Resultaten voor isolerende beglazing

isolerende beglazing
Kennisbank CURA Glass.
Wanneer onvoldoende onderhoud is gepleegd en dit aanwijsbaar de oorzaak is van schade aan de isolerende beglazing, dan zijn de kosten voor de vervangende beglazing en het plaatsen daarvan voor uw eigen rekening. Ook bij veranderingen of wijzigingen aan de beglazing die de oorzaak zijn van eventuele schade, bent u verantwoordelijk voor alle kosten.
SANCO Plus is thermisch isolerende beglazing dat zowel het milieuaspect als de financiële situatie dient.
SANCO Triple Plus. De SANCO Triple Plus is een isolerende 3-dubbele beglazing die een licht en zontoetreding heeft welke overeenkomt met een gewone dubbele HR isolatieruit, maar dan met een extreem lage Ug-waarde. Dit is dé beglazing voor laag of nul-energiewoningen.
Thermische Isolatie.
De ruiten worden van elkaar gescheiden door een afstandhouder. Met drievoudig isolerende beglazing beter bekend als Triple beglazing of Triple glas, is het mogelijk om het warmteverlies via ramen en deuren nog verder te beperken en het wooncomfort te verhogen ten opzichte van de huidige dubbelglas oplossingen.
Driedubbele beglazing: géén overbodige luxe.
Dit artikel werd gepubliceerd met de volgende tags: 3 dubbel glas, driedubbel glas, driedubbel isolatie glas, driedubbele beglazing, drievoudig glas, dubbel glas, dubbele beglazing, geluidsisolerend glas, glasisolatie, hoogrendementsglas, hr beglazing, hr glas, hr, isolatieglas, isolatiewaarde glas, isolerend glas, isolerende beglazing, triple glas.
dubbelglas, dubbel glas, dubbele beglazing, isolatieglas. dubbelglas, dubbel glas, dubbele beglazing, isolatieglas.
Beide soorten bestaan uit twee glasbladen met daartussen een spouw die hermetisch is afgesloten van de buitenwereld. Waar de spouw bij gewone dubbele beglazing gevuld is met droge lucht, is die bij hoogrendementsglas HR gevuld met een edelgas, zoals argon. Edelgas isoleert warmte beter dan gewone lucht. De beter isolerende beglazingen worden HR en HR genoemd.
Isolerende beglazing Verbond van de glasindustrie VGI.
Wat is een isolerende beglazing? Een isolerende beglazing is samengesteld uit twee dubbele beglazing of drie drievoudige beglazing dunne glasbladen welke met behulp van een afstandhouder van elkaar zijn gescheiden door een spouw met droge lucht of droog gas. Slechts een kleine hoeveelheid van de binnenwarmte ontsnapt naar buiten dankzij het aanbrengen van een lage-emissiviteitscoating op de hoogrendementsbeglazingen HR-beglazingen.
U-waarde glas en R-waarde isolatie.
Dus een fors extra ruimtebeslag als gevolg van een dikkere wand / plafond.; Het is belangrijk om warmteverlies door beglazing te beperken. De isolatiewaarde van glas wordt weergegeven met de U waarde. Dit is de hoeveelheid warmte die door het glas verloren gaat. Hoe lager de U waarde is, hoe minder warmte er verloren gaat en hoe beter dus de isolerende werking van het glas.
Isolatieglas GBO.
Het is daarom verstandig altijd te spreken over de U-waarde van het glas. Andere isolerende beglazing. Naast het bekende dubbel glas wordt ook steeds vaker drievoudig glas toegepast. Drievoudig glas bestaat uit 3 glasplaten en 2 spouwen. Hierdoor kunnen nog lagere U-waarden worden bereikt.
Is superisolerend glas de meerprijs waard?
Dit type beglazing isoleert dan ook opmerkelijk beter dan dubbel glas en zelfs iets beter dan superisolerend glas. De voordelen ten opzichte van superisolerend glas zijn echter te klein, waardoor dit type glas maar zelden gebruikt wordt. Bovendien is driedubbel glas veel duurder en vooral zwaarder. In plaats van te investeren in driedubbel glas, kan je beter investeren in goed isolerende raamprofielen in combinatie met hoogrendementsglas.

Contacteer ons