952. Tijdens het productieproces wordt gesmolten glas op een bad van gesmolten tin gegoten. Gesmolten metalen zoals tin hebben een perfect glad oppervlak waardoor het glas ook perfect glad wordt. Floatglas heeft een U-waarde van 58. Zoals bij isolatieglas al werd omschreven bestaat standaard isolatieglas uit twee ruiten van enkel glas waarbij de spouw is gevuld met lucht.
Monumentenglas isolatieglas voor monumentale gebouwen isolerend dubbelglas voor monumenten.
Home Samenstelling Bestekteksten Contact Route. Stolker Monuglas Modern ECO Extra Energiebesparend en Duurzaam. Deze extra dunne isolatieglas samenstelling is slechts 7mm en behaalt een uitzonderlijke isolatiewaarde tot wel 14 W/mK. Hierdoor is deze beglazing extra energiebesparend duurzaam en comfortverhogend. De ECO beglazing is zeer neutraal van kleur en beschikt over uitstekende zonwerende prestaties. Hierdoor komt er veel daglicht binnen en wordt de toetreding van zonnewarmte geminimaliseerd. Hierdoor is het bij uitstek geschikt voor ieder seizoen.
Bouwbesluit energiezuinigheid Aan welke eisen moeten mijn kozijnen voldoen als ik ze vervang?
Dus de Rl van 4 mm glas bedraagt. Rl 0005 013 004 in dit geval is Rc gelijk aan Rm omdat constructie slechts uit één materiaal bestaat namelijk enkel glas. Rl 0175 m 2 K/W. De isolatiewaarde van enkel glas wordt in hoofdzaak bepaald door de overgangsweerstanden en niet door het glas zelf. De U-waarde is het omgekeerde van de Rl-waarde. Het Bouwbesluit stelt als eis dat de U-waarde minimaal 42 W/m 2 K moet bedragen. Enkel glas mag niet meer worden toegepast in woningen. De dikte van het glas vergroten heeft immers geen zin zoals we eerder zagen. Wel zagen we dat stilstaande lucht uitstekend isoleert zie de overgangsweerstanden. Door nu een luchtspouw te maken tussen twee glasbladen dubbelglas kan wel worden voldaan aan de Bouwbesluit-eis.
Driedubbel isolatieglas HR al vanaf 6465 per m2 Glasdiscount.
Isolatiewaardes van dubbel glas worden uitgedrukt in de zogenaamde U-waarde's. De U-waarde van glas is de mate waarin glas energie doorlaat. Hoe hoger de U-waarde hoe lager de isolatiewaarde van glas. De U-waarde van bijvoorbeeld enkel glas ligt zo rond de 6. Driedubbel glas van hoge kwaliteit komt op dit moment op een U-waarde van 05 tot 09. De sprong van 6 naar 09 is groot. U kunt driedubbel isolatieglas bij ons direct online bestellen. Met de diverse soorten en samenstellingen kunt u zelf uw prijs bepalen. Prijsvoorbeelden vindt u onder aan de pagina. Wij leveren driedubbel HR op elke gewenste maat tegen discount prijzen. Ventilatieroosters voor driedubbel glas. Ook kunt u verschillende soorten ventilatieroosters bij uw beglazing bestellen. Let u hierbij op de roosteraftrek/glasaftrek!
Dubbelglas-Subsidie.nl Informatie over de subsidieregeling op dubbelglas en isolatieglas.
Het is mogelijk om geld te besparen op jouw energierekening door voor isolatieglas te kiezen. Natuurlijk is de besparing afhankelijk van de grootte van de woning en het oppervlakte aan glas. Vroeger kon men een subsidie van de Rijksoverheid krijgen maar zijn het aantal regelingen flink afgenomen in de afgelopen jaren. Echter is isolatieglas nog steeds rendabel en kun je er prima rendementen mee behalen. Het beste kun je in contact komen met glaszetters om de werkzaamheden de prijzen de garantieregeling en meer te bekijken. Kom gratis en vrijblijvend in contact met glaszetters in je regio en vergelijk het lokale aanbod. Op deze manier is het mogelijk om te besparen op de kosten die je moet maken.
Isolatieglas dubbelglas Glashandel Twentse Glasgroep BV.
Isolatieglas voor warmte en geluidsisolatie. Isolatieglas zorgt voor een betere warmte-en geluidsisolatie. Bij HR glas is de spouw gevul met het edelgas Argon of Xenon voor een hoge isolatiewaarde. 0547 27 20 65. 7468 AH Enter OV. PREV NEXT Reset Verzenden. Joomla formulieren bouwer by JoomlaShine.
Wat is de K waarde van glas.
Maar om erachter te komen hoe groot het warmteverlies is zullen we moeten kijken naar de K waarde van het glas. Wat is de K waarde? De isolatiewaarde van glas wordt weergegeven in de K waarde ook wel warmtedoorgangscoëfficiënt of warmtetransmissiecoëfficiënt genoemd en is de hoeveelheid warmte die door het glas verloren gaat. Hoe lager de K waarde is hoe minder warmte er verloren gaat en hoe beter dus de isolerende werking van het glas. De U waarde wordt uitgedrukt in W/m2 K oftewel de hoeveelheid warmte Watt die door een vierkante meter m2 glas verloren gaat bij een temperatuursverschil van 1 graad Kelvin K tussen binnen en buitenkant van het glas.
Isolatiewaarde dubbelglas.
U kunt gebruik maken van voorzetramen monumentenglas standaard isolatieglas HR isolatieglas HR isolatieglas HR isolatieglas en triple glas. Enkelglas 4mm U-Waarde 5.8. Monuglas 6mm U-Waarde 4.9. Dubbelglas gewoon U-Waarde 3.0 4-9-5. Dubbelglas HR U-Waarde 1.7 2.0. Dubbelglas HR U-Waarde 1.3 1.6. Dubbelglas HR U-Waarde 1.2. Hoe minder de waarde hoe beter het isoleert. Uitgaande dat het dubbelglas een Argon gasvulling heeft. Argongas is het meest gebruikte bij dubbelglas maar u kunt ook kiezen voor een Cryptongas.

Contacteer ons