Zoeken naar 3 dubbel glas

3 dubbel glas
Energiebesparen en meer comfort met Triple beglazing.
Met drievoudig isolerende beglazing beter bekend als Triple beglazing of Triple glas is het mogelijk om het warmteverlies via ramen en deuren nog verder te beperken en het wooncomfort te verhogen ten opzichte van de huidige dubbelglas oplossingen. Een hoogwaardige Triple beglazing bestaat in het algemeen uit drie bladen floatglas met daartussen twee afstandhouders voorzien van een gas en vochtdichte primaire dichting Butyl en rondom afgedicht met een polsysulfide of siliconen randafdichting voor de mechanische sterkte. Hierdoor ontstaan er twee luchtdichte en hermetisch afgesloten spouwen.
Wat zijn de voordelen van driedubbele beglazing? Huis en Tuin Wonen.
Vele huiseigenaars vragen zich dan ook terecht af hoe lang het duurt vooraleer ze de investering in dit hoog rendementsglas terug verdienen. Wat is driedubbel glas? Dubbele beglazing wordt steeds meer vervangen door driedubbel glas. Begrijpelijk dubbel glas isoleert immers veel minder waardoor men de Europese norm van energie neutraal bouwen tegen 2020 onmogelijk kan halen. Driedubbele beglazing isoleert tot vijf keer beter dan enkel glas en drie keer beter dan dubbele beglazing. En toch is er zichtbaar weinig of geen verschil tussen dubbel en driedubbele beglazing. Beiden zijn samengesteld uit twee glasbladen die van elkaar gescheiden zijn door een spouw. Bij dubbel glas is deze isolerende spouw gevuld met lucht terwijl hoogrendementsglas en dus ook bij driedubbele beglazing hiervoor edelgas en vooral argon gebruikt.
3-voudig glas.
Bij de meeste huizen wordt op het zuiden geen 3-voudig glas toegepast vanwege de verhitting van de middenplaat in de zomer zodat het vaak voorkomt dat in een huis dubbel glas en 3-voudig glas aanwezig is. Dubbel glas heeft nog een duidelijk kouval koude lucht die naar beneden wegzakt en een soort tocht veroorzaakt. Het nadeel van 3-voudig glas is de condensatie aan de buitenkant in een vochtige nacht. Omdat de buitenplaat van het glas door de isolatie zo sterk afkoelt condenseert de waterdamp even erg als bij een autovoorruit alleen heeft u nu geen ruitenwissers. Dit kan verholpen worden door eens per 14 dagen wassen met een goedkoop middeltje of met een dure coating bij aankoop die slechts een paar jaar werkt.
Driedubbel glas bestellen en plaatsen Buys Glashandel.
Energiebesparing ten opzichte van dubbel glas. Als u uw enkele beglazing laat vervangen door dubbele beglazing dan bespaart u jaarlijks met uw vervangen glas 16 kubieke meter aardgas per m2 glas. Met 3 dubbel glas bespaart u echter nog meer. Gemiddeld bespaart u dan namelijk 25 kubieke meter aardgas per vervangen m2 glas. Dat is ongeveer een 50 procent grotere besparing en dat merkt u wel aan uw energierekening die jaarlijks honderden euro's lager uitvalt door de drievoudige beglazing van uw pand. Investering met vele voordelen. Driedubbel glas laten zetten is dus een investering waarmee u geld spaart en het milieu spaart. Stookt u minder dan stoot u ook minder CO2 uit.
Driedubbel glas ISOGLAS voorzetramen en isolatieglas.
Deze technologie is relatief nieuw maar zal vanwege de superieure isolerende eigenschappen in de toekomst steeds vaker worden toegepast. Zoals de naam al doet vermoeden bestaat driedubbel glas uit drie lagen enkel glas. Net als bij dubbel glas bevindt zich tussen deze lagen stilstaande lucht of gas wat zorgt voor een thermische buffer tussen binnen en buiten. Het achterliggende principe van dubbel glas is dus vergelijkbaar met dat van driedubbel glas. Maar wat is het verschil in prestaties? Waar zit bij driedubbel glas precies het voordeel en waar moet u op letten? Wat is het verschil van driedubbel glas? In hoeverre een raam van driedubbel glas beter isoleert dan een raam van dubbel glas is voornamelijk afhankelijk van de kwaliteit van de sponning en het glas zelf.
Triple driedubbel glas zomerdag koel winterdag warm DO.
vertraagt en in veel gevallen voorkomt Pilkington Anti-condensatie Glas de aanzet van condens in vergelijking met hetzelfde glas zonder anti-condensatie coating. Pilkington Anti-condensatie Glas is Pilkington Optiwhite extra helder glas voorzien van een on-line coating op positie 1 buitenzijde en is verkrijgbaar in 4 mm en 6 mm dikte. Vertraagt en voorkomt in veel gevallen externe condensatie op het isolatieglas. Het is een duurzaam product en is eenvoudig te reinigen en te verwerken. Kan gebruikt worden in vele commerciƫle en huishoudelijke toepassingen. Vele combinaties mogelijk zoals met Pilkington Optitherm en Pilkington Optilam en in geharde uitvoering. Meer producteigenschappen kunt u vinden in de folder Pilkington Anti-condensatie Glas.
Isolatieglas isolerend dubbelglas of HR-glas Glasspecialisten.nl glasspecialisten.nl.
Indien u isolatieglas wilt aanschaffen of al heeft gekocht dan is het verstandig de informatie op deze pagina goed door te lezen zodat u optimaal profijt heeft van uw beglazing. Isolerend dubbel glas bestaat uit twee glasbladen die door een afstandhouder bijv. een metalen kader aan de rand van het glas van elkaar worden gehouden. De randen van het glas zijn afgesloten door een speciale kit zodat een gesloten eenheid ontstaat. De ruimte tussen het glas spouw is gevuld met droge lucht. Hoog-Rendements isolerend dubbel glas. Hoog-Rendements HR of HR isolatieglas heeft een veel betere warmte-isolatie dan standaard isolatieglas.
Triple 3 dubbel glas.
Klanten aan het woord. Home Triple 3 dubbel glas. Triple 3 dubbel glas. Op dit moment is nog steeds de meest voorkomende vorm van isolatieglas dubbelglas maar de vraag naar energiebesparend wonen en werken neemt echter snel toe. Hieruit voorkomend ook de vraag naar triple-glas oftewel driedubbel glas. Triple glas isoleert namelijk tweemaal zo goed als dubbelglas. Zo gaat er in de winter minimaal warmte verloren en blijft het in de zomer lekker koel. De werking van driedubbel glas. De spouw tussen twee enkele ruiten is van invloed op de isolerende werking van glas. Bij driedubbel isolatieglas zijn er twee spouwen.
Driedubbel of tripleisolatieglas De beste prijzen JLM Glas.
transport in Nederland m.u.v. de Waddeneilanden verzekering en toeslagen ex. De levertijd van enkel glas gelaagd glas figuurglas en isolatieglas is ca. De levertijd van gehard glas is 3 Ć  4 werkbare weken. Bij combinatie geldt langste levertijd. Voor orders tot 300 ex. BTW wordt een klein order bedrag van 25 gerekend.

Contacteer ons