Meer resultaten voor isolerende beglazing

isolerende beglazing
Isolerende beglazing Glashandel Hoekstra.
Glazen deur en schuifdeuren. Glazen douchedeuren en cabines. Bij nieuwbouw en renovatie van huizen wordt in de kozijnen in principe alleen isolerende beglazing geplaatst. Aan zowel particulieren als bedrijven leveren wij dit hoogwaardige isolatieglas. Hoekstra werkt met HR glas oftewel Hoogrendements in dit vakgebied het beste isolatieglas dat er bestaat. Isolerende beglazing bestaat er net als andere glassoorten in verschillende types. Zo is er geluidswerend glas comfortabel bij het wonen aan bijvoorbeeld een drukke weg. Zonwerend glas dat de warmte in de zomer buiten houdt dit is ook voor kantoren een ideale oplossing om de temperatuur inpandig laag te houden.
HR dubbel isolatieglas De Passiefhuisbouwer.
HR glas heeft een U-waarde van circa 11. Dat is ruim 50% lager beter dan het beste eerste generatie dubbel glas met U-waarde 28. Enkel glas heeft een U-waarde van maar liefst 58. De afbeelding hierboven toont van vier typen beglazing de verschillen in oppervlakte temperatuur van het binnenblad. Bij een buitentemperatuur van 0 graden Celsius is bij HR 2-voudig glas de binnenblad temperatuur 17 graden. Dit benadert de ruimtetemperatuur van 20 graden waardoor koudestralend glasoppervlak de veroorzaker van koude luchtstromen tocht nagenoeg ontbreekt. Hierdoor zal het comfort aanzienlijk verbeteren. Toepassing van 3-voudig glas is alleen zinvol bij woningen en gebouwen die zijn gebouwd of gerenoveerd op Passiefhuisniveau. Hierbij is de gehele schil vloer gevels ramen en dak voorzien van extreem goede isolatie en kierdichting.
Isolerende beglazing Kozijnen Contiplan.
Contiplan uit Hengelo is uw leverancier in Twente als het gaat om kunststof kozijnen.
HR glas hoogrendementsglas voor betere isolatie Alku.
Het geheim een veel betere isolerende werking dan normaal dubbel glas. Je zult het verschil merken. Alku past standaard HR dubbele isolerende beglazing toe. Dat zit zo één van de twee ruiten is voorzien van een onzichtbare laag metaalfolie die een extra isolerende werking geeft. Je zult het verschil merken aan een lagere energierekening. Ontdek de mogelijkheden van dubbel glas. Naast HR isolerende beglazing vind je bij Alku ook verschillende soorten figuurglas zonwerend glas gematteerd glas glas met roedeverdeling glas in lood glas met ingebouwde jaloezieën en HR gelaagde beglazing in veel situaties verplicht.
Dubbel glas informatie prijzen 2017 Dubbelglasprijzen.net.
Het voornaamste verschil tussen hoogrendementsglas en dubbel glas is dat er bij HR glas tussen de glaslagen een coating zit. Dit extra isolerend laagje zorgt voor een hogere isolatiewaarde. De isolerende werking is met de jaren flink verbeterd waardoor er nu HR HR en HR glas te vinden is. Bij HR glas is de coating verbeterd. Bij HR glas wordt geen lucht maar gas als spouwvulling gebruikt. De HR gaat weer een stapje verder en heeft drie glasplaten. De keuze uit deze drie type glazen maakt u door te kijken naar het belangrijkste voordeel. Omdat HR glazen een hoger rendement hebben dan gewoon dubbel glas en even duur zijn worden HR glazen het meest verkocht tegenwoordig. De beste isolatie HR.
Dubbel glas Wikipedia.
De metaallaag zorgt er tevens voor dat de warmte die reeds in de woning aanwezig als het ware terugkaatst. Zonwerend isolatieglas wordt veel verwerkt in serrebouw. Veelvoorkomende klachten en vragen bij het gebruik van isolerende beglazing bewerken. Condensvorming aan de kamerzijde. Bij een lage temperatuur in combinatie met een hoge relatieve luchtvochtigheid in een woning kan het voorkomen dat het aanwezige vocht condenseert op het glasoppervlak. Bij standaard isolatieglas is de kans op condensvorming groter dan bij HR isolatieglas. Door een goede ventilatie kan condensvorming voorkomen worden. Bij condensvorming aan de kamerzijde is geen sprake van een productiefout. Condensvorming aan de buitenzijde. Bij een lage temperatuur en een hoge relatieve luchtvochtigheid kan er condensvorming aan de buitenzijde ontstaan. Dit gebeurt voornamelijk in het voor en het najaar.
Isolatieglas GBO.
Aangezien lucht en de gebruikte gassen warmte slecht geleiden krijgt de samenstelling haar isolerende eigenschappen. De coatings zorgen ervoor dat warmtestraling aan de binnenzijde van de ruit wordt teruggekaatst. Hierdoor blijft de warmte binnenshuis. Isolerend dubbelglas is voor de isolerende werking ingedeeld in klassen. standaard isolatieglas 16 U-waarde 20 W/m2K. HR 12 U-waarde en 16 W/m2K. HR U-waarde 12 W/m2K. ZHR U-waarde 12 W/m2K. De klasse-indeling is een paar jaar geleden veranderd. Dat heeft tot veel verwarring geleid en zelfs nu nog. Het is daarom verstandig altijd te spreken over de U-waarde van het glas. Naast het bekende dubbel glas wordt ook steeds vaker drievoudig glas toegepast. Drievoudig glas bestaat uit 3 glasplaten en 2 spouwen. Hierdoor kunnen nog lagere U-waarden worden bereikt.
Heb ik garantie op mijn isolerend dubbelglas? van der Ham Glasgroothandel BV.
Zowel de vervangende beglazing als het plaatsen daarvan komen dan voor zijn rekening. Onvoldoende onderhoud en veranderingen. Wanneer onvoldoende onderhoud is gepleegd en dit aanwijsbaar de oorzaak is van schade aan de isolerende beglazing dan zijn de kosten voor de vervangende beglazing en het plaatsen daarvan voor uw eigen rekening. Ook bij veranderingen of wijzigingen aan de beglazing die de oorzaak zijn van eventuele schade bent u verantwoordelijk voor alle kosten. Geen garantie wordt verleend voor. Eenheden met een of meer bladen figuur of draadglas. Eenheden met kruisroeden glas in lood e.d. Eenheden met een speciale smalle kitrand of verjongde zijden. Isolatieglas samenstellingen met glas dunner dan 4 mm. Eenheden met de randkaders in kleur gespoten. Eenheden bestemd voor niet verticale plaatsing.
Versluis en Willeboer Beglazing Isolerende beglazing.
Door het ontbreken van een HR-coating en een luchtgevulde spouw is de isolerende functie echter iets beperkter dan de modernere HR beglazingen. De U-waarde van standaard dubbelglas is 28 W/m2K. Deze nieuwe generatie isolerende dubbele beglazingen wordt uitgevoerd met één blad gecoat glas en een speciaal edelgas in de spouw waardoor het energieverlies tot wel éénvijfde wordt teruggebracht ten opzichte van enkel glas. De U-waarde van HR beglazing is aanzienlijk beter namelijk 12 W/m2K. De bovenstaande basissoorten isolatieglas worden vaak gecombineerd uitgevoerd met andere soorten glas zoals bijvoorbeeld figuurglas zonwerend glas veiligheidsglas etc.

Contacteer ons