De prachtige gerechten bij restaurant 1714

Restaurant 1714 is een uniek restaurant in Schiedam dat bekend staat om zijn heerlijke gerechten en elegante sfeer. Het restaurant is vernoemd naar het historische gebouw waarin het gevestigd is, dat dateert uit 1714. Het interieur is klassiek en stijlvol, met een moderne twist die zorgt voor een gezellige sfeer. Maar wat maakt dit restaurant zo speciaal? Het eten natuurlijk! Hieronder bespreek ik enkele gerechten die je niet mag missen als je dit restaurant bezoekt.

Allereerst is er de Carpaccio van Ossenhaas, een klassieker die altijd op het menu staat en altijd een succes is. Het is een perfecte start van de maaltijd, met dun gesneden plakjes mals rundvlees, besprenkeld met truffelmayonaise, rucola, parmezaanse kaas en pijnboompitten. De smaken zijn perfect in balans en de textuur van het vlees is verrukkelijk zacht.

Een ander heerlijk voorgerecht is de beef Tataki. Dit gerecht is licht en fris en is een uitstekende keuze voor vleesliefhebbers. Het vlees is kort aangebakken en wordt geserveerd met wasabi-mayonaise, wakame en soja. Het is een zeer verfijnd gerecht en de smaken zijn absoluut spectaculair.

Als hoofdgerecht is er de Rib-Eye. Het vlees is van topkwaliteit en wordt geserveerd met gebakken aardappelen, seizoensgroenten en een heerlijke kruidenboter. De smaak van het vlees is ongelooflijk en het is perfect bereid naar jouw smaak.

Ten slotte mag je het dessert niet missen. De huisgemaakte Tiramisu is absoluut geweldig en wordt geserveerd met een heerlijke koffiesaus. Het is een klassieker die nooit teleurstelt en het is de perfecte afsluiter van een fantastische maaltijd.

Kortom, als je op zoek bent naar een restaurant met geweldig eten en een elegante sfeer, dan is Restaurant 1714 in Schiedam de perfecte keuze. Met zijn heerlijke gerechten en topkwaliteit ingrediënten, zal je zeker een onvergetelijke avond hebben.

beste restaurants uit schiedam