Op zoek naar isolerende beglazing?

isolerende beglazing
Isolerende beglazing voor een warm en rustig huis DO.
Bij DO hebben we een groot aanbod van isolerende beglazing in allerlei verschillende vormen en maten. Wij zijn leverancier van Pilkington isolatieglas synoniem voor topkwaliteit. Afhankelijk van uw wensen hebben wij een advies op maat. Mocht u nog geen wensen hebben dan krijgt u die na het lezen van de voordelen die isolerende beglazing u te bieden heeft. Een goed geïsoleerd huis brengt allerlei voordelen met zich mee. De belangrijkste hiervan is natuurlijk dat een huis hierdoor energiezuinig wordt.
Isolatieglas Overveld Glas Breda.
Print deze pagina E-mail dit artikel. Voor een optimaal wooncomfort en een besparing op uw energiekosten kiest u voor isolatieglas. Overveld Glas levert een omvangrijk gamma van isolerende beglazing. Er zijn verschillende soorten dubbel glas met verschillende isolatiewaarden. Zo bestaat er HR glas HR glas HR glas en zelfs HR glas. Hoe meer plusjes achter de HR Hoogrendement staan hoe beter de isolatiewaarde en hoe groter de energiebesparing. De dubbele beglazing biedt twee voordelen voor optimaal comfort en een aangename temperatuur in alle seizoenen thermische isolatie in de winter en zonwering in de zomer. In de winter bespaart u op uw verwarmingskosten en in de zomer op uw airconditioning. Isolerend dubbelglas isoleert tot twee maal beter dan enkele beglazing.
Isolerende beglazing Samen Energie Besparen Naar een duurzaam rendement.
Opinie van Joost Spithoven. Isoleren van de woning. Home Maatregelen Energiebesparing Bouwkundige maatregelen Isolerende beglazing Isolerende beglazing. Het vervangen van uw ramen door isolerende beglazing vaak in combinatie met nieuwe kozijnen heeft als resultaat warmtebehoud en daardoor zal gebruiker minder stoken. Er zijn verschillende soorten dubbel glas met verschillende isolatiewaarden. HR betekent Hoog Rendement. Hoe meer plusjes achter HR hoe beter het glas isoleert en hoe minder warmte uw gebouw verliest. Dubbel glas bestaat uit 2 glasplaten met een ruimte ertussen die gevuld is met droge lucht.
Isolerende beglazing Glashandel Hoekstra.
Glazen deur en schuifdeuren. Glazen douchedeuren en cabines. Bij nieuwbouw en renovatie van huizen wordt in de kozijnen in principe alleen isolerende beglazing geplaatst. Aan zowel particulieren als bedrijven leveren wij dit hoogwaardige isolatieglas. Hoekstra werkt met HR glas oftewel Hoogrendements in dit vakgebied het beste isolatieglas dat er bestaat. Isolerende beglazing bestaat er net als andere glassoorten in verschillende types. Zo is er geluidswerend glas comfortabel bij het wonen aan bijvoorbeeld een drukke weg. Zonwerend glas dat de warmte in de zomer buiten houdt dit is ook voor kantoren een ideale oplossing om de temperatuur inpandig laag te houden.
HR dubbel isolatieglas De Passiefhuisbouwer.
HR glas heeft een U-waarde van circa 11. Dat is ruim 50% lager beter dan het beste eerste generatie dubbel glas met U-waarde 28. Enkel glas heeft een U-waarde van maar liefst 58. De afbeelding hierboven toont van vier typen beglazing de verschillen in oppervlakte temperatuur van het binnenblad. Bij een buitentemperatuur van 0 graden Celsius is bij HR 2-voudig glas de binnenblad temperatuur 17 graden. Dit benadert de ruimtetemperatuur van 20 graden waardoor koudestralend glasoppervlak de veroorzaker van koude luchtstromen tocht nagenoeg ontbreekt. Hierdoor zal het comfort aanzienlijk verbeteren. Toepassing van 3-voudig glas is alleen zinvol bij woningen en gebouwen die zijn gebouwd of gerenoveerd op Passiefhuisniveau. Hierbij is de gehele schil vloer gevels ramen en dak voorzien van extreem goede isolatie en kierdichting.
Isolerende beglazing Kozijnen Contiplan.
Contiplan uit Hengelo is uw leverancier in Twente als het gaat om kunststof kozijnen.
HR glas hoogrendementsglas voor betere isolatie Alku.
Het geheim een veel betere isolerende werking dan normaal dubbel glas. Je zult het verschil merken. Alku past standaard HR dubbele isolerende beglazing toe. Dat zit zo één van de twee ruiten is voorzien van een onzichtbare laag metaalfolie die een extra isolerende werking geeft. Je zult het verschil merken aan een lagere energierekening. Ontdek de mogelijkheden van dubbel glas. Naast HR isolerende beglazing vind je bij Alku ook verschillende soorten figuurglas zonwerend glas gematteerd glas glas met roedeverdeling glas in lood glas met ingebouwde jaloezieën en HR gelaagde beglazing in veel situaties verplicht.
Dubbel glas informatie prijzen 2017 Dubbelglasprijzen.net.
Het voornaamste verschil tussen hoogrendementsglas en dubbel glas is dat er bij HR glas tussen de glaslagen een coating zit. Dit extra isolerend laagje zorgt voor een hogere isolatiewaarde. De isolerende werking is met de jaren flink verbeterd waardoor er nu HR HR en HR glas te vinden is. Bij HR glas is de coating verbeterd. Bij HR glas wordt geen lucht maar gas als spouwvulling gebruikt. De HR gaat weer een stapje verder en heeft drie glasplaten. De keuze uit deze drie type glazen maakt u door te kijken naar het belangrijkste voordeel. Omdat HR glazen een hoger rendement hebben dan gewoon dubbel glas en even duur zijn worden HR glazen het meest verkocht tegenwoordig. De beste isolatie HR.
Dubbel glas HR glas en triple glas MilieuCentraal.
Plus wat kost het en wat bespaar je? Tips dubbel glas HR glas en triple glas. Ga je kozijnen vervangen kies dan meteen voor triple glas en goed isolerende kozijnen met dubbele kierdichting. Dit is iets duurder dan kozijnen met HR glas maar je hebt nog meer comfort en het bespaart ook meer. Enkel glas is niet meer van deze tijd. Voor het klimaat en jouw comfort is het goed om dit overal in huis te vervangen door triple glas of HR glas ook als je kozijnen nog goed zijn. Heb je gewoon dubbelglas in je woonkamer en keuken? Voor je comfort en het milieu is het de moeite waard om dit te vervangen door HR glas of triple glas.

Contacteer ons