Op zoek naar triple glas?

triple glas
Triple glas Glashandel Parkstad.
Om een nog hoger niveau van thermische isolatie te kunnen behalen is er driedubbel glas beschikbaar. Triple glas bestaat uit drie glasbladen met twee spouwen er tussen. De ruimte tussen de glasbladen kan gevuld worden met Argon of Krypton gasvulling om een nog betere U-waarde te kunnen behalen.
Triple 3 dubbel glas.
Serres en oranjerieën van Busscher Serrebouw zijn uitermate geschikt voor het gebruik van triple / driedubbel glas. De geïsoleerde profielen zijn van voldoende omvang en sterkte om het driedubbele glas te dragen. Een glazen aanbouw met driedubbel glas draagt bij aan een optimale energiebesparing.
Triple glas prijzen 2018 overzicht Dubbelglasprijzen.net.
Steeds meer mensen kiezen er vandaag de dag voor om te investeren in triple glas voor hun woning. Dit is een logische keuze, want de isolatiewaarde van triple glas is zo hoog dat ze kan zorgen voor een aanzienlijke besparing op je energiefactuur.
Triple driedubbel glas zomerdag koel winterdag warm DO.
Triple, driedubbel isolatieglas, heeft een hogere isolatiewaarde en laat minder energie door dan HR. De isolatiewaarde van HR kent een U-waarde van 11, bij Triple is dit 06. Hoe lager het getal hoe beter het glas isoleert. Triple driedubbel isolatieglas.
Isolatiewaarde van dubbelglas Building Design Architectuur.
Door de dubbele spouw en extra warmtereflecterende coating zal de oppervlaktetemperatuur aan de kamerzijde van de binnenruit bij Triple glas hoger zijn en minder afkoelen bij extreme weersomstandigheden ten opzichte van dubbelglas, zelfs al zouden beide opbouwen een gelijke isolatiewaarde hebben.
Triple Glas HR GlasGigant.nl.
Triple glas HR met aan beide zijden gelaagd glas is verder ook uitstekend te gebruiken voor daken, deuren, schuifdeuren en puien en serres. Type kozijn voor triple glas HR. Triple glas HR is toe te passen in houten, stalen, aluminium en kunststof kozijnen.
Waarom kiezen voor driedubbel of triple-glas. keyboard-arrow-down MaterialIcons-Regular. Tekengebied 2. Tekengebied 2. Tekengebied 2. Artboard 1.
Glas is een belangrijk aspect om ongewenste gasten buiten te houden. Driedubbel glas of triple-glas bestaat, zoals de naam al zegt, uit drie lagen. Het voordeel van gelaagd glas is dat het glas niet breekt, mocht een inbreker een poging doen om het kapot te maken.
Driedubbel glas.
Driedubbel glas Triple glas bij Nissink Glas. Driedubbel glas wordt ook wel triple glas of drievoudig glas genoemd. Bij het ontwerp van een glazen gebouw of woning zijn de prestaties van beglazing een belangrijk element, zo moet het glas een goede energieprestatie leveren.
Driedubbel of tripleisolatieglas De beste prijzen JLM Glas.
Triple of driedubbelisolatieglas. Het beste en meest voordelige HR triple of driedubbel isolatieglas kunt u vinden bij JLM Glas. Triple isolatieglas bestaat uit drie ruiten, waarvan twee met HR coating. De beide ruimtes tussen het glas zijn gevuld met Argongas voor een hogere isolatiewaarde.

Contacteer ons