Resultaten voor driedubbel glas

driedubbel glas
Driedubbel glas ISOGLAS voorzetramen en isolatieglas.
Net als bij dubbel glas bevindt zich tussen deze lagen stilstaande lucht of gas, wat zorgt voor een thermische buffer tussen binnen en buiten. Het achterliggende principe van dubbel glas is dus vergelijkbaar met dat van driedubbel glas. Maar wat is het verschil in prestaties?
Hr Triple Glas www.glaskoning.nl.
De 4-4-33/1 variant wil zeggen: het buitenblad is 4mm dik, middenblad 4 mm en het binnenblad 33/1 gelaagd. 33/1 betekent: 2 glasplaten van 3 mm dik met daartussen 1 laag folie. TOTALE GLASDIKTE BUITENBLAD SPOUW MIDDENBLAD SPOUW BINNENBLAD. 4-4-4 met spouw 13 is 38 mm. 4-4-33/1 met spouw 7 is 283, mm de folie is 0.3mm dik. Neem contact op met onze klantenservice. Dan maken wij een sterkteberekening voor je voor het juiste glas. BESTEL VENTILATIEROOSTERS DIRECT MEE. Beter geïsoleerde huizen en kantoren resulteren in een toenemende vochtigheidsgraad en minder luchtverversing. Goed ventileren voor schone lucht is goed voor je gezondheid. Je kunt eenvoudig ventilatieroosters plaatsen boven je ramen voor de noodzakelijke luchtverversing. Ook voorkomt dit condensvorming op het glas. Ventilatieroosters zijn, in tegenstelling tot openstaande ramen, inbraakveilig, vrij van regeninslag en insectenwerend. Je kunt de ventilatieroosters eenvoudig bestellen bij Glaskoning in het bestel menu. Indien je een rooster bestelt hoef je geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van je glas. Wij berekenen voor je, aan de hand van het rooster dat je gekozen hebt, het juiste formaat van je glas. HR triple GLAS IN AFWIJKENDE MODELLEN.
Triple driedubbel glas zomerdag koel winterdag warm DO.
Triple, driedubbel isolatieglas, heeft een hogere isolatiewaarde en laat minder energie door dan HR. De isolatiewaarde van HR kent een U-waarde van 11, bij Triple is dit 06. Hoe lager het getal hoe beter het glas isoleert. Triple driedubbel isolatieglas.
Voordelen driedubbel glas Belisol.
Driedubbel glas heeft ontegensprekelijke voordelen. Aangezien deze beglazing in vergelijking met dubbel glas uit drie glasplaten bestaat, ligt de waarde van de geluidsisolatie nog een stuk hoger. Wie voor driedubbel glas kiest, zal dus haast geen last hebben van vervelende geluiden van buitenaf.
Is superisolerend glas de meerprijs waard?
In plaats van te investeren in driedubbel glas, kan je beter investeren in goed isolerende raamprofielen in combinatie met hoogrendementsglas. Driedubbel glas is wel heel effectief op het vlak van geluidsisolatie. Wanneer geluidsisolatie erg belangrijk is, kan dat zelfs nog verbeterd worden door de spouwen tussen het glas te verbreden tot 20mm. Ook het aanbrengen van speciale geluidsdempende ventilatieroosters boven de ramen kan daarbij helpen. Wat is zonwerend glas? Hoogrendementsglas houdt de koude in de winter buiten en voorkomt sterke opwarming in de zomer. Dat effect kan je nog versterken door te kiezen voor zonwerende beglazing. In dat geval wordt een zonwerende coating geïntegreerd. Vooral bij grote glaspartijen en verandas kan dat handig zijn. Je kan op die manier genieten van een dubbele functie. Namelijk een thermische isolatie in de winter en zonwering in de zomer. Dat betekent meteen ook een energiebesparing en, indien dat van toepassing is, besparing op de kosten voor de airco.
Triple glas driedubbel glas.
Als nu dubbelglas beter isoleert dan enkel glas, dan zal driedubbel glas wel nog een keer beter isoleren! Dat klopt niet. Glasmaat levert al meer dan 35 jaar glas aan particulier en bedrijf en kan u veel verschillende soorten enkel glas van professionele kwaliteit leveren.
Pilkington Insulight Triple.
Het glas is speciaal ontwikkeld om condensvorming tegen te gaan en het zicht door het raam te verbeteren. Pilkington Anti-condensatie Glas is aan de buitenzijde van een zeer dunne harde online coating voorzien waardoor het glasoppervlak aan de buitenzijde enkele graden warmer blijft dan gewoon glas en daarmee de oppervlaktetemperatuur boven het dauwpunt houdt.
Triple glas vs. dubbel glas Toelevering Online.
Jelte vertelt je er in deze blog meer over. Mogelijkheden glas kunststof en hout. Je kunt kiezen voor een beglaasd of onbeglaasd kozijn. Kies je voor beglazing, dan leveren we bij Toelevering Online het glas direct met het kunststof of houten kozijn mee. Bij het vervangen van je kozijnen is het ook verstandig om te kijken naar de mogelijkheden op het gebied van glas. Enkel glas is niet meer van deze tijd en daarom leveren wij standaard HR dubbel glas, HR beglazing en daarnaast ook veiligheidsbeglazing. Hoogrendement glas wordt steeds vaker toegepast.
Soorten dubbel glas, tripel, HR, HR Benitech kozijnen.
Insulight Triple glas. Triple glas wordt ook wel drie dubbel glas genoemd en geeft de hoogst haalbare isolatie. Het is bezig aan een opmars en er wordt verwacht dat dit binnen een aantal jaar de nieuwe standaard gaat worden. Driedubbel glas heeft een nog hogere geluidsisolatie dan HR of dubbelglas.

Contacteer ons