Meer resultaten voor hoogrendementsglas

hoogrendementsglas
Premie dubbel glas en hoogrendementsglas renovatie.
Door enkel glas of gewoon dubbel glas te vervangen door hoogrendementsglas bespaart u heel wat energie. De terugverdientijd van een investering in hoogrendementsbeglazing berekent u via een energiewinstcalculator. Investeren in hoogrendementsbeglazing verdient zich terug via diverse premies. U krijgt een premie van uw netbeheerder voor plaatsen van hoogrendementsglas van.
Enkel glas vervangen door hoogrendementsglas Topglass.
U bent hier. Enkel glas vervangen door hoogrendementsglas. U wil nieuwe ramen met hoogrendementsglas laten plaatsen? Dat klinkt erg ingrijpend. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Topglass maakt het verschil door alleen het glas te vervangen in uw bestaande raamkozijnen.
Premie voor hoogrendementsglas Gemeente Asse.
Wie gelijktijdig investeert in nieuwe ramen met hoogrendementsglas én muurisolatie kan genieten van een extra hoge premie voor het hoogrendementsglas. Concreet wordt de premie voor de vervanging van enkel glas opgetrokken tot 48 euro per m 2 met een plafond van 1 680 euro.
Hoogrendementsglas info.be HR glas offertes en info.
Het zit namelijk zo dat dit hoogrendementsglas isolerend werkt en bijgevolg alle warmte binnenhuis laat en vervelende koudegolven eveneens niet door het glas laat dringen.Op deze webstek vind je alle informatie die je nodig hebt voor het plaatsen van dit driedubbel gelaagde glas.
HR glas bespaart energiekosten Dubbelglas-Weetjes.nl.
Als uw budget het niet toelaat om alle ruiten in uw woning te vervangen voor hoogrendementsglas of dubbel glas, dan kunt u er voor kiezen om er een aantal te vervangen. We adviseren u om dan te beginnen met het vervangen van de ruiten in de ruimten waar u het meest stookt, zoals de woonkamer of keuken.
Hoogrendementsglas HR, HR en HR glas op maat.
HR glas en voorzetramen plaatsen bij woning in Poeldijk. Enkel glas in bestaande schuiframen vervangen door hoogrendementsglas en de glas-in-loodpanelen voorzien van voorzetramen. HR glas plaatsen bij appartementen in Voorburg. Twee appartmenten voorzien van HR glas voor een betere isolatie.
Premie-info Premiezoeker.
Vervanging van enkel glas.: Nieuw hoogrendementsglas met U-waarde van max. 11, W/mK: 12 euro per m. Nieuw hoogrendementsglas met U-waarde van max. 08, W/mK: 15 euro per m. Vervanging van dubbel glas.: Nieuw hoogrendementsglas met U-waarde van max. 11, W/mK: geen premie.
Is superisolerend glas de meerprijs waard?
In plaats van te investeren in driedubbel glas, kan je beter investeren in goed isolerende raamprofielen in combinatie met hoogrendementsglas, wat maar al te vaak over het hoofd wordt gezien. Driedubbel glas is wel heel effectief op het vlak van geluidsisolatie.
Hoogrendementsglas Energiebespaarlening.
Hoogrendementsglas ook wel HR glas genoemd isoleert beter dan enkel glas. Ook als ramen en kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn, kan hoogrendementglas al rendabel zijn. Hoe werkt hoogrendementsglas. In de spouw tussen de glasplaten van gewoon dubbel glas zit droge lucht.

Contacteer ons