Resultaten voor hr plus glas

hr plus glas
isolatieglas.
Gewoon dubbel glas is het goedkoopst maar tegenwoordig wordt meer voor hoog rendementsglas HR gekozen wat beter isoleert. Een voorzetraam is een enkel glas, in een aluminium of kunststof profiel wat voor of achter het bestaande raam op het kozijn gemonteerd wordt.
Dubbel glas van De Glaswacht voor een betere isolatie.
Wij leveren als zonwerende beglazing Isolide Briljant van Scheuten. Dit product is in staat het daglicht in ruime mate toe te laten en tegelijkertijd het merendeel van de zonnestralingwarmte tegen te houden. Isolatieglas Hoog Rendement. Als Hoog Rendement HR dubbel glas leveren wij het product Isolide Superplus van Scheuten.
Isolatieglas HR van der Ham Glasgroothandel BV.
Isolatieglas HR, warmtereflecterend isolerend dubbel glas gasgevuld. Minimale oppervlakte 0.50 m per eenheid. De prijzen zijn geldig vanaf 24 oktober 2016. De prijzen zijn uitgedrukt in euro p/m2. Coating op zijde 3. Isolatieglas HR, gas. Isolatieglas HR, gas. Isolatieglas HR, gas.
Kennisbank CURA Glass.
Eisen voor HR. De eisen voor de HR aanduiding komen voort uit de Beoordelingsrichtlijn BRL 2202 en gelden voor producenten die hun glas onder het Kiwa KOMO-productcertificaat Warmtereflecterend isolerend dubbelglas voor thermische isolatie leveren. Voor de traceerbaarheid worden er ook eisen gesteld voor de aanduiding HR.
Kennisbank CURA Glass.
Iedere producent van isolerend dubbelglas hanteerde dezelfde regels voor de classificatie HR, HR, HR. Voor de classificatie werd gewerkt met zogenaamde referentiewaarden: concreet kwam het erop neer dat bijvoorbeeld glas met een kleinere spouw dan 15 mm en een U-waarde van 16, toen toch een code HR mocht hebben.
Drie dubbel glas Prijzen voor plaatsen en vervangen!
Als je beseft dat ook al goed isolerend HR glas 50 euro minder per m kost dan is dit echt een premium keuze. In de onderstaande tabel zie je prijsindicaties voor het kopen plus plaatsen van driedubbel glas en andere soorten.
Raamfolie-Winkel Veel gestelde vragen.
Wat voor type glas heb ik? Mag ik HR glas beplakken met raamfolie? En hoe herken ik HR? Is er een folie waardoor je wel vanuit binnen naar buiten kan kijken, maar niet van buiten naar binnen? Kan ik zelf raamfolie aanbrengen?
Dubbel glas Wikipedia.
De verschillen in warmte-isolatie worden bovendien bereikt doordat verschillende spouwbreedten al dan niet in combinatie met een andere spouwvulling dan lucht, bijvoorbeeld Argon of Krypton toegepast worden. Om het verschil in werking aan te duiden wordt het HR, HR of HR glas genoemd.
Isolatieglas van dubbel isolerend tot HR glas.
Minder warmteverlies door hoogrendementsbeglazing Vensters zorgen voor veel warmteverlies van de woning, omdat ze een hogere warmtedoorgangscoƫ. Wat is HR glas? HR glas staat voor hoogrendementsglas. Als we spreken over HR glas, hebben we het over dubbelglas voorzien van een HR-coating.

Contacteer ons