Zoeken naar hr plus glas

hr plus glas
Kennisbank CURA Glass.
Eisen voor HR. De eisen voor de HR aanduiding komen voort uit de Beoordelingsrichtlijn BRL 2202 en gelden voor producenten die hun glas onder het Kiwa KOMO-productcertificaat Warmtereflecterend isolerend dubbelglas voor thermische isolatie leveren. Voor de traceerbaarheid worden er ook eisen gesteld voor de aanduiding HR.
Kennisbank CURA Glass.
Iedere producent van isolerend dubbelglas hanteerde dezelfde regels voor de classificatie HR, HR, HR. Voor de classificatie werd gewerkt met zogenaamde referentiewaarden: concreet kwam het erop neer dat bijvoorbeeld glas met een kleinere spouw dan 15 mm en een U-waarde van 16, toen toch een code HR mocht hebben.
HR glas 2018 overzicht Dubbelglasprijzen.net.
Wanneer je er vandaag de dag voor kiest om de bestaande beglazing in je woning te vervangen zal je er voor willen kiezen om gebruik te maken van HR glas. HR glas is hoogrendementsglas waardoor het een uitstekende bescherming biedt tegen warmteverlies.
Isolatieglas HR / HR glas / dubbel glas bestellen bij GlasStore.nl.
Isolatieglas met één zijde zonwerend getint glas. Isolatieglas met één zijde zonwerend stopsol glas. Isolatieglas met één zijde gelaagd veiligheidsglas. Isolatieglas met twee zijden gelaagd veiligheidsglas. Isolatieglas met één zijde figuurglas. Isolatieglas HR Thermobel Top N. Isolatieglas HR met één zijde gelaagd veiligheidsglas. Isolatieglas HR met twee zijden gelaagd veiligheidsglas.
Hoe herken je HR dubbelglas? icon-mill. icon-camera. icon-add. icon-circle. icon-arrow. icon-badge. icon-bus. icon-cancel. icon-cat-1. icon-cat-2. icon-cat-3. icon-cat-4. icon-cat-5. icon-cat-6. icon-
Herkennen van HR glas? In veel gevallen staat er in de spouw van het glas een code geprint waar ondermeer HR in voor komt. Ook zal er door de fabrikant een sticker op het glas geplakt zijn met de betreffende HR info.
HR glas: bekijk hier de kosten en besparing van HR glas.
De prijs van HR glas ligt iets hoger dan de prijzen voor dubbel glas of HR glas, maar op lange termijn pakt HR glas voordeliger uit dankzij de hoge isolatiewaarde. De isolatiewaarde van de verschillende glassoorten ziet u in onderstaande tabel.
Dubbel glas, HR glas en triple glas MilieuCentraal.
HR en HR: alleen als HR of triple niet kan. HR en HR zijn dunnere varianten van HR-glas die beter isoleren dan gewone dubbele beglazing, maar minder goed dan HR glas. Milieu Centraal adviseert deze glassoorten alleen als HR glas niet mogelijk is.
Dubbel glas: info prijzen 2018 Dubbelglasprijzen.net.
Dit extra isolerend laagje zorgt voor een hogere isolatiewaarde. De isolerende werking is met de jaren flink verbeterd, waardoor er nu HR, HR en HR glas te vinden is. Bij HR glas is de coating verbeterd. Bij HR glas wordt geen lucht maar gas als spouwvulling gebruikt.
HR dubbel glas. Bespaar direct op uw dubbel glas! Glasdiscount.
De verschillen in warmte-isolatie worden bovendien bereikt doordat verschillende spouwbreedten al dan niet in combinatie met een andere spouwvulling dan lucht, bijvoorbeeld Argon of Krypton toegepast worden. Om het verschil in werking aan te duiden wordt het HR, HR of HR glas genoemd.

Contacteer ons