Meer resultaten voor hoogrendementsglas

hoogrendementsglas
Waarom je het best kiest voor ramen met dubbel glas.
Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij van onze verdelers. Vraag een gratis brochure aan. Dit artikel werd gepubliceerd met de volgende tags: 3 dubbel glas, drievoudig glas, drievoudig hoogrendementsglas, dubbel glas, dubbele beglazing, dubbele ramen, enkel glas dubbel glas, hoogrendementsglas.
Premie voor hoogrendementsglas Gemeente Asse.
Wie gelijktijdig investeert in nieuwe ramen met hoogrendementsglas én muurisolatie kan genieten van een extra hoge premie voor het hoogrendementsglas. Concreet wordt de premie voor de vervanging van enkel glas opgetrokken tot 48 euro per m 2 met een plafond van 1 680 euro.
Dubbel glas van 20 jaar vervangen door hoogrendementsglas? Ecobouwers.be.
Dat laatste is immers al hoogrendementsglas. Als je veel glasoppervlak hebt is het vervangen van dubbel glas door hoogrendementsglas heel goed voelbaar, zowel qua comfort als in de portemonné. Je kan dan een besparing verwachten van tussen de10 en 20% op het verbruik.
Is superisolerend glas de meerprijs waard?
Prijs van hoogrendementsglas. De kostprijs van superisolerend glas is vooral afhankelijk van de gekozen glassoort, glasdikte en het feit of je al dan niet kiest voor nieuwe kozijnen. Standaard hoogrendementsglas is het goedkoopste en al beschikbaar vanaf 80 per m.
Van enkele tot driedubbele beglazing Beglazing Livios.
Hoogrendementsglas isoleert vijf keer beter dan enkel glas en twee tot drie keer beter dan gewoon dubbel glas. Het resultaat: minder stookkosten, een hoger comfort in zomer en winter en geen vervelende koudestraling meer aan de ramen. Investeer je binnen jouw renovatieproject in hoogrendementsglas?
3 dubbel glas ipv dubbel hoogrendementsglas Bouwinfo.
Bis, de bouwbeurs. Bis Beurs 2017. U bent hier. Home Forum Ruwbouw Buitenschrijnwerk 3 dubbel glas ipv dubbel hoogrendementsglas. Forum Nieuwe berichten FAQ. 3 dubbel glas ipv dubbel hoogrendementsglas. Voeg een andere quoty toe of reply now. Jan met de Pet.
Hoogrendementsglas.
Door het plaatsen van hoogrendementsglas bespaart u niet alleen op uw energiefactuur, u verhoogt ook het thermisch comfort in uw woning. Bij een buitentemperatuur van 0C krijgt u aan de binnenzijde van enkel glas een temperatuur van 56C, en bij gewoon dubbel glas een temperatuur van 128C, terwijl bij hoogrendementsglas de temperatuur aan de binnenzijde van het glas maar liefst 173C, bedraagt.
Hoogrendementsglas HR, HR en HR glas op maat.
HR glas en voorzetramen plaatsen bij woning in Poeldijk. Enkel glas in bestaande schuiframen vervangen door hoogrendementsglas en de glas-in-loodpanelen voorzien van voorzetramen. HR glas plaatsen bij appartementen in Voorburg. Twee appartmenten voorzien van HR glas voor een betere isolatie.
HR glas bespaart energiekosten Dubbelglas-Weetjes.nl.
Als uw budget het niet toelaat om alle ruiten in uw woning te vervangen voor hoogrendementsglas of dubbel glas, dan kunt u er voor kiezen om er een aantal te vervangen. We adviseren u om dan te beginnen met het vervangen van de ruiten in de ruimten waar u het meest stookt, zoals de woonkamer of keuken.

Contacteer ons