Zoeken naar driedubbel glas

driedubbel glas
Hr Triple Glas www.glaskoning.nl.
Hr Triple Glas. HR of driedubbel glas bestaat uit 3 glasplaten met twee keer een laag edelgas ertussen. Het gevolg is een extreem goed isolerende en geluidswerende werking. Triple glas is door de extra glasplaat extra zwaar. Niet elke sponning in het kozijn is geschikt voor driedubbel glas.
Driedubbel glas ISOGLAS voorzetramen en isolatieglas.
Wat is het verschil van driedubbel glas? In hoeverre een raam van driedubbel glas beter isoleert dan een raam van dubbel glas is voornamelijk afhankelijk van de kwaliteit van de sponning en het glas zelf. Vergelijkt men technisch hoogwaardige HR dubbele beglazing met driedubbel glas van matige kwaliteit, dan zullen de isolatiewaarden van de ruiten elkaar niet veel ontlopen.
Voordelen driedubbel glas Belisol.
Driedubbel glas heeft ontegensprekelijke voordelen. Aangezien deze beglazing in vergelijking met dubbel glas uit drie glasplaten bestaat, ligt de waarde van de geluidsisolatie nog een stuk hoger. Wie voor driedubbel glas kiest, zal dus haast geen last hebben van vervelende geluiden van buitenaf.
Is superisolerend glas de meerprijs waard?
Ga snel naar: voordelen en nadelen prijs hoogrendementsglas premies offertes aanvragen. Wat is superisolerend glas? Hoogrendementsglas wordt niet voor niets ook superisolerend glas genoemd. Het isoleert dan ook 2 tot 3 keer beter dan gewoon dubbel glas en 4 tot 5 keer beter dan enkel glas. Geen verrassing dus als we zeggen dat je er heel wat energie mee kan besparen. Superisolerend glas heeft een isolerende metaallaag tussen een van de glasplaten. Deze laag reflecteert enerzijds de warmte van het huis en laat de zonnewarmte vrij binnen. Bovendien is de spouw opgevuld met een edelgas, meestal argon. Er bestaan verschillende soorten hoogrendementsglas: HR, HR en HR.
Triple glas driedubbel glas.
Als nu dubbelglas beter isoleert dan enkel glas, dan zal driedubbel glas wel nog een keer beter isoleren! Dat klopt niet. Glasmaat levert al meer dan 35 jaar glas aan particulier en bedrijf en kan u veel verschillende soorten enkel glas van professionele kwaliteit leveren.
Pilkington Insulight Triple.
Het glas is speciaal ontwikkeld om condensvorming tegen te gaan en het zicht door het raam te verbeteren. Pilkington Anti-condensatie Glas is aan de buitenzijde van een zeer dunne harde online coating voorzien waardoor het glasoppervlak aan de buitenzijde enkele graden warmer blijft dan gewoon glas en daarmee de oppervlaktetemperatuur boven het dauwpunt houdt.
Triple / driedubbel glas Assortiment Glaspunt. icon-mill. icon-camera. icon-add. icon-circle. icon-arrow. icon-badge. icon-bus. icon-cancel. icon-cat-1. icon-cat-2. icon-cat-3. icon-cat-4. icon-cat-5. icon-cat-6. icon-cat-7. icon-cat-8. icon-cat-9. icon-c
Triple / driedubbel glas. Om een nog hoger niveau van thermische isolatie te kunnen behalen is er driedubbel glas beschikbaar. Triple glas bestaat uit drie glasbladen met twee spouwen er tussen. De ruimte tussen de glasbladen kan gevuld worden met Argon of Krypton gasvulling om een nog betere U-waarde te kunnen behalen.
Soorten dubbel glas, tripel, HR, HR Benitech kozijnen.
Insulight Triple glas. Triple glas wordt ook wel drie dubbel glas genoemd en geeft de hoogst haalbare isolatie. Het is bezig aan een opmars en er wordt verwacht dat dit binnen een aantal jaar de nieuwe standaard gaat worden. Driedubbel glas heeft een nog hogere geluidsisolatie dan HR of dubbelglas.
Dubbel glas Wikipedia.
Sinds juni 2012 bestaat er voor drievoudig geïsoleerd glas een KOMO keurmerk uitgegeven door KIWA, namelijk HR3 glas. HR3 glas heeft een U-waarde van 07, W/m 2 K of lager. Drievoudig glas met coatings en gasvulling kan een U-waarde bereiken tot wel 04, W/m 2 K.

Contacteer ons