Resultaten voor hr plus glas

hr plus glas
Isolatieglas dubbelglas HR of HR Glascentrale Roden.
Bij een opbouw van binnenmaat spouwdikte en buitenmaat 4 12 5 wordt een U-waarde van / 28 W/m 2 K gehaald. HR glas Hoog Rendements glas bestaat uit één gecoat buitenblad en een ongecoat binnenblad de spouw is gevuld met droge lucht. Voor HR glas geldt een U-waarde van 20 tot 16 W/m 2 K bij een opbouw van 4 spouw 4. HR glas bestaat uit één gecoat buitenblad en een ongecoat binnenblad de spouw is gevuld met een edelgas meestal argon. HR glas heeft een U-waarde van 16 tot 12 W/m 2 K bij een opbouw van 4 spouw 4.
Isolatieglas van dubbel isolerend tot HR glas.
Isolatieglas is er in veel verschillende soorten al deze glassoorten hebben allemaal verschillende isolatiewaarden. Zo heeft u de keus uit. HR Glas betekent Hoog Rendement Glas. Hoe meer plusjes achter HR hoe beter het glas isoleert en hoe minder warmte uw woning verliest. HR glas heeft de sterkst isolerende werking en levert de hoogste energiebesparing op. Dubbele beglazing verhoogt bovendien het wooncomfort en heeft daarnaast een inbraakwerende werking. Waaruit bestaat isolatieglas / HR glas? Isolatieglas bestaat uit twee bladen blank floatglas. De spouw tussen de glasbladen wordt strak gehouden met een metalen aluminium afstandhouder de spouw kan worden gevuld met droge lucht of een edelgas.
Kosten HR glas is ongeveer 25 tot 40 per m2.
Door een metalen laagje tussen de 2 glasplaten wordt warmte die in huis wordt opgewekt ook binnen gehouden. De kwaliteiten van dit laagje verschillen. Die verschillen zie je aan het type HR glas HR HR of HR. Hoe beter het HR glas isoleert hoe duurder het is. Hieronder staat een overzicht met een indicatie van de kosten voor de diverse soorten isolatieglas. Kosten 100 cm/100 cm. HR 2 voudig glas. HR glas laten zetten.
Opnieuw subsidie op HR en triple glas.
De mogelijke maatregelen zijn naast hoog rendementsglas spouwmuur gevel dak en vloer of bodemisolatie. De subsidie die verstrekt wordt voor de vervanging van glas is 35 euro/m2 voor HR beglazing en 45 euro/m2 voor triple glas. Er is ook subsidie beschikbaar voor extra maatregelen zoals de vervanging van de kozijnen. Die moeten echter bovenop de reeds minimaal twee gekozen maatregelen worden uitgevoerd. Een voorbeeld is de vervanging van kozijnen voor isolerende kozijnen met een maximale isolatiewaarde van 15 W/m2K indien men kiest voor triple glas dat voor het eerst wordt toegepast. De subsidie is 45 euro/m2 triple glasoppervlak. Aan het pakket van energiebesparende maatregelen waaruit een woningeigenaar kan kiezen zijn prestatie-eisen gesteld.
ISOPANE Silverstar EN plus 1.1 HR van der Ham Glasgroothandel BV.
ISOPANE Silverstar EN plus 1.1 HR. ISOPANE Silverstar EN plus 1.1 HR warmtereflecterend isolerend dubbel glas gasgevuld. Minimale oppervlakte 0.50 m per eenheid. De prijzen zijn geldig vanaf 23 december 2011. De prijzen zijn uitgedrukt in euro p/m2. Coating op zijde 3. Isopane Silverstar EN plus HR gas. Isopane Silverstar EN plus HR gas. Isopane Silverstar EN plus HR gas.
Kiest u voor HR Glas of HR glas in uw kunststof kozijn? PLOEG Kozijnen.
brandwerend glas roeden tussen of op het glas. Offerte aanvragen Neem contact op Informatie aanvragen. De soorten glas die wij bieden op een rij. Hoog rendementsglas HR isolatieglas. Drievoudig hoog rendementsglas HR isolatieglas. Bekijk onze beoordelingen op klantenvertellen.nl. dinsdag 20 oktober 2015. Ter uitbreiding van onze PLOEG zijn wij op zoek naar nieuwe collegas. Bij Ploeg kozijnen werk je samen met zon 100 collegas aan de beste oplossing voor de wensen van onze klanten. Bekijk onze actuele vacatures. Telefoon 0252 500 900.
Kennisbank CURA Glass.
HR beglazing is Hoog Rendements beglazing waarbij de isolatiewaarde van het isolerend dubbelglas kleiner is dan of gelijk is aan 12 W/mK. De eisen voor de HR aanduiding komen voort uit de Beoordelingsrichtlijn BRL 2202 en gelden voor producenten die hun glas onder het Kiwa KOMO-productcertificaat Warmtereflecterend isolerend dubbelglas voor thermische isolatie leveren. Voor de traceerbaarheid worden er ook eisen gesteld voor de aanduiding HR. Het merk HR moet volgens de BRL 2202 op deugdelijke en duidelijke wijze op het product worden aangebracht.
HR dubbel glas De beste prijzen JLM Glas.
HR 4-4 mm 27.50 p/m2. HR 4-5 mm 31.25 p/m2. HR 4-6 mm 39.50 p/m2. HR 6-8 mm 60.25 p/m2. HR 6-6 mm 45.24 p/m2. HR 5-6 mm 49.25 p/m2. HR 4-matglas 79.16 p/m2. HR 6-10 mm 70.76 p/m2. HR 8-10 mm 82.50 p/m2. Referentie zelf gekozen tekst op sticker niet verplicht. Voeg toe aan winkelwagen Voeg toe. Klik op een plaatje om een optie toe te voegen.
Raamfolie-Winkel Veel gestelde vragen.
Heeft u een vraag met betrekking tot raamfolie? Wij proberen u op deze pagina daar een antwoord op te geven! Staat uw vraag er niet bij? Bel of mail ons!

Contacteer ons